Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spitalul Cantacuzino


Recommended Posts

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am fost de doua ori la ea inainte de nastere. Cand mi s-a rupt apa am sunat-o (era vineri dimineata), a venit sa ma vada, a spus doctorilor care erau in tura ca sunt pacienta ei, dupa care a plecat si n-am mai vazut-o la fata cat am stat in spital. Cand copilul se pregatea sa iasa doctorii stateau cu mana pe telefon tot incercand s-o sune dar ea avea telefonul inchis. Am fost foarte dezamagita si speriata (alt doctor nu prea se uita la mine ca se stia ca sunt pacienta ei). Ii multumesc din suflet Dr. Vaduva care desi iesea din tura a stat peste program si m-a asistat la nastere. Este un doctor deosebit.

Poate tu ai mai mult noroc si va veni cand va fi sa nasti. Eu n-am sa ma mai duc niciodata la ea, o consider foarte neserioasa. Daca nu putea sa vina din diverse motive trebuia sa spuna, sa dea un telefon, nu sa ne lase s-o asteptam.

Nastere usoara! (sper sa nu ai aceleasi neplaceri ca mine).

 

Cami&Andrei

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Conditiile din spital sunt foarte bune. Curatenie, mancare buna (ai frigider in camera) si telefon. Asistentele sunt si ele foarte dragute (bineinteles ca trebuie sa fi si tu atenta cu ele). Preturile nu mai stiu care sunt pentru ca eu am nascut acum 3 ani.

 

Cami&Andrei

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

BUna! si eu am nascut prin cezariana cu dansa. intr-o ora am intrat in operatie. dar ursuletul are dreptate. la capitolul punctualitate nu sta prea bine. de fiecare data la consultatie in spital asteptam cate o ora, desi zicea ca vine imediat. iar dupa operatie credeam ca m-a uitat in spital, a venit exact a 5a zi pt. externare. in rest, operatia a iesit bine.

nastere usoara!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri,dar am renuntat sa mai merg la ea.M-a ingrazit ce am citit despre ea si am mai auzit si ce a patit o vecina care urma sa nasca cu ea (i-a provocat sarcina la 38 saptamani,ca cica ii trecuse termenul!)[mariaj]A nascut vecina cu altcineva pana la urma. [gravi]catutza
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dr.Nastasia Serban,pe langa faptul ca este un medic minunat,este si un om de nota 11.

Eu am nascut la Cantacuzino,cu Prof.dr.Decebal Hudita iar Serban a fost mana dreapta.Mergi cu incredere la el,nu o sa regreti.

 

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004

http://community.webshots.com/user/andreeabanica

 

"In aceeasi limba toata lumea plange,

In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...