Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

analize dupa nastere


madau

Recommended Posts

Am si eu o intrebare care se cere lamurita ca am auzit o mie de variante![bang][bang] Imediat dupa nastere vi s-a mai facut vreo analiza? Eu stiam ca numai lui Bb i se fac analize, ale mamicii ce mai conteaza, ca doar le-a facut pe toata perioada sarcinii? Daca au iesit OK inainte mai conteaza dupa? Pupici Madau [gravi] si [fetita]21+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie nu mi-a mai recomandat nimeni nici o analiza dupa nastere, nici ginecologul, nici pediatrul.... In spital am facut analiza de la plamani (pt TBC)... dar atata!

 

Si nici lui bb. Doar ce a facut in spital. Acum are aproape 2 ani si daca s-a dezvoltat bine, pediatrul nu a considerat necesar sa-i faca vreo anaiza.

 

Pupici!

 

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +37 saptamani

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-au facut analize de sange si urina a doua zi dupa nastere, in spital.

Lui bebe cred ca i-au facut ceva analize la nastere si apoi la 2 luni cand am fost cu ea la spital pentru ca vomita des. De atunci nu i-am mai facut decat urocultura si coprocultura, cand am avut problemute cu febra, diaree (acum are 1 an si 5 luni). Au iesit toate bune.

 

Aura

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Se fac analize, daca este cazul, cum sa nu se faca? Adica daca doctorul te vede palida si slabita sau daca te plingi de dureri de burta sau de usturimi la pipi sau altceva, crezi ca te lasa asa?!? Pai ce, facem selectie naturala?! [:D]

 

Sanatate tuturor mamicilor si piticilor!

 

 

 

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

 

Virsta bebe2

Virsta Deiu

 

 

Home, wherever you are...

 

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu zic sa nu le faci daca e vreo problema cu mamica sau cu puiutul, dar am intrebat pt ca am o prietena care a nascut la Universitar si imediat dupa nastere i-a facut hemoleucograma, sifilis, HIV, sumar urina, etc ( cam toate analizele). Ea mi-a zis ca asa se face in mod uzual. Dar vad ca nu s-a mai intamplat la nimeni asta. Mie mi s-a parut o aberatie in situatia in care sunt ok cu analizele si am fost toata perioada sarcinii. Probabil ca a avut ea ceva si nu a vrut sa-mi spuna.

Numai mie mi-a dat doctorita de familie sa repet toate analizele in trim 2 ( inclusiv grupa sanguina, rh - ca poate au gresit prima data....[bang][bang], sifilis, HIV, etc) si eu ca proasta le-am facut ( mi-au luat 7 eprubete de sange, ca am lesinat acasa). Dupa aia am aflat de comisioanele pe care le primesc de la laboratoare pt trimiteri si am ramas proasta.

Acu imi intelegeti vehementa. Noroc cu voi ca m-ati mai linistit.

Va pup si sanatate maxima!

 

Madau [gravi] si [fetita]22+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...