Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

maternitatea Elia in renovare....nu se stie pt cat


Recommended Posts

Buna fetelor, azi am fost la medicul meu, dr.Parvu de la Elias si mi-a dat o veste proasta: maternitatea Elias e in renovare dar nu se stie pt cata vreme, asa ca doctorul s-a simtit dator sa ma anunte ca nu se stie daca pana nasc ii va da drumul....si daca vreau sa imi schimb medicul... Eu merg in continuare cu dumnealui, inca nu renunt pana nu se va stii clar situatia; oricum sunt dabia in luna a 4 a asa ca am timp sa astept sa vad cum decurg treburile. Voi ce stiti?ce ati auzit? Pupici http://community.webshots.com/user/umflatzel
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna! Eu am 5 luni implinite si sunt la Tutunaru. Stiu de la el ca nasterile le va face la Municipal in perioada de renovare. Saptamana asta a intrat in renovare maternitatea, am o prietena care naste vineri, cu cezariana, se duce cu Tutunaru la Municipal. Elias si Municipal au acelasi director, pe Oprescu, iar pacientele din Elias vor naste acolo intre timp, cu medicul lor de la Elias.

Oricum, eu nasc la sf lui septembrie, inceputul lui octombrie si doctorul crede ca renovarea dureaza cam 2 luni, maxim, m-a asigurat ca e totul gata pana in septembrie.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu merg tot la Dr. Tutunaru si mi-a spus si mie acelasi lucru despre maternitate( eu nasc la inceputul lunii octombrie). Chiar daca voi naste cu dansul la Municipal, nu-i bai, pt. ca sectia de neonatologie de acolo este mult mai bine dotata asa ca prefer sa vad partea buna a lucrurilor indiferent de situatie,
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mika, mai mult ca sigur vei naste la Municipal dar dr Tutunaru va veni cu tine, asa cum vin si Vladareanu, Parvu si altii de acolo la pacientele lor.

Valen, vezi tu partea buna a lucrurilor ca esti optimista, dar iti zic ca in fata faptului implinit te cam sperii. Prietena mea a inceput sa planga de dimineata cand i-a zis ca merge vineri la Municipal, s-a si vazut maltratata de asistentele de acolo, dormind pe hol cu copilul, doar pentru ca nu e "de-a spitalului" [bang] Stiu ca exagereaza, dar la 40 de saptamani cred ca oricum mori de frica. Ea a fugit de Municipal (de la dr Badiu) ca se temea de stafilococul nu-stiu-care si tot acolo ajunge!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by kid2003

Mika, mai mult ca sigur vei naste la Municipal dar dr Tutunaru va veni cu tine, asa cum vin si Vladareanu, Parvu si altii de acolo la pacientele lor.Valen, vezi tu partea buna a lucrurilor ca esti optimista, dar iti zic ca in fata faptului implinit te cam sperii. Prietena mea a inceput sa planga de dimineata cand i-a zis ca merge vineri la Municipal, s-a si vazut maltratata de asistentele de acolo, dormind pe hol cu copilul, doar pentru ca nu e "de-a spitalului" [bang] Stiu ca exagereaza, dar la 40 de saptamani cred ca oricum mori de frica. Ea a fugit de Municipal (de la dr Badiu) ca se temea de stafilococul nu-stiu-care si tot acolo ajunge!


id="quote">id="quote">eu sa inteleg ca nici consultatiile nu le mai tine la Elias acolo jos la parter? [bang] sunt sigura ca doctorul T va veni la Municipal, dar eu stiu ca are o echipa cu care s-a obisnuit sa lucreze...rezidenti+asistente...mi se pare f ciudat...daca ma apuca noaptea nasterea, ce fac il sun pe doctor , dar pana ajunge dansul se vor " ocupa" cei din Municipal de mine...trebuie sa discut toate aceste detalii cu dansul neaparat!plus ca Eliasul era la 2 statii de mine....fetele, unde as putea sa citesc mai multe despre spitalul municipal si preturile practicate pe acolo ? [gravi] 32 saptamani
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mika id="red"> hai calmeaza-te, ca nu ii face bine lui bebe. Prietena mea a fost azi la spital, la cabinetul de la parter (la colposcopie acolo unde tine el consultatiile). In continuare il vei gasi la cabinet, dar nu va mai putea asista la nasteri acolo, atata tot. Sunt sigura ca totul e in regula in Municipal, dr T. a lucrat acolo inainte de Elias, deci stie f bine echipa de acolo si ei pe el. Nu o sa ai o problema.

Oricum daca te apuca noaptea, il suni si va veni. Si in Elias, astepta pana vedea care e raportul medicului de garda (te duci tu frumusel ca camera de garda sa te consulte) si apoi venea. Adica daca ii zicea dr de garda ca ai dilatatie mare si bebe e pe drum venea imediat. Dar de obicei la prima nastere, iti fac internarea si dr T. vine la 7 la programul lui, ca nu se intampla decat rar asa in 3-4 ore totul.

Vorbeste cu el si te va linisti!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...