Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr.Nayel - CF 2 (6)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna, fetele[hia]

Criss, esti super haioasa.[:-)))] hai ca mi-ai trezit interesul la faza cu[xinpat]. ce ti-o fi facut Nayel pe acolo?... dupa ce ai patit cu epidurala, asta iti mai lipsea... ai si tu o bafta[q]

vedeti ca de pe 18 pana pe 5 septembrie Nayel e plecat in concediu!

Luni ma mai duc si eu la un control, dar la cabinet!

Va pupic

mary 31+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a pus Nayel sterilet. Nu a vrut sa imi dea pastile, mai ales ca alaptam. Mi-a spus ca la noi nu au aparut pe piata pastile ce nu influenteaza laptele, daca are cine sa imi aduca de afara imi recomanda, daca nu nu.

Mi-a povestit cum sotia lui a avut sterilet dupa prima nastere, l-a scos cand l-au vrut pe al doilea, iar acum are din nou si e bine merci. Pe mine m-a convins atunci.

Problema este ca nu toata lumea il suporta.

Eu pe 23 august fac 1 an de cand il am si cred ca o sa-l scot, pentru ca am menstruatie aproape juma' de luna. Depinde foarte tare de corpul fiecareia, eu oricum aveam menstruatie 1 saptamana, asa ca nu ma mira, cu tot tratamentul pe care mi l-a dat el.

Este mult mai comod cu sterilet, nu ai grija de pastile, nu tu calendar sau balonase, dar el cu siguranta va simti, caci va da "nas" in "nas" cu firul, dar nu i-l juleste.

So, daca nu aveti probleme, puneti-va, eu de-abea astept sa-l scot.

 

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

 

poze Bradut

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva cand e de Garda saptamana viitoare?

 

Bradut s-a nascut cu Sicoe si am fost foarte multumita de ea.

Am pastrat-o ca pediatru pana la 8 luni, dupa care am renuntat din comoditate si pentru ca am capatat intre timp mare incredere si in doctora de familie, are acelasi stil cu Sicoe, nu s-au contrazis niciodata parerile lor (mergeam in paralel cu amandoua, le vizitam la diferenta de max o zi)

 

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

 

poze Bradut

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt impotriva steriletului din principiu si i-am spus si lui Nayel.

Stiu de pastilele Yasmin, sunt noi si f bune, asa ca, le voi lua.

 

Alinaid="red">, Ancar e bruneta cu parul lung. Pe cea blonda o stiu si eu, dar eu credeam ca ea e Sicoe. Alta nu am vazut.

Cum arata Sicoe? Ce varsta are?

 

Referitor la cezariene la cerere, eu stiu sigur ca Nayel nu poate face cezariana fara acordul lui Tanase, seful maternitatii.

Pe mine m-a consultatl Tanase, iar Nayel i-a explicat ca timp de 2 zile nu am avut nici un progres, iar amandoi au ajuns la concluzia ca nu am nici o sans a sa nasc natural, si asa era, era pe bune.

Bine, eu oricum vroiam cezariana, dar uite, ca asa s-a si nimerit.

Mai stiu, cu o seara inainte de cezariana mea, l-am auzit pe Nayel pe hol spunandu-i unei moase motivele ( banuiesc ca trebuia sa le scrie intr-o fisa) pentru care i-a facut cezariana altei paciente, care a venit cu membranele rupte, dar nu s-a dilatat, si mai avea si lichidul verde, iar asta e motiv de cezariana.

Deci, e clar ca ei trebuie sa aibe niste motive. Nimeni nu iti face cezariana doar asa.

 

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai sunt convinsa ca nu au voie sa faca cezariana asa oricum, dar asta nu-i impiedica sa scrie in fisa varii motive, daca pacienta vrea neaparat.

Cu prietena mea asa a fost. De cum a intrat la el in cabinet (eram cu ea, eu i-l prezentasem), i-a zis ca ea nu vrea sa nasca decat cu cezariana. A intrebat-o de ce, l-a busit rasul cand a aflat motivul, dar a acceptat, desi a incercat sa o convinga contrariul.

 

Sicoe e cea foarte mica de statura, cam 1,50, par saten blondut si tuns haios, cu o voce foarte pitigaiata. Mie sincer mi-e tare greu sa mi-o imaginez tipand, ca nu prea are volum.

 

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

 

poze Bradut

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Originally posted by alunelsialbinutza

Pai sunt convinsa ca nu au voie sa faca cezariana asa oricum, dar asta nu-i impiedica sa scrie in fisa varii motive, daca pacienta vrea neaparat.Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)De acord!Crinuta si [copil] Rayan

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dr. Sicoe e mica de statura(cam 1,50m)blonduta si tunsa pana la baza urechii.

Mai era inca o dr. blonda natural, tanara si cu parul cret prins in coada. Habar nu am cine e dar mi s-a parut tare blanda cu bebeii si deschisa fata de mamici.

Cel mai tare mi-a placut de dr. Ancar daca e o fi pentru ca era prezenta la tot ce misca in garda ei. noaptea daca se auzea un copil plangand in salon venea imediat(deci nu dormea), dimineata ii spala cu manuta ei si apoi tot ea ii cantarea si le facea si alte controale.

Alina si Andrei-Pavel

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...