Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De la Elias la Municipal


Recommended Posts

Buna fetelor! Este cineva care trebuia sa nasca la Elias, dar din cauza renovarii maternitatii a ajuns la Municipal? M-ar interesa si pe mine amanunte legate de nastere... Cum se procedeaza in aceasta situatie? Se simte o oarecare discriminare fata de mamici sau bebei? Multumesc frumos! Ioana [gravi] si bblina 35+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
da, si eu sunt interesata de acest subiect....chiar rog frumos pe cele care au nascut acolo sa ne zica...eu am fost de dimineata la medicul meu, dar din pacate nu am reusit sa vorbesc prea mult cu el, am vorbit mai mult cu rezidentii....mi-au zis ca ei nu vor fi la municipal, doar doctorul cu care nasc si personalul de acolo...i-am intrebat de preturi si mi-au zis sa intreb colegele de salon...din pacate eu va trebui sa fac cezariana....
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut acum o saptamana la Municipal, dar doctorul meu era de acolo.

Insa e ingroitor de aglomerat pentru ca nu numai Eliasul dar si CFR2-ul e in renovare, asa ca se ajunge si la situatia cumplita de a sta si cate 2 lauze in pat (ce-i drept pentru cateva ore doar, dar oricum). Azi de exemplu au fost pana la ora 12 cand m-am intors eu de la spital 27 de nasteri, asta in conditiile in care am impresia ca's doar vreo 40 de locuri acolo.

De multe ori la internare te lasa sa stai cateva ore bune pe cate un fotoliu, din lipsa de paturi.

Cat despre nastere, pentru mamicile din alte spitale, la internare li se "desemneaza" un medic de la Municipal care impreuna cu asistentele si moasele de acolo le urmareste evolutia pana aproape de momentul nasterii, cand este chemat medicul lor curent (asta daca e genul de medic care sa vina sa-si asiste pacienta la nastere). Daca medicul lor de pana atunci nu vine, vor naste cu cel de la Municipal care le-a preluat la internare sau cu medicul de garda, daca trec mai mult de 12 ore de la momentul internarii pana la cel al nasterii.

Nu stiu sa va zic cu certitudine daca exista discriminari sau nu pentru ca eu eram, asa cum am zis, pacienta unui medic de acolo, insa mie nu mi s-a parut ca se fac.

Despre bani...fiecare da cat poate. Sau chiar nimic. Eu una am dat destul de putin la asistente si moase fata de prima nastere cand aruncam cu banii in toate partile. Oricum "preturile" de la Elias si cele de la Municipal sunt asemanatoare, asa ca n-aveti de ce sa va faceti griji, cat v-ati propus sa dati atata poate ramane.

Asistentele si moasele sunt in mare parte dragute si foarte dragute. O singura asistenta nesuferita am nimerit in cele 3 zile de internare, in rest numai cuvinte de lauda la adresa lor, chiar daca erau saracele supraaglomerate.

 

Daca mai vreti informatii, intrebati, ca amintirile's inca proaspete la mine [:D]!id="Comic Sans MS">id="purple">

 

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Mariaid="purple"> (22.06.2005)

 

 

id="left">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar oare pina cind tine renovarea? Se termina pina in spetembrie? Stie cineva?

Nu de lata dar eu am nascut de doua ori la Elias si parac nu as vrea ca acum la a treia sarcina sa ma duc sa nasc prin alte parti.

 

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 29 saptamini

 

 

 

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

 

si mail pentru poze

bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

 

******************************************

 

Nulla dies sine linea!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...