Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medicul sau spitalul?!


Recommended Posts

Am si eu o curiozitate (mai degraba e un sondaj decat o intrebare), cand v-ati ales obstreticianul care sa va urmareasca sarcina (in cazul in care nu-l aveati de dinainte de-a ramane gravida) care au fost criteriile? Renumele medicului, cconditiile din spital sau o combinatie intre ele?! Eu de exemplu dupa ce-am citit si ascultat o gramada de pareri despre spitalele din Bucuresti am ales Municipalul, si abia apoi mi-am cautat un medic cu care sa nasc acolo. Chiar daca am stat doar 2 zile dupa nastere in spital, pentru mine a contat sa am parte un mimin de conditii si de personal ok. Nu stiu daca as fi rezistat de exemplu intr-un spital ca Polizu, despre care nu numai ca am citit o gramada de lucruri destul de urate, dar am si fost in vizita la o mamica acolo si am ramas urat impresionata (recunosc, asta se intampla acum 3 ani jumate, poate ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat). Pe de alta parte stiu ca spitale precum Polizu sunt foarte bine dotate din punct de vedere tehnic (am auzit ca au una din cele mai bune sectii de neonato din tara) si au personal medical supercalificat (cu exceptia asistentelor si infirmierelor care ar fi niste scarbe). Asa ca revin cu intrebarea, preferati sa mergeti la cel mai bun specialist in domeniu, chiar daca stiti ca urmeaza sa nasteti in cel mai jalnic spital din oras sau preferati un spital cu conditii decente si eventual unul din cei mai buni medici de acolo (chiar daca nu e cel mai tare din parcare)?! Mickyyy[gravi] (37 saptamani) si [copil] Malina Ioana (31.03.2004)
[foto] [url="http://community.webshots.com/user/mickyyyy"]Album Malina[/url] & [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545"]Povestea nasterii[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Prefer un spital cu conditii decente si eventual unul din cei mai buni medici de acolo (chiar daca nu e cel mai tare din parcare), dar daca ma gandesc si mai mult, aleg spitalul unde copilasul meu nou nascut sa beneficieze de ce-i mai bun.

 

Eu am ales un spital ok, dar personalul de acolo se poarta exemplar cu bebelusii. Nu am avut nimic de comentat in privinta asta, chiar daca eu am trecut prin niste clipe nu tocmai frumoase inainte si dupa nastere...

 

 

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Intai am ales spitalul(Municipal),fusesem in vizita la un bolnav pana sa raman insarcinata si vazusem ce conditii sunt si apoi am cautat un medic de acolo...am fost multumita si de spital si de medic.

 

dori

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am o reticenta vis-a-vis de medici in general, asa ca am cautat medicul care sa-mi inspire incredere si care sa ma urmareasca toata sarcina si caruia sa-i raman pacienta si dupa nastere.

Din fericire pentru mine spitalul a fost super OK (Maternitatea Elias) ca si personalul de acolo.

Nu stiu ce sa zic, ideala este o combinatie intre cele doua.

Daca medicul e prea faimos stai pe la usi de-ti vine rau, nu mai zic de cat dureaza sa obtii o programare si mai ales ca ai sanse sa nu primesti un numar de mobil sa-l poti suna cand ai probleme - pentru mine detaliul asta a fost foarte important.

Daca gravida nu are complicatii pe durata sarcinii cred ca un medic bun - nu neaparat foarte faimos - si un spital curat sunt combinatia cea mai buna.

 

 

Andre si BB Tibi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La mine a fost o coincidenta fericita ca medicul pe care l-am ales a lucrat intr-un spital OK (tot la Municipal...) Pot spune ca medicul l-am ales pe baza de recomandari (3 bune prietene nascusera cu el). Cand am inceput sa aflu mai multe despre spitale m-am bucurat ca lucreaza acolo. Daca ar fi fost medic intr-un spital nasol cred ca as fi cautat pe altcineva...

 


Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. id="blue">-- Carl Saganid="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mickyyy ai dreptate, trebuie sa cauti o combinatie optima dar sa nu uitam inca o chestie, pe langa medic si spital de calitate ar trebui sa luam in calcul si personalul medical care se va ocupa de copil si conditiile in care se desfasoara aceasta activitate.

Din experienta mea, care am nascut in Sighisoara, nu prea am ce povestim, decat ca maternitatea e una singura si eu am ales medicul care mi s-a parut f. bun profesionist si cel mai aproape de suflet, ca om, ca relatie umana medic-pacient.

Si ca sa nu deviez de la ceea ce voiam sa subliniez vreau sa spun ca ieri m-a sunat o prietena care a nascut la Polizu cu un doctor foarte bun. Doctorul a fost ok, insa copilul nou nascut a avut o infectie, un stafilococ in buric, cica luat de la mama care ulterior conform spuselor altor medici pediatri, s-a dovedit a fi luat din spital. Dar o problema si mai grava este ca, a fost nevoie sa i se faca micutului injectii, in timpul noptii, 3 la numar si in loc sa i se introduca acel dispozitiv prin care poti baga cate doze vrei, nu stiu cum naiba se numeste, l-au intepat pe copil de 3 ori, ca ei nu iti dau dispozititv din ala si trebuie cumparat de mama.

O alta prietena mi-a povestit de alte probleme intampinate in acelasi spital la nasterea copilului acum 3 ani. Eu nu stiu conditiile de acolo, dar presupunand ca ar fi super medici ginecologi si super aparatura sofisticata, ce ne facem cu pediatria?

 

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

 

Micul meu Picasso - mai 2005

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am ales initial spitalul....mi s-a parut fff important sa am conditii decente si personal auxiliar binevoitor pt. mine si bebe, iar apoi doctorul, care a fost f bun (recomandat aici, pe DC[flo])...dar, daca sarcina nu e fara probleme, mai important mi se pare doctorul, el poate salva copilul si mama indiferent de spitalul unde naste.

Bineinteles ca ideal e sa ai si medic bun si spital curat.

 

 

[flo][flo][flo]

 

Oana si Mara 11.08.2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ales intii medicul.

Gasisem inainte o dr care ma bagase in sperieti si aveam nevoie de un medic pe care sa ma pot baa in fiecare secunda.

Spitalul s-a dovedit si el ok,chiar daca nu ii calcasem pragul niciodata (Cantacuzino).

Nu stiu daca as fi cautat alt spital daca as fi stiut ca acela e sub orice critica.

Despre Cantacuzino stiam ca abai se incheiase renovarea.

 

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

POZE CU BIANCA

 

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am renuntat sa merg la o doctorita din cauza spitalului la care ea asista la nasteri (Caritas) desi ea nu imi daduse nici un motiv la consultatiile ei.

 

La a doua doctorita m-am dus ca urmare a unei recomandari, dupa aceea aflind la ce spital asista nasterile (Canstacuzino).

 

[gravi]Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei Stefan [copil] DPN 25.05.05

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...