Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bani pentru nastere


Recommended Posts

Buna fetelor! Eu mai am pana nasc dar ma documentez dinainte sa nu fac vreo gafa.Toate spuneti cati bani dati pentru nastere la doctor si la toata armata dar nu am vazut nicaieri sa spuneti cand se dau banii.Eu sunt in dubii pentru ca nu inteleg : daca ii dau inainte-cui ii dau?De unde o sa stiu eu cine va fi in sala de nastere?In timpul nasterii sau dupa nu cred ca o sa pot ca nu o sa am buzunare sau portofelul la mine!(si fie vorba intre noi-nici nu cred ca o sa pot sa ma mai gandesc cui sa dau).Asa ca inainte nu,dar dupa iar nu e bine ca poate ele or sa creada ca nu le dau nimic si or sa ma lase pana nu mai pot sa ma chinui. Asa ca va rog spuneti-mi voi cand a-ti "cotizat"[gravi]catutza
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Multumesc Simina pt raspuns[pup] dar as fi vrut sa aud mai multe pareri.Mama mea nu sta cu mine si nu stiu cand o sa ajunga ea la maternitate iar sotul lucreaza destul de mult si pana o sa ajunga el poate o sa fim 2 nu una (bine ar fi sa nasc eu asa de repede!) asa ca eu as putea sa ajung la spital cu...taxiul sau cu vreun vecin sau cu nasa (ca ea sta mai aproape-asta daca o sa fie si ea acasa).Asa ca ma intelegi de ce ma stresez[bang]ce o sa fac si cum.[gravi]catutza
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da-i inainte ca asa se practica, asta e.Il platesti sa isi faca datoria si sa fie atent, eu la Eva i-am dat inainte, acum cu bebe teo,am sa fac la fel.Nu cred ca este normal, dar deja este o cutuma,.

In limita experientei mele, inainte, ca se uita cit i-ai dat si deh...uremeaza semnele"de multumire" la nastere.

Nastere usoara si multa bafta

 

Lavi

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sincer, nu cred c-o sa ai timp de asa ceva. Fa pliculete cu sumele si cu numele pe ele si las-o pe nasa ta sa se ocupe.

 

Noi am dat (da, ca medic, a trebuit sa dau si eu, nu prietenei mele, ci anestezistei, pediatrei si f.f. mult la asistente si la infirmiere) dupa nastere, am zis sa nu fie "inainte, ca la c..ve"! Si s-au ocupat mama si sotul meu de asta...

 

Bafta mare si sa ne scrii dupa aia ce si cum!

 

[flo2] [pup]

 

 

 

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

 

Home, wherever you are...

 

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mey, eu am facut anul trecut o conizatie, inainte sa plec in Canada. De doctor ne-am "ocupat" inainte, dar nu stiam cine e anestezistul; asa ca m-am suit pe masa de operatie, numai cu bluza pe mine si o frica de-mi tremurau genunchii, iar in dreapta stringeam amarnic 500.000 [alcool]. Mi-am adus aminte inainte sa ma anestezieze ca trebuie sa scap de bani, i-am dat anestezistei, care mi-a zis ca trebuia sa vin cu marunt ca sa-i dea si asistentei ei [alcool].

 

Invatatura de minte: rezolva chestiile astea inainte! Si bine ar fi daca te-ar putea ajuta cineva...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La mine anestezista nu a venit cu nici o asistenta, a ajutat moasa la "incovrigarea" mea. Si anestezistei i-am dat plicul cu forta si nici nu a vrut sa mai auda de alti bani pentru trusa de epidurala. I-am dat mai mult decat costa trusa, i-a ramas si ei ceva-ceva, dar mi-a parut rau ca nu i-am pus mai mult in acelasi plic.

 

Aura

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa spun: si eu imi pregatisem plicurile dinainte pentru moasa si anestezista, plus un plic cu hartii de 10, 50 si 100 de mii.

Anestezistul poate fi abordat in timpul discutiei dinainte de anestezie, moasa - in timpul travaliului (dar atentie la schimbarea turei, moasa se schimba exact cand am intrat eu in spital, altfel nu stiu ce faceam cu doua moase!).

Celelalte le-am rezolvat a doua zi dupa nastere: de medic a avut grija sotul meu, eu m-am ocupat de neonatolog si zi de zi de asistententele care apareau la neonato si la spalat.

 

Aura

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...