Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clinica particulara.....PRO si CONTRA


Recommended Posts

Buna fetelor! Intrebarea mea e simpla: unde e mai bine sa nasti, la o clinica particulara sau la una de stat? Eu am fost luata in evidenta la o clinica de stat, dar tratamentul de acolo si conditiile lasa de dorit. Am fost la un control si la o clinica particulara si acolo mi s-a parut ca pt bani isi dau mai mult interesul, iar din punct de vedere profesional nu am gasit nici un cusur .... cel putin cu ochii unul laic. Cate dintre voi ati nascut la clinici particulare si cum a fost si cate la cele de stat? Vreau parerile voastre pt ca vreau ceea ce e mai bun pt mine si in primul rand pt bb. Eu sunt din Cluj....poate cineva stie ceva mai concret si despre clinica Dr Nanu si imi da un sfat despre ce conditii sunt si cum decurc lucrurile din punct de vedere profesional acolo. Astept orice interventie! Merci mult![bis] Sarcini usoare si bb frumosi si sanatosi. ludmmyla 26+ [gravi]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Despre clinici particulare, nu prea stiu ce sa spun. Din cate stiu, singura la care poti sa nasti este la voi in Cluj Napoca. La Bucuresti abia acum s-a deschis un spital particular. Deci majoritatea femeilor au nascut la clinici de stat. In afara de cele din strainataturi. Poate de la voi din Cluj sa fi nascut cineva la clinica paticulara.

Si la spitalele de stat din Bucuresti sunt conditii decente (la unele), iar daca "stimulezi" personalul medical este si mai bine.

Sunt foarte multe policlinici particulare, la care platesti si esti tratat foarte bine dar aici nu poti naste.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sa ti se supravegheze nasterea la o clinica particulara este ok ca sunt o gramada si la preturi ptr toate buzunarele. De nascut eu stiu ca in Bucuresti este o clinica la babes daca nu ma insel si acest nou spital privat care s-a inaugurat pe 6 iunie. Uite ce am gasit depsre el:

"Primul spital privat din Romania s-a deschis, ieri, in Bucuresti. Acesta ofera servicii pentru 27 de specialitati medicale, printre care medicina interna, reumatologie, chirurgie plastica, oncologie, chirurgie pediatrica, cardiologie, ortopedie si ginecologie. Euroclinic este construit pe terenul Spitalului Clinic de Urgenta, concesionat pe o perioada de 49 de ani. Tarifele sunt "in limitele pietei romanesti", dupa cum spune directorul spitalului, dr. Radu Dop. O consultatie la un specialist primar costa 20 de euro, iar la un profesor - 30 de euro. O nastere normala costa la Euroclinic 1.500 de euro, iar o nastere prin cezariana - 3.000 de euro. in acesti bani intra cazarea, salariul personalului, sala de operatie si medicamentele necesare'

Mai este tot in sistem privat la Fagrasa in orasul Victoria sectia unde se naste in apa cu costuri cuprinse intre 900 si 1500 euro. Si am mai auzit de Cluj de o clinica privata unde se poate naste.

Stiu ca din toamna si Clinica Diagnosis a dr Pop Adrian va avea sala de nasteri.

Dar sincer acum vorbind 1500 si 3000 euro mi se par cam mult ptr o nastere. Bine asta depinde si de buzunarul fiecaruia si de fitele fiecaruia.

 

Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica

AMR 27 zile

 

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ludmmyla, daca atunci cand eram insarcinata ar fi fost vro clinica particulara in Bucuresti cu siguranta m-as fi interesat cum este sa nasti acolo.

Acum dupa ce am nascut, am ajuns la concluzia ca cel mai important este "cu cine nasti?" si nu "unde nasti?". Parerea mea este ca si la spitalele de stat, poti sa stai cat de cat decent in rezerve. Acum nu stiu cum este in Cluj, dar in Bucuresti asa este.

 

 

[flo] Elena & [copil]Alexandra (25.09.2004)

 

Povestea Alexutei

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Sincera sa fiu, la cum arata maternitatea in 2003 si la felul cum erai tratat (chiar daca ai dat bani), PARTICULARA.Mai ales ca nu comunica cu tine si nu sunt atenti.O spun din experienta.Am avut mult de suferit din cauza neatentiei si nesimtirii celor din spitalul Piatra Neamt.

 

Carmen E.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ce coincidenta, sa apara discutia asta acum, aici..eu sunt o proaspata burtica, dar cu destule aventuri deja...asa ca acum iau cel mai serios in considerare ideea de a naste la spitalul privat euroclinic...stiu ca e extrem de scump, dar noi ne-am putea permite..nu fara sa resimtim nitel, da am zis ca daca se poate...stiti cumva ce dr sunt acolo? ca de pe site-ul lor nuam aflat...si, apropo, daca va intereseaza, adresa e http://www.spitaluleuroclinic.ro/

sa-mi spuneti daca se mai hotaraste icneva sa nasca acolo!!!

 

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

[gravi] 6+

 

pozne de-ale mele

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Megbeng,nu stiu daca poate naste oricine acolo,adica te duci, dai banii,nasti si gata; eu am inteles ca trebuie sa fii asigurat la ei (Medisystem prin Interamerican), adica sa platesti asigurare Medisystem cred de cel putin 100 euro lunar.

Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine!

 

uite aici

 

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...