Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Frustrarile unei mai putin tinere sotii


Recommended Posts

Am citit mesajul lui Sol... M-a intristat intr-un fel. Eu sint casatorita de 15 ani si n-am reusit sa schimb mare lucru. Aceeasi pasiune pentru computer, acelasi devotament pentru firma... Nevoile mele sufletesti sint pe ultimul plan. Poate astept prea mult, poate sint o visatoare si mai cred in povesti de dragoste, mai cred in pasiune si in emotii:) Cine stie cum este mai intelept sa traiesti? Sotul meu spune ca daca nu astepti nimic, bucuria este de o mie de ori mai mare cind se intimpla ceva frumos.Asa o fi!Eu insa mai cred in poezie, chiar daca viata e cumplit de pragmatica, chiar daca ne trezim in fiecare dimineata si mergem grabiti la sevici, venim seara obositi si flaminzi, incit zicem mersi ca mai putem vedea un film bun la televizor. In rest, nimic spectaculos, emotii moderate, viata domestica, preocuparea majora pentru copil, bucuria unui zimbet aruncat in masina, o masa bine gatita, o bataie prietenesca pe umar...cam atit. Oare chiar nu mai exista familii casatorite de mai bine de zece ani, in care pasiunea sa nu mai clocotesca in cei doi, odinioara indragostiti... Sintem reci, iarna vii pe veci... E o mare arta sa stii sa traiesti! Poate incet, incet invat si eu cum se traieste, alaturi de un sot foarte ocupat si pragmatic. Invat sa ma bucur de primavara, de rodul iubrii noastre, Roxana, cel mai frumos dar de la viata...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu simt la fel, Jill. Aceeasi pasiune pt firma, aceeasi viata care trece fara pasiune. Acum simt si oboseala, simt ca nu mai faca fata in limite normale la ceea ce as vrea, ca trece viata si ma gandesc la bunica mea care imi spunea "ca viata nu e usoara, nu e frumoasa" si poate la asta se referea, nu stiu...si nu mai pot sa o intreb...si imi pare rau.

 

zepellina

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ok, incerc sa zimbesc, sa fac tot ce cred eu mai bine si mai frumos.Am multe alte satisfactii si nu pot sa ma pling.

Dar...uneori as vrea sa ma simt iubita, dorita, femeia visurilor lui.Sigur ca nu se poate! Deci ce pot sa fac? Ce pot eu sa schimb? Nu poti schimba un barbat, mai ales daca are o pasiune atit de mare pentru computere.

Am descoperit ca-mi place sa scriu...Sa scriu povestioare despre sentimente, despre oameni, despre iubire. Simt ca viata mea prinde culoare daca scriu si am scris. O nuvela, povestioare care exprimau trairile mele, gindurile mele si...a fost bine.

Ciudat, nu? Eu predau calculatoare...si am inclinatii literare!!!

Deci, mai concret, se paote face ceva sau resemnarea e cea mai buna solutie? Aduce mai multa seninatate?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Of,Jill

 

...si eu care credeam ca trecerea timpului poate schimba ceva!?

Si suntem inca la inceput de drum(3ani).

Faptul ca ai inceput sa scrii e excelent!

Bucura-te de sansa pe care o ai sa evadezi intr-o lume numai a ta.

Nu stiu ce sa-ti raspund ca si eu caut raspunsuri...poate sa fie vorba de alte repere,valori,alte prioritati de la viata!!!

Dar cu siguranta dorinta de iubire,pasiune nu va disparea.

 

IRI SI IRIS...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca o schimbare va aparea atunci cand TU te vei schimba.

Miscarea centrifuga trebuie sa se transforme in miscare centripeta 8-) si centrul universului se transforma din El in EU (te imbraci frumos pentru tine, te admiri pe tine).

Bafta!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Jill. daca iti plingi de mila mama draga nu ajungi nicaieri. Trebuie sa iti schibi atitudinea fata de viata. Sterge cuvintul resemnare din vocabularul tau. Lamureste-te ce vrei de la viata si actioneaza in consecinta. vrei sa scrii. Atunci dedica-ti timp si energie pt. asta ca nu e usor. Si incearca sa ai o atitudine pozitiva asupra vietii. Nu astepta prea multe de la altii, ci fa tu ceva pt. tine, ceva de care sa fii mindra.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...