Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cezariana....cu cate zile inainte


Recommended Posts

Fetelor care ati nascut prin cezariana. Cu cate zile inainte de termenul de nastere ati fost programate la cezariana? Cumnata mea are termen pe 12 august si astazi dupa masa se duce la medic sa o vada. Dupa ecografii va fi fetita. Voi ce ziceti? E posibil sa o opreasca in spital sa-i faca cezariana zilele astea sau se asteapta cat mai aproape de termen? Eu nu ma prea pricep dar am auzit ca la cezariana nu trebuie sa stai pana incep contractiile. Mirela, mamica lui Andrei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In cazul meu cezariana a fost programata la 38 de saptamani. Ironia sortii a fost ca eram programata pentru operatie luni, 15 noiembrie la 8 dimineata dar mie mi s-a rupt apa duminica noaptea la ora 12.00. Asa ca tot pe 15 noiembrie am nascut pana la urma, dar cu cateva ore mai devreme decat era programat.

In general cezariana se programeaza cat mai aproape de termen, chiar la 39-40 de saptamani de sarcina. Doctorul care supravegheaza sarcina isi da seama cam cand se apropie momentul si decide in consecinta.

 

Eliza si [bibe] Alex (15 nov. 2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La mine nu a fost programata...pt ca nu mai nasteam,asta a fost solutia.

 

Nastere usoara.

 

Sabina are nevoie de ajutorul nostru ajuta aiciid="red">

 

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004

poze Alexia

 

"In aceeasi limba toata lumea plange,

In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost programata cu noua zile inainte de a implini 40 saptamini, dar... bebelusha mea a vrut sa iasa cu o zi mai devreme, daca s-ar fi grabit doctorii cred ca ar fi iesit si cu doua, dar cum sala de operatzii era ocupata, am asteptat de la 10.30 seara cind s-a rupt apa pina dupa miezul noptzii, asha ca fetitza l-a trezut pe medic si...[am] s-a nascut la 1.40 noaptea.

 

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [bibe] (5 iunie 2005)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu aveam termenul pe 14 iulie si am nascut pe 27 iunie. M-a chemat doctorul la control la spital - ma prevenise ca in ultima luna voi merge direct la spital, la control, si ma va opri pentru operatie daca este cazul, dar nu am apucat sa merg decat o data [:D]. La consultatie s-a vazut ca aveam colul complet "sters", in cateva ore mi s-ar fi declansat contractiile. In general se asteapta pana cat mai aproape de termen.

 


Luminous beings we are, not this crude matter.id="blue">id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aveam DPN 15 iunie.Pe 7 iunie doctoritza mea ma internat sa imi faca si analizele inainte de cezariana.

Stetam pina la 12 dupa ce ma controla dontoritza si plecam a casa.Pe 10 iunie fix cand am facut 39 de saptamani i ziceam sotului ca m am plictisit in spital si sa plecam a casa poc sa rupt apa[:D].

De la ora 15.00 cand sa rupt apa pina la 19.00 cand am intrat in sala de operatii aveam niste dureri de imi venea sa musc de pereti.

Intrasem in plin travaliu foarte rapid.

Dureri m au luat prin surprindere,stiind ca voi naste prin cezariana .Mai aveam un pic si nasteam natural [biz](asa zicea doctoritza)

 

 

 

Galusca micaid="red">id="size4">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...