Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici din Japonia


Recommended Posts

Haideti sa povestim cum "evolueaza"comorile noastre de la o zi la alta. Naomi are 8luni ,sta ff bine in fundulet,incearca sa se ridice singura in fundulet,dar inca e" muri",ajunge pana la jumatatea "drumului"si ramane sprijinita in cot[:D].De ieri ar vrea sa mearga in patru labe,dar nu reuseste decat sa se taraie inapoi. Are 8 dintisori si musca,nu gluma;ma trege de par,imi baga manutele prin gura ,ochi,urechi ,ii spun ca ma doare si ei i se pare" omosiroi",si o ia de la capat [bang]pana ce se plictiseste[:D]. C-am atat pt inceput,astept si alte mamici (si nu numai)sa ne povesteasca despre evolutia [copil]. o seara buna si multi [pup]la cei mici Anca [mamica] Naomi Ioana(22.07.04)[fetita] http://community.webshots.com/user/naomi_ioana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hop si eu sa semnez condica![:D]

David maine face 3 luni[bis] este un mancacios si jumatate,papam doar formula;gangureste toata ziua si cearta jucarelele de la Baby Gym.Plange cand ramane singurel,tati zice ca din cauza ca e samishii[^],in rest e un bb fericit,rade mereu si eu ma minunez pe zi ce trece ce ingeras mi-a dat Dumnezeu.

Cam atat dar o sa mai revenim.

[pup][pup]

 

Stefania si David 24.12.2004

 

DAVIDid="blue">

Poze noiid="blue">[foto]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna mamici[japan]!In primul rand vreau sa felicit toate mamicile, aveti niste bebelusi scumpei foc cu toatele(urmaresc pozele tuturor mereu[:I])!!Sa va traiasca si sa fie sanantosi,sa creasca mari si frumosi[pup]!!

Acum vin si eu cu inrebarile mele care sunt o sumedenie,insa pt inceput vreau sa intreb daca este vreo mamica care nascut natural fara epidurala,cezariana si cum a decurs nasterea??Mai am inca 10 zile pana la DNP si sunt speriata rau...[help]

Bine hai sa nu va plictisesc prea mult de la inceput si ma bucur mult ca s-a deschis acest subiect!!

Va [pup] si somn usor!!

 

Raluca&bebelusa 38 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Primiti si un baietoi[:D]i??

Luka are 2 ani si 10 luni, nu sta locului o clipa! Nici macar cand doarme...[zz] E alintat de toata lumea! Face ce face si tot primeste o multime de jucarii sau dulciuri de la bunici si strabunici...[hop]

Pe mine a inceput sa ma scoata din minti...[drac] Cedez...[bang] nu cred ca-i bine, dar decat sa-l nenorocesc, cum vedeti si voi ca-s la televizor atatea cazuri de abuzuri...[bang] omoruri...[bang]

 

In alta ordine de idei: cum va impacati cu pediatrul copilului? Eu aici am o buba pe creier...[:D] n-am gasit decat unu' mai rasarit... la cati, vreo 10 care-am fost![bang] Nu explica nik... 'da... e racit. Va dam medicamente' SI ATAT!!!

Nici macar la plamani n-asculta ca lumea...[:(!] in 2 secunde l-a terminat: fata, spate! Acum ar trebui sa ma duc la un alt nene doctor... Mi-e asa de sila!![:(]

 

Va pupicesc pe toate si pe pici vostri!![pup][pup][pup]

 

Adina[hippi]id="red"> & Lukaid="blue">[bicla] (3 ani pe 15 mai)

obraznicatura lu' mama[foto]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna mamici.Hop si eu in grupul vostru.Pe pitica mea o cheama Kaori si are 5 luni si trei saptamani.E o dulce rau de tot,rade chiar de la trezire si pana seara.Are o placere nebuna sa se intoarca de pe spate pe burta si apoi sa inceapa sa maraie ca vrea inapoi si singura nu se mai poate intoarce.Ne laudam cu un parut frumos foc dar santem super geloase pe Naomi ca ea are 8 dintisori si noi nu avem nici unul.Toata dimineata o caut in gurita dar nu da nici un semn ca ar vra sa apara.sper ca nu v-am plictisit si asteptam cu nerabdare si alte mamici.

Pa si o zi buna tuturor.

 

Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt

http://community.webshots.com/user/saory101

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna si bine v-am gasit! Stefan are 7 luni si o saptamana.

Ste bine in fundulet, incearca sa se ridice singurel de la orizontala, dar inca nu reuseste. Iar cand e in fundulet, daca are de ce se prinde incearca sa se ridice in picioare si nici asta nu reuseste decat cu ajutor. Cand e in picioare sta singurel sprijinit de canapea sau baby gim si e foarte fericit.

Marti am observat caci in curand vom avea un iepuras.

Mai revin caci s-a trezit! Pupicei!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

buna dimineata mamici,v-ati trezit?

