Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sfaturi inainte si dupa cezariana


Recommended Posts

vineri sunt programata la cezariana , tot vineri fac 39 de saptaamni, dr mea a zis ca e ok sa o facem vineri mai ales ca bebelinul meu avea la 35 de saptamani 3,400 kg, stiu ca sunt multe fete care au nascut prin cezariana , as avea nevoie de sfaturi ce s afac inainte si dupa cezariana, cu o seara inainte am voie sa mananc ceva ,ce? sa-mi fac eu clisma acasa? etc... daca puteti sa ma ajutati cu un sfat , sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac si ce nu , si dupa cezariaan ce am voie sa mananc, dupa cate ziel am voie sa fac dus etc va multumesc anticipat Adriana si bebelinul 38+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bafta multa Adriana... nu stiu ce sfaturi sa dau ca nu am trecut prin aceste lucruri , in schimb asteptam sa ne dai tu sfaturi dupa... Stai linistita cu clisma sa nu produci cine stie ce, daca e necesara o vei face la spital.

Inca o data bafta si sa ne tii la curent!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

iti doresc in primul rand sa ai o nastere cat mai usoara si o refacere rapida dupa operatie. eu am nascut prin cezariana in noiembrie, exact cu o saptamana mai repede decat aveam programarea. s-au rupt membranele noaptea la 02.00 si la ora 09.30 mi-a facut interventia. important este doar sa nu mananci inaintea operatiei, eu am mancat in seara de 02.11.04 insa operatia a fost in 03.11.04 asa ca totul a fost ok. de clisma nu se pune problema decat atunci cand nasti normal sau probabil daca mananci chiar inainte de operatie. dupa operatie mie mi-a fost mai greu cu recuperarea pt. ca am nascut gemeni si am facut anemie, dar sa stii ca au fost mamici care au nascut noaptea si a doua zi se plimbau cu bebelasii in brate. depinde si de ytipul anesteziei. oricum vei afla mai multe acolo in spital, eu parca am facut dus la doua zile dupa ce mi-au scos firele, fireste te poti spala[;)] insa sa fii atenta sa nu uzi bandajul.

oricum va fii bine, nu te speria, dupa ce-ti vei vedea puiul toate dispar. doamne ajuta!

 

[mamica] gemenusilor BIANCA id="red">si TUDOR id="blue"> - 03.11.2004

 

pozele noastre

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ad_rianna id="blue">, ti-am vazut pozele si ma minunez cum ai putut tu, atat de subtire, sa faci 2 bebei atat de voinici. Inteleg cum este pt. ca si eu astept gemeni. Nu sunt cine stie ce zdrahon, dar nici asa supla ca tine. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei !

Te rog spune-mi de ce ai facut anemie, ai pierdut sange in timpul cezarianei sau aveai anemia dinainte ? Cum te-ai refacut si cum ai putut sa te descurci cu bebeii imediat dupa nastere ? Ce greutate au avut copiii la nastere ? Orice informatie din experienta este bine venita pt. mine.

 

Maria sapt.36

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mariamunteanuid="red"> felicitari pt.gemenei si o nastere cat mai usoara. ma bucur mult pt. tine, ai sa vezi ce satisfactii poti avea. si eu sunt la inceput dar niciodata nu ma plang ca mi-e greu, sunt atat de frumosi ca nu as putea[il]. mai nu stiu de la ce a fost anemia aceea...pt. ca sange nu am pierdut mult (asa mi-a zis medicul) si in sarcina nu am avut valori f.reduse pt.anemie. asa a fost sa fie! au avut 2.700 fetita si 2.800 baietelul si a fost mai grea refacerea, dar a trecut. eu am luat doar 14 kg in sarcina, tot timpul eram stresata ca e prea putin, dar se pare ca nu conteaza cat te ingrasi.

sper sa nu se supere adrianaid="red"> ca discutam altceva, [:I], mai bine hai la topicul cu gemeni si vorbim acolo, eventual primesti sfaturi de la mamici mai experimentate decat mine. deschide acolo un subiect

 

[mamica] gemenusilor BIANCA id="red">si TUDOR id="blue"> - 03.11.2004

 

pozele noastre

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...