Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nastere in apa


Recommended Posts

[surf] Buna ziua! sant o graviduta noua pe acest site.Ma bucur tare mult ca exista! m-a ajutat foarte mult fiind la prima sarcina. Acum sant in luna a 6-a.Am auzit si eu de nasterea in apa(din Victoria,jud.Brasov)insa as vrea sa stiu daca mai este si alt loc eventual in Bucuresti. poate ma puteti ajuta cu ceva informatii... Multumesc foarte mult! Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bine ai venit Alina!

Scopul nostru al fetelor de la aceasta sectiune este sa ajungem gravidutze...mai vedem noi apoi unde si cum nastem [:D]

Mai multe decat tine nu stiu nici eu in legatura cu nasterea in apa...dar cred ca ai putea afla mai multe de la fetele de la sectiunea "odiseea sarcinii in 40 de saptamani" sau de la "nasterea pe glob". Iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme indiferent daca va fi in apa sau pe uscat![:D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum spune si Lachi haila odiseea sarcinii sau la nasterea pe glob. S-a mai discutat despre acest subiect si pot sa iti spun ca doar in orasul Victoria exista aceasta posibilitate. In Bucuresti nici pomeneala de asa ceva, iar costul unei nasteri in apap in orasul Victoria cu spitalizare o sapt este intre 900 euro si 1500 euro.

 

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica

AMR 36 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Alina,

 

Este foarte bine ca te gandesti sa nasti in apa, pentru ca este super bine. Eu am nascut in spitalul Gentofte din Copenhaga in apa, defapt jumatate din nastere a fost in apa. In sensul ca in 10 minute de stat in apa m-am dilatat 6 cm iar apa avea cam 30 de grade, iar din cauza caldurii foarte mari am preferat sa ies ca simiteam ca ma sufoc... Intr-adevar te dilati foarte repede, iar durerile nu se mai simt asa de rau.

Nastere usoara cand va fi si multa bafta!

 

Mami de [baietel] Alex mancaciosid="blue">

 

http://photos.yahoo.com/piticii2003id="blue">

 

beatrice

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa-ti zic in Bucuresti nu este inca o clinica care sa aibe aceste conditii... Cu toate ca ar trebui... Nu stiu daca la Active Center, moasa Vania Limban te-ar putea ajuta cu ceva informatii... O sa mai caut si eu date si te anunt!

 

Pupiciid="blue">

 

beatrice

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc frumos pentru ajutorul vostru!

 

asa cum am spus in momentul de fata nu sant in tara,voi ajunge pe la inceputul lui August,cand voi fi in 8 luni insa ma voi interesa sa vad ce pot face in directia asta...

dar ma gandesc ca apoi pe certificatul de nastere a copilului va scrie la locul nasterii Fagaras,Brasov,nu? desi eu locuiesc in Bucuresti....si inca o intrebare: in cat timp trebuie facuta inregistrarea copilului...nu stiu nimic!va rog sa ma invatati!

stiu ca santeti ocupate, dar poate se gaseste cineva...

 

multumesc tare mult![flo]

Alina[gravi]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

A fost un articol intr-un numar trecut al revistei Sana, despre nasterea in apa. Dar acolo scria foarte clar ca este singura clinica din tara, unde se practica asa ceva. Poti gasi mai multe informatii despre clinica de la Victoria pe site-ul http://www.raisa.ro/. In revista mai spuneau si de http://www.aquamaterna.ro/, dar vad ca momentan nu mai merge.

 

Am retinut ca se asigura cazarea pentru minim 5 zile inainte de nastere, si 3 zile dupa. Conditiile sunt foarte bune. Si sotul poate sta in aceeasi camera. Preturile variaza de pe la vreo 850 pana la 1500 euro. Dar iti spun astea doar din amintiri. Pot cauta revista pe-acasa sa-ti mai dau informatii.

 

Numai bine,

Steluta.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Steluta,

mersi pentru ajutor[flo]!

 

daca mai ai ceva informatii, mi-ar prinde f bine!

ma gandesc la aceasta metoda si inca foarte serios!asa ca orice informatie in aceasta directie imi prinde bine!

mai ales ca nu sant in tara sa pot sa ma interesez...iar cand o sa ajung trebuie sa stiu de unde sa incep...sa fiu cu temele facute:)

 

Alina[gravi]28sapt.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...