Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cordon in jurul gatului..


cori

Recommended Posts

sunt in saptamana 35. voi naste cezariana caci prima nastere a fost cezariana. azi la echo mi s-a spus ca bebe are cordonul in jurul gatului::(( ce riscuri sunt? la ce trebuie sa fiu atenta??? bebe are 2,400 kg. e ok pt sapt 35? merci mult, corina [flo] bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E medie greutatea, deci e ok.

 

Cazurile de circulara de cordon ombilical sunt foarte frecvente. A avut si prietena mea, care are o fetita sanatoasa de o luna. Si a nascut natural.

 

La cezariana chiar nu ai de ce sa iti faci probleme.

 

Circulara creeaza probleme doar la expulzia de la nasterea normala.

 

POZE

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca nasti cu cezariana n-ai nici o problema. Fetita mea a avut circulara si am nascut-o natural. S-a nascut vinata - din cauza asta a avut Apgar 9 - si in primele luni i se invineteau miinile si picioarele cind plingea sau ii era frig. Acum insa (la 10 luni) nu mai are nici o problema - e o zdrahoanca perfect sanatoasa.

 

Leta [titanic] si un bebe

POZE DE OCTOMBRIE

 

want my life back

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Cori,

Si baiatul meu a avut cordonul in jurul gatului si s-a nascut natural. Pentru ca singura ecografia am avut-o la 12 saptamani nici nu am stiut de cordon si am aflat abia in timpul nasterii. Cu toate astea nu au fost complicatii, am nascut acasa si desi Sammy s-a nascut vinetel, si a respirat mai greu la inceput si-a revenit repede. Direct dupa nastere a avut apgar 8 si dupa 5 minute 10. Si dupa nastere am descoperit si ca avea ditamai nodu' in cordonul ombilicat si era destul de strans... Dar nu am avut nici o problema... acum are 4 luni si e un baiat mare si sanatos tun si cantareste 8 kg...

Multa sanatate si succes!

 

Muc cel mic, [bibe] Sammy [bicla] nadya

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca cel mai important e sa fii atenta sa miste bine copilul. Cata vreme misca bine totul e ok. Stabileste-ti o ora pe zi, seara, in care sa stai linