Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

asistente medicale (2)


Recommended Posts

Alina (alina morostes) 31 ani Cabinet medic de familie Arad[flo] Alinaalex 32 ani Radiologie Spitalul judetean Oradea [flo] Alinutza 30 ani Laborator Ploiesti [flo] Andreea (andreea-ana) 32ani General Hospital sala de operatii Toronto[flo] Beatrice (bea75) 29ani Clinica Medicover Constanta [flo] Cryssa29 [flo] Dana (danangie) 28ani Recuperare si chirurgie plastica Italia [flo] Dia bi (dia bi) fizioterapie Timisoara [flo] Donia (Donia) 35ani Nursing home Canada [flo] Elena(Ilucae) CDT Medcenter Bucuresti [flo] Emilly (Emilly) 31ani Canada [flo] Gabella Laborator Spitalul judetean Satu Mare [flo] Ioana (pufymic) 26ani Clinica Chirurgie II Cluj-Napoca chir. generala si vasculara sala operatii[flo] July 35 ani Chirurgie 1 - bloc operator Constanta [flo] Magda (maggda) 34ani Spital Clinic Judetean Arad neurologie [flo] Mary (Mary Ilie) 27ani Spital Militar Central Bucuresti ortopedie-traumatologie [flo] Mihaela (mihaelabeldimanescu) Spitalul Judetean Galati ATI [flo] Mirela (mirela10) casa de batrani Madrid [flo] Mony Spitalul judetean Deva hemodializa [flo] Nicopuscasu obstetrica-ginecologie SUUB Bucuresti [flo] Arianna register nurse USA [flo] -------------------------------------------------------------------------------- asa...deci purcedeti la scris fetelor! cgaby http://community.webshots.com/user/cgaby100 http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cgaby, mie tare nu-mi place titlul... asistoante? [V] Daca tot e sa fac glume, mai bine pe seama altora. Si am o rugaminte, te rog sa modifici si varsta mea (pe langa titlul subiectului [:D]), tocmai mi-am dat seama ca de vreo patru luni am implinit 35 de ani.

 

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sorry fetelor, nu a fost in intentie sa va supar![flo][:I] era o gluma!...imi pare rau daca v-am deranjat!

am facut modificarile!

asa e, era loc si dincolo, dar am schimbat pentru ca am crezut ca asa vom fi mai "active"! dincolo nu se mai scrisese de mult, ajunsesem la coada!

pupici.

sper ca scuzele mi-au fost acceptate![ups]

 

cgaby

http://community.webshots.com/user/cgaby100

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai fetelor, uite acum mi-am adus aminte ca va plangeati de "tinerele sperante". Pai eu ce sa mai spun, ca numai cu varstnici lucrez. Si multi dintre ei nu aud, nici macar cu aparate auditive, se misca mai toti cu incetinitorul, nu se pot ingriji singuri... Mai puneti la socoteala si senilitatea, dementa... Dar eu am o rabdare ingereasca, mai ales ca tare imi e mila de ei. Media de varsta in nursing home e de 83 de ani si ma uit la ei cat sunt de neajutorati, le vad pozele din tinerete, poze cu copiii, desene de la nepoti si stranepoti, cateva obiecte preferate... Uneori, mai ales noaptea, mai zabovesc cate un minut in cate un salon si tare ma intristez. O viata intreaga concentrata in cativa metri cubi... ma gandesc ca au fost si ei copii care au zburdat, au fost tineri care au iubit, apoi au devenit parinti, si-au facut planuri si sperante pentru copii, apoi ii vad singuri si neputinciosi in camerele lor, asteptand sa moara. Gata cu planurile, sperantele de viitor... E trist, sper ca nu v-am intristat prea tare si pe voi.

 

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Donia id="red">bravo tie pentru rabdare!Chiar ai nevoie de asa ceva...eu nu as putea lucra cu varstnici!Ca n-am rabdare nici un strop!

 

Ma mir ca am rabdare cu Alesio(inainte de a-l avea ma gandeam cu groaza ca n-o sa faca fata prostiutelor lui si-o sa-l bat de i-o suna apa-n cap dar uite ca nu-i deloc asa!)! Dar pe el il iubesc.......asa ca se explica[:D]!Si ca sa va dati seama si voi cata minte mai am, deja planuiesc bb2![:D]

 

Pupici!id="green">

 

Ioana[olala]&[bibe] Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)id="green"> [foto] cu bazucu'id="purple">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...