Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

atentie la vaccinare in maternitate


Recommended Posts

Sa va povestesc ce am patit in maternitate. Pe Lili am nascut-o intr-o vineri seara. Stiti voi, in week-end nici iarba nu creste, la copii venea o pediatra de garda, nu cea care este pe sectie. Luni vine cealalta doctorita neonatolog, se uita pe fisa copilului si zice ca din partea ei nu trebuie sa stam pana marti, bebe e OK, e vaccinat, BCG-ul e facut, putem pleca daca ne lasa si ginecologul. Da' cum asa, cand a fost vaccinat??? (la noi se da BCG-ul chiar la externare) Zice dr-ita, nu stie, dar apare in fisa ca duminica. La care incep sa comentez, ca toata ziua copilul a stat cu mine, si nu a primit nici o intepatura!!! Se uita si dr. pe bratul fetei, si intr-adevar copilul nu era vaccinat, dar era trecut vaccinul pe fisa!!!!!! Chestia asta s-a intamplat acum 3 ani cand a fost scandalul acela imens la maternitatea din Oradea, deci in perioada cand fiecare medic era muuuult mai atent la ceea ce face si in principiu nu-si permiteau greseli. Deci grija mare, nu cumva sa patiti si voi vreo minune asemanatuare!!! Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002 http://community.webshots.com/user/gabibarta
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Aoleu, m-ai speriat, ca nici eu nu vad locul unde se presupune ca a fost vaccinul BCG, si nici eu nu stiu cand a fost vaccinat, desi pe fisa de vaccinuri e trecuta ziua cand ne-am externat.

Bine, daca te uiti atent vezi ceva fffff vag, ce ar putea fi urma lasata de vaccin, dar daca a fost facut e clar ca nu a prins.

 

Si ce ai facut pana la urma?

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

BCG-ul se vede imediat dupa vaccin (intepatura, care se vindeca in 1-2 zile)) si incepe sa se umfle la cateva saptamani dupa nastere. (vreo 2-3 luni, daca nu ma insel) Ramane umflat cateva saptamani sau chiar luni. Daca nu se umfla destul de tare sau deloc atunci se repeta pe la 7(???) luni. Nu mi tin minte exact. Oricum de fiecare data cand am fost cu bebeii la control+cantarit, au verificat BCG-ul.

Fiica mea a fost vaccinata in final in ziua cand am iesit din spital.

 

 

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002

http://community.webshots.com/user/gabibarta

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am verificat in carnetul de vaccinuri, a fost vaccinat ( cica) a doua zi dupa nastere, deci cu o zi inainte de externare.

Nu am vazut nimic, nu a copt, nu s-a umflat, iar acum ramane de vazut unde mergem pt revaccinare, sau pt acea testare PPD, sau cum se numeste.

Eu sunt sigura ca nu " a prins".

Ceva, ceva se vede acolo, culoare pielii e ceva mai inchisa, dar locul e ffff mic.

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap ca nu i l-a facut, dar mi s-a spus ca asa ceva e imposibil, mai ales ca e trecuta seria vaccinului,

Acum insa dupa spusele tale, e clar ca se poate intampla asa ceva, insa, asemenea doctori ar trebui demisi urgent. Ai facut reclamatie?????

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu. Ma bucur ca am iesit intrege sanatoase de acolo. Nici nu mi-a trecut prin minte asa ceva, s-o reclam. Si cealalta doctorita putea sa depuna plangere, nu stiu daca a facut-o. Eram prea obosita, prea cusuta (am avut ruptura de col) prea ocupata ca sa mai umblu cu reclamatii.

 

 

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002

http://community.webshots.com/user/gabibarta

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate e posibil. Eu am nascut la CF2 anul trecut. Colegei mele de camera i-au spus ca i-au facut vaccinul la 2 zile desi a fost linga mamica lui la 8 ore dupa nastere si nu a mai plecat de acolo ( cica i l-aui facut cind noi dormeam - minciuni oribile ; deci nu aveau cum sa i-l faca la 2 zile cum au spus . Am vorbit cu colega mea si i l-a facut dupa ce au plecat acasa ca nu avea nici un semn nimic . Norocul meu a fost ca mama e asistenta si s-a luat la cearta cu timpita de la copii care a recunoscut ca nu i l-au facut ca cica tb sa fie cam 5 copii odata cind desfac doza , astfel nu o desfac(niste inconstiente) . In urma discutiilor au desfacut o fiola special pentru bebica mea , dupa ce ne-au spus sa mai stam in spital citeva zile ( desi eram perfect bine si eu su bebeilna) ca a mai fie copii .

 

Pacat de spital dar asistentele de la copii mi-au lasat un gust amar, deveneau amabile doar cu ceva iar neonatoloaga desi a fostsuper Ok si nu a primit absolut nimic nu s-a bagat ca cica e treaba asistentelor .

 

Asa ca aveti grija si fiti f atente

 

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...