 

Eu da,imi da Naomi desteptarea ff dimineata 6-6.30[bang],astazi la 7.05 si eu inca[|)].Acum imi [cafea]si ea e inconjurata de un morman de jucarele si se uita la [ttv]la desene animate,e foarte incantata de ele.

 

Dimineata este un chin pt mine,trebuie sa mai fac cate ceva prin casa[spala][vase][rufe]si nu ma lasa[bang]nu vrea sa stea singura nici o clipa.

 

Vorbeste toata ziua si saliveaza la greu[bang]tot timpu trebuie sa ii schimb hainutele.Spune pa pa,da da,ga ga,ta ta iar tati e in [9cer]ca nu a spus ma ma inca[:D]

 

LA MULTI ANI ,sa cresti mare si sanatos,David,pt cele trei lunisoare[s]

Stefania sa iti traiasca mogaldeata,e scump foc,iar tu parca nici nu ai nascut[:D]

 

Raluca eu am nascut prin cezariana,din pacate,nu stiu ce sa iti spun .Iti urez nastere usoara si te asteptam sa ne intrebi orice[dual]

 

Adina,binenteles ca primim si baietoi[:D],chiar avem nevoie de mamici cu [copil]mai marisori pt ca aveti experienta mai multa si ne puteti lamuri atunci cand avem vreo neclaritate.Despre pediatru lu'Naomi nu stiu ce sa iti spun[bang].La fel ca si al lu'Luka,eu cred ca toti sunt la fel.

 

Kaori[pup]chiar m-am gandit la voi cand am deschis subiectu si ma intrebam daca o sa scrieti.Fetelor o cunosc pe Kaori personal,este o scumpica si intradevar are un par de invidiat[:D][pup],iar in privinta dintisorilor ,apar ei Adina,nu o sa ramana Kaori stirba[:D].

 

Eli felicitari pt iepuras,Naomi inca nu sta singura in picioare si e mai mare ca Stefanel[q],dar fiecare [copil]cu evolutia lui,nu?

 

Va las,am scris un roman[:D]si haideti sa ajunga subiectu la n volume[hop]

 

o zi buna si multi [pup]la bb-ei si burtici

 

Anca [mamica] Naomi Ioana(22.07.04)[fetita]

 

http://community.webshots.com/user/naomi_ioana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor ,

id="left">Sunt si eu mamica de fetitza avem 9 luni si 3 saptamani .
id="left">

Tocmai ne-au dat si noua 2 dintisori si tare ma kinuit cateva nopti ,ca sa nu mai zic de febra ce a avut-o de o luna incoace .

id="left">

Ayumi se keama fetitza mea ,are 7 ,400 kg si e tare vioaie ,de la 3-4 luni ne taram pe burtica ,la 5 luni invata cum sa stea in fundulet ,la 6 luni deja mergea de-a busilea iar la 6 jumate incepuse sa se ridice in picioruse de tot ce-i iesea in cale.Acum la 9 luni merge in picioruse sprijinita de tot ce apuca sau tinuta de o maini .Singura inca nu a pornit dar sper ca nici mult nu mai are.

id="left">

 

Cat despre medicii de aici si eu sunt tare indignata pe ei [V]M-am dus cu fata la spital ca avea febra 39,6 si nu au facut altceva decat sa imi zica ca e ok nu are nimic[:(!]

id="left">Sa uitat in gatutzul ei si a ascultat-o la plamani si gata mi-a dat verdictul ,nu are rosu in gat ,nu are nimic la plamani ,nu-i curge nasul ,nu tuseste ,deci nu are nimic ,e foarte genki .
id="left">Si intrebam si noi ca doi parinti grjulii ce suntem .Buunn si atunci de ce are fata 39,6 de la ce sa fie?
id="left">Aaaa pai cred ca are Topatsu sei ,zice doctorul.O va tine in febra mare 3 zile dupa care i vor aparea niste bubite mici in jurul guritei.
id="left">ne ducem acasa inapoi cu inima stransa si asteptam ,timp in care eu 3 zile am fost daramata cand imi vedeam copila cum sufera .Trec cele 3 zile ,a patra zi intr-adevar ia trecut dar bubitele??Unde sunt?Ca nu sunt.Ne zicem ,ee poate ei nu-i apar .Dar a 5-a zi iar face febra 39,6[q] iar fugim cu ea la spital in noapte ,Acum doctorul ne zice ,aa pai inseamna ca nu a fost Topatsu sei ,dar nu-i nimic ca nu are fata nimic[bang] deci deja imi venea sa-lstrang de gat .Tot ne lua ca-i trece ,e genki ,nu are alte simtope pe langa aceasta febra.
id="left">Si tot asa am tinut-o fetelor cand am ajuns si o a treia oara la spital si tot cu febra mare si iar imi zice ca e genki ,nu are nimic copila ,Sotul la ntrebat daca ar putea fii din cauza ca ar cam trebui sa-i de-a dintii .Doctorul ne spune ca nuuuuu ,nu exista asa ceva ,sa aibe febra de la dinti.
id="left">Si iar am plecat acasa fara nici un raspuns concret .
id="left">Acum fetei mele iau dat cei 2 dintisori de jos si febra ia trecut ,Deci?Eu raman la concluzia ca febrele astea au fost pana la urma de la dintisori .[bang]
id="left">

