Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Obsesie????????


Recommended Posts

Dragelor care ati fost sau sunteti pe ultima suta de metri cu nasterea. Vi s-a parut cumva ca in ultimele doua saptamani inainte de termen bb-ul ar fi mai putin activ? Pt ca mi se pare ca se misca de vreo 3-4 ori pe zi si atunci f. putin.Sa fie pozitia lui de vina, sa fie faptul ca nu mai are atata loc in burtica? Sau doar mi se pare?Eu teoretic undeva in prima saptamana a lui august o sa nasc.Practic, cind o vrea cel de sus si cand s-o satura bb sa stea inghesuit. Multumesc!! Lavinia
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincera sa fiu, am patit asa ceva in ultima luna, dar din cu totul alt motiv; s-a crezut o vreme ca printesa e in suferinta fetala (n-a fost asa, slava Domnului) si devenisem atat de obsedata s-o simt ca mi se parea o vesnicie intre o suita de miscari si alta (dar, evident, era doar obsesia mea...).

 

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asa mi s-a intamplat si mie. Bb probabil ca nu prea avea loc sa se miste, era deja mare, s-a nascut cu 4,4 kg. Mergi la CTG (cardiotokograf)? Eu ii ascultam bataile inimii si ma mai linisteam. Oricum, presupun ca mergi mai des la control acum, la sfarsitul sarcinii si doctorul te asigura ca totul e bine cu bb. Nu te mai stresa!

Nastere usoara!

 

Cristina

Robert, 14.12.2002

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lavinia,

 

Du-te la doctorul care te supravegheaza sau la orice spital daca ti-e mai la indemana si cere sa masoare BCF-ul (bataile cordului fetal) chiar si zilnic daca ti se pare ca ritmul miscarilor fetale e prea incet. E mai bine sa fii linistita, si ce e mai important, sa afli daca bebe e in siguranta sau daca nasterea trebuie sa aiba loc inainte de termen.

 

Sanatate tie si lui bebe!

 

Larisa

 

puiu' de morosan

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

daca esti f. ingrijorata e bine sa mergi la spital ca sa te linistesti, dar nu te panica, am citit intr-o revista pt. mamici(cred ca "mami" era) ca e firesc in ultimele saptamani sa nu mai miste mult, pt. ca nu mai are loc.asa am patit si eu, dar am stiut ca e normal.

nastere usoara si bb sanatos iti doresc!id="Comic Sans MS">id="teal">

 


Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi s-a intamplat.

Si m-am dus repede la spital si m-au monitorizat. Bebe trebuia sa miste de 3 ori intr-un interval de 20 min si... n-a miscat deloc! Se muta odata cu mine daca imi schimbam pozitia, inimioara era ok, dar.. dormea de rupea!! La urmatoarele monitorizori a inceput zbenguiala si dr meu s-a linistit.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...