Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

D-na Doctor Pelin Indiana


Recommended Posts

Sunt o viitoare mamica si deja me-am ales un medic - d-na Doctor Indiana Pelin (Giulesti). Am cautat despre ea aici pe forum dar nu am gasit nemic, daca cineva a nascut la ea as fi foarte recunoscatoare daca me-ati spune cum a fost. Stiu ca conditiile spatlului sunt mai nu la zero, dar mult conteaza medicul, deaceea as vrea sa aud parererile d-voastre despre d-na Doctor. Multumesc mult!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Imi vine sa rad acum. mi-a placut de ea tare mult...este de treaba. Dar nu face cezariana, nici cerclaj....si are un contract de colaborare cu maternitatea. mie mi-a urmarit toata sarcina dar am nascut cu alt doctor.

 

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (D.N. 02.10.2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

 

Eu am nascut cu dansa in decembrie 2003 si o sa nasc si anul aceste in toamna, a doua oara. Mie mi-a facut mult bine, prima sarcina am dus-o cu tratament, am avut iminenta de avort, un titru marit de Listeria si sangerari.... ma rog, pana la urma atata m-a incurajat ca o sa fie bine si mi-a tinut moralul sus, incat ma duceam la ea ca la psiholog. Am nascut la Giulesti, aveam deja colul deschis dar nu se facusera 38 de saptamani si am asteptat sa intru in termen, am nascut provocat, pt ca se apropia Craciunul si ea pleca iar eu vroiam sa fiu acasa linistita de sarbatori , plus ca nu as fi nascut niciodata cu altcineva. Nasterea a durat cam 2 ore, timp in care m-a ajutat enorm. Nu m-a lasat sa ma chinui in travaliu... a facut ce a facut si desi la 15 intram in sala de nasteri, la 17.30 se nastea Matei, un bebe sanatos de 3.300 kg. Dupa, a venit zilnic la spital sa ma vada.. m-am dus eu la cabinet sa imi scoata firele si sa ma curete... totul a fost foarte bine si usor, acum sunt in 18 saptamani si nu as naste cu altcineva, sincer! Daca vrei mai multe amanunte(ca mai am), da-mi un mesaj pe PM.

 

Pupici si nastere usoara!

Claudia

 

Poze Matei

http://community.webshots.com/user/claujro

 

 

Claudia, Matei (1 an si 3 luni) si bb 17 saptamani

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...
  • 4 weeks later...

Fetelor, vi-o recomand cu caldura pe Indiana. Este o tipa super. Eu nu am ramas insarcinata, dar ea m-a ajutat foarte mult acum cativa ani in urma. Primul meu consult ginecologic ea mi l-a facut. Credeam ca sunt insarcinata...dar nu eram. Imi era frica si rusine sa ma urc pe masa de consult...jena...nici nu stiam ce am de facut...stiti si voi cum a fost prima oara vizita la un ginecolog... A fost atat de dulce si calma cu mine, incat efectiv m-a facut sa uit ca sunt la ginecolog...careva dintre voi a zis bine ca parca mergi la psiholog ...Pe urma, cativa ani mai tarziu ea m-a cauterizat la o rana pe colul uterin destul de mare si urata. Am trecut cu bine peste toate cele, si chiar daca m-am mutat din Bucuresti, ori de cate ori am ocazia, vin la ea la consult. Daca ar fi sa-mi urmareasca cineva sarcina atunci tot ea ar fi "aleasa". Mi-a inspirat tare multa incredere, desi este un medic oarecum tanar. Iar faptul ca stie cum sa se poarte cu tine si mai ales cum sa te consilieze, sa te asculte si sa te inteleaga, zic eu ca conteaza destul de mult.

Sper ca de la ultima mea vizita prin Buc sa nu se fi schimbat...

Pupici

Mihaela

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...