Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nasterea in franta


Recommended Posts

sunt diana si sunt insarcinata in 7 luni. locuiesc in timisoara dar m-ar interesa in ce cond se poate naste in franta- asta pt ca sotul meu pleaca cu serviciul acolo pt 2 luni excat cand eu sunt in luna 8... As merge cu el si as naste acolo... dar se pune probl asig de sanatate..cred ca trebuie sa platesc tot ...cine ma asig pe mine in luna a 8 -a???? stie cineva ceva despre legislatie? sau cam cat costa o nastere normala in franta? ve multumesc diana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Diana nu stiu exact daca te pot ajuta insa tot ce iti pot spune e ca daca vrei sa nasti aici iti trebuie o asigurare care se afce doar daca ai viza ( poti totusi sa te interesezi in Romania daca exista vreo asigurare care sa mearga in Europa si sa acopere costurile).

Nu am idee cat poate costa o nastere dar trebuie sa fie suficient de mult deoarece aici totul se face prin asigurare .Presupun ca sotul tau ar trebuie sa aiba o asigurare medicala pe perioada sejurului si vezi daca te poate face si pe tine beneficiar dupa care se poate intreba daca nasterea e acoperita prin ea.

Irina[gravi]19+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Diana,

daca vrei sa nasti aici iti trebuie o asigurare care se afce doar daca ai viza ( poti totusi sa te interesezi in Romania daca exista vreo asigurare care sa mearga in Europa si sa acopere costurile).

 

Grija mare!!! Eu zic asa: dupa ce te interesezi in Ro, dai un telefon sau rogi pe cineva de-aici sa se intereseze daca acea companie care iti ia banii in Ro, chiar exista si in Franta! Prietenii stiu de ce! Eu as putea sa telefonez pt tine. Categoric nu-ti recomand sa ajungi aici fara asigurare sau asigurata de-o companie-fantoma, pt ca intr-adevar costul unei zile de spitalizare variaza intre 1000-1400 euro pe zi!

Sanatate multa!

 

Maria

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Diana, daca ajungeai acolo si nu erai gravida, ramanand dup-aia insarcinata, odata ce aveai asigurare, era ok. dar, dupa ce sarcina a fost constatata, este o conditie existenta, care nu va fi inclusa in asigurare, chiar si daca reusesti sa ti-o faci. Asta tine de politica asigurarilor, cred eu, si nu cred ca difera de la o tara la alta. Eu am venit graviduta in Olanda, si, normal, nu am fost asigurata pt nimic ce a facut parte din sarcina si nastere.

 

In concluzie, te sfatuiesc sa stai acasa si sa nasti linistita, ca, intr-adevar, costurile sunt mari.

 

[gravi] Ancuta id="red"> 13+ & [copil] Martijn, id="blue">(24.10.2003)id="Book Antiqua">

Poze cu Martijn

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...