Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medici buni de la CF2 si de la Polizu


Recommended Posts

Buna tuturor! Dupa ce am citit si am auzit despre grozaviile ce se face la spitalul Giulesti, am ajuns la concluzie cu sotul ca nu nasc acolo, desi am un medic foarte bun la cest spital. Insa ne-am gandit ca in Bucuresti mai gasim medici buni dar si conditii bune. Dupa ce am citit foarte mult de bine pe forum am hotart sa merg la spitalul CF2 la dr.Isreb Nayel, dar vreau sa aflu ce medici buni mai sunt la aceasta maternitate, din caz ca dr.Isreb va fi ocupat deja, inca nu am discutat cu el, astept cu nerbdare luni sa ma duc si sa discut. Si aceeasi informatie m-ar interesa si despre spitalul Polizu, ce medici buni imi sfatuiti? Nasc la sfarsit de august-inceput de septiembrie. Va multumesc mult!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multa sanatate si nastere usoara! Eu am nascut, acum 8 luni, la cfr2 cu dr. Tanase Eugen (seful de sectie). Nu am decat cuvinte de lauda: un profesionist desavarsit si un om de suflet! La capitolul comunicare ar mai fi ceva de lucrat, insa... Totul a decurs perfect (a fost o nastere indusa), personalul s-a comportat ireprosabil! Cu toata caldura iti recomand aceasta maternitate! Succes[bis]!

 

Ionela [mamica] si Alex[copil] (DN 21.09.2004)

ALEX cantaretul

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt in 11 saptamani si la 8 saptamani m-am hotarat pentru cfr 2 si doctorita echim corina; vreau sa spun ca vin de la filantropia de la o mare doctorita, cu care a nascut sora mea, dar care m-a tinut de ocupata ce era 4 ore si jumate pentru o ecografie, iar dr de la ecograf mi-a introdus um prost in calculator si ii dadea sarcina cu 1 luna mai mare (la 5 sapt, iti dai seama, trebuia sa fie un punct mic, nu ceva mai mare cu o luna) si mi-a zis ca e extrauterina.

asa ca m-am suparat, si cu toate protestele sora-mi, am cautat pe forum recomadari, am auzit de dr-ta de la cfr2, asa ca m-am dua la ea;

e o femeie de vreo 36-38 ani, foarte calda si foarte atenta, iti explica ca lumea tot ce vede pe ecograf;

prima data nu i-am dat nimic, si a doua oara a fost la fel de draguta, asa ca i-am dat 250000 (sotul meu i-a dat intr-un plic)

eu am incredere in ea, mai mare decat in nu-s ce super profesor de la nu stiu ce spital mare

dienuta graviduta 10+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dina parca ma vad pe mine prin noiembrie! Eu tot de la Giulesti am plecat de la dna dr. Bucur, o femeie extraordinara si o buna profesionista, dar ca si tine cand am aflat cat de urat e in acest spital si cat de prost se poarta personalul mediu cu tine am renuntat si m-am mutat la cfr2 la dr. Nayel.

Este un super profesionist si un om de mare calitate. Nici nu stiu cum sa-i multumesc pentru grija care mi-o acorda, desi nu am o sarcina complicata. Mereu simt ca ma relaxez in prezenta dansului si nu mi-e frica de nimic. Daca este de acord sa se ocupe de tine( asta in proportie de90%) sa stii ca esti pe maini foarte bune. Bafta multa luni.

Alina si bebe DPN 4 iulie

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

iti recomand si eu un medic de la CFR2, d-na Florina Mihalache - o femeie extraordinara, fara ifose de doctor ocupat (cred ca e valabil, oricum, pt toti medicii de la CFR2) si, cel mai important, nu se misca de linga tine pe tot parcursul travaliului! succes in alegerea ta!

 

WWW (WIN WITHOUT WAR)

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...