Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lapte gratuit


Recommended Posts

Buna, se mai da lapte gratuit in primul an de viata de la medicul pediatru? Stiu ca medicul pediatru da o reteta gratuita pentru Similac si iei laptele de la nu stiu ce farmacii. Dar.....aud ca nu ar mai fi asa? Adica, o cunostinta care a nascut acum 2 saptamani, a primit pe o hartie cateva instructiuni de la medicul pediatru privind bebelusul...si ultima fraza in acea hartie era scrisa cu majuscule "LAPTELE PRAF NU ESTE GRATUIT". Mai stie cineva acest lucru? Multumesc Ruxel saptamana 37 Ruxel [url="http://photos.yahoo.com/ruxivisan"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
A fost o intrerupere de vreo doua luni pina s-a organizat nu stiu ce licitatie (smecherii de-ale lor) si acum se da din nou. Eu am luat pe aprilie si pe mai, trei cutii de lapte Bebelac/luna ( cutia are in jur de 900 g). Laptele nu se da din farmacicii, cel putin nu in sectorul 2.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Se da lapte gratuit, Bebelac. Mie imi da pediatrul o reteta cu care ma duc la centrul de unde se da laptele, la noi in sector (sc. 3).

In luna aprilie nu s-a dat la timp (adica la inceputul lunii) din cauza licitatiei pe anul asta, dar l-am luat pana la sf. lunii.

Am inteles de la dr. pediatru ca in primele 3 luni nu primesti lapte gratuit... Oricum eu nu am avut nevoie atunci ca alaptam...

 

 


[foto]Eliana si [copil]Elenaid="red"> (23.10.2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu stau in sectorul 2 cu domiciliul, dar medicul pediatru il am la Policlina nr. 10 (cea care apartine de Elias) si cred ca este in sectorul 1. Deci de unde voi lua eu laptele?

Si de ce in primele 3 luni nu se da gratuit?

Imi fac probleme, pentru ca eu nici la prima nastere nu am avut lapte....adica am avut ceva, dar copilul nu se satura..iar din a doua luna am trecut total pe lapte praf. Acum....vreau sa fiu pregatita dinainte si sa stiu cum sa procedez.....iar la cat costa o cutie de lapte praf ...... as vrea sa beneficiez si de ceva gratuit.

 

Ruxel

 

poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Se dau 3 cutii de lapte BEBELAC pe luna( incepind cu luna a doua de viatza), cutia are 700 de grame.

Dr pediatru de familie da reteta pentru luna respectiva si laptele se da de la un centru care apartine de primaria sectorului unde locuiti, centru care se ocupa cu protectia copilului. Eu iau de la Primaria sector 2, chiar daca am nascut la sector 1, si sediul este pe la Izvorul Rece (Mosilor). Se ia de la sectorul in care locuiesti, cu reteta si buletinul (poate ridica si altcineva). In aprilie a fost intirziere din cauza licitatiei, atita tot.

 

[mamica] Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05)

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pt sectorul 1 laptele praf se ia de la Leaganul de copii Sf. Ecaterina (langa Arcul de Triumf). Si nu se ia din sectorul in care locuiesti, ci din sectorul unde lucreaza medicul care ti-a dat reteta.

 

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu stiu ca medicul de familie in general este de la policlinica de cartier. Cel putin asa avem noi si inca multe fete pe care le cunosc. Chiar daca mai avem si un alt medic in particular, cel de cartier imi da retetele si face vaccinurile.

Dar poate sint si alte situatii.

 

[mamica] Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05)

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by PatriciaArdeleanu

Eu stiu ca medicul de familie in general este de la policlinica de cartier. Cel putin asa avem noi si inca multe fete pe care le cunosc. Chiar daca mai avem si un alt medic in particular, cel de cartier imi da retetele si face vaccinurile. Dar poate sint si alte situatii.[mamica] Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05)http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos


id="quote">id="quote">Nu-i obligatoriu. Eu de exemplu am domiciliul in Pitesti, viza de flotant (expirata) in sectorul 3 iar medicul pediatru sta in sectorul 2. Si laptele praf l-am luat de la centrul din sectorul 2. Esti liber sa-ti alegi medicul pediatru in orice sector vrei, doar daca nu ai unul te repartizeaza cei de la Sanepid la o policlinica din cartier.Mickyyyid="red">[gravi] (38 saptamani) si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004)id="left">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...