 

Hiroral id="red">iti doresc o nastere cat mai usoara si un ebbe sanatos ,eu am nascut prin cezariana ,ce sa-ti zic si aici sunt cam suparata pe doctorul care mi-a urmarit sarcina .Nu am avut probleme in sracina deloc si eram kiar foarte multumita de el dar cand a fost sa nasc ma dezamagit total [q]Stia ca bebe e intors intr-o pozitie in care nu ar fi putut sa nasc natural si totusi mau lasat sa ma kinui in travaliu 24 de ore[bang] ca pana la urma sa ma bage urgent in cezariana ca intra bebe in suferinta ,dar nu ca si eu mai aveam un pic si imi dadeam duhul pe acolo[V]

id="left">Mda ,am fost cam socata o perioada dupa ce am nascut ,dar acum totul e bine si deja am cam inceput sa ma gandesc la un al doilea bebe ,ca tare mi-as ma dorii un mic ,mic.Dar eu trebuie sa mai astept din cauza cezarienei.Iar timpul trece ,fata imi creste ,si trec si greutatile odata cu asta si parca vad ca imi va venii tot mai greu sa o iau iar de la capat .Dar in fine ,oi vedea la momentul respectiv la ce decizie ajung .
id="left">Acum tu nu trebuie sa te iei dupa povestile care le-am avut noi fiecare mamica in parte ,fiecare nastere e diferita si toate trecem prin cate ceva .
id="left">Tu o vei avea pe a ta si iti doresc sa fie una fericita .Important este sa nu te gandesti prea mult la acel moment ,lasa lucrurile sa curga de la sine si atunci teama va fii mai mica .Eu nici o clipa nu m-am gandit ca mi-e frica sau ca poate o sa ma doara ,nuu tot ce mi-am dorit a fost sa nasc natural , sa o vad pe fetitza mea sanatoasa si sa o pot tine in brate cat mai repede.
id="left">In o data o nastere cat mai usoara iti doresc.
id="left">

 

Naomi_ioana

Eli

Saory

Yashi

Mama lui David

Hiroral

id="red">[flo] imi pare bine ca v-am cunoscut si sper sa ne facem timp din cand in cand sa povestim cate ceva despre puiutii nostrii scumpi si dragi.

id="left">

 

Eu intru mai rarut ca nu prea am timp ,Ayumi cum ma vede pe calculator sare direct pe mine si trage de tastatura de fire de tot ce are prin preajma .Dar cand doarme daca am timp liber ,imi fac timp si intru si eu.

id="left">

M-am intins c-am mult cu scrisul sper sa nu va suparati.

id="left">

 

 

O zi buna va doresc .

 

 

 

 

Eryka & bb-lina scumpa[copil] (03.iunie.2004)id="Comic Sans MS">id="red">id="size2">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineta mamici!!

Erika id="red">iti multumesc mult pt gandurile bune si sper si eu sa iasa totul bine sa nasc mai repede ca nu mai am stare si sa-mi tin bebelusha in brate..Am vazut ceva mai demult poze cu Ayumi si e o scumpete de fetita ca de alfel toti ingerasii tuturor.Daca ai timp asteptam sa vedem pozici recente cu Ayumi[pup]

In legatura cu pediatrii am observat si eu ca sunt batuti in cap si cam toti doctorii de aici,dar asta e sa fim noi sanatosi si sa ajungem mai rar pe la ei.

Ce am vrut sa intreb ca daca doc sunt cum sunt voi cu medicamentele cum ati facut v-au trimis din tara sau ati folosit de a lor??Eu de ex voi avea nevoie acum la nastere de mai multe ser fiziologic ,creme pt bb,pt iritatii sau buric, etc..si nu stiu daca se gasesc si cum se numesc.In fine voi vedea ce voi face eu hai sa nu va plictisesc prea tare cu grijile mele...

O zi buna tuturor!!

 

Raluca&bebelusa 38 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ralucaid="red">, nu plictisesti pe nimeni! De asta ne-am adunat aici, sa ne ajutam, sa ne ascultam una pe alta![dual] Si eu tot prin cezeriana am nascut...[bang] nu am cu ce sa te ajut. Cu incurajari verbale![:D] Totul va fi bine!! Mult curaj, o nastere usoara si un [bb] sanatos!![flo]

 

Adina[hippi]id="red"> & Lukaid="blue">[bicla] (3 ani pe 15 mai)

obraznicatura lu' mama[foto]

Din graba am gresit numele... Ralucaid="red"> [pup]ar trebui sa-ti dau un miel[alcool], dar poate nici n-ai observat...[:D]id="size1">id="Book Antiqua">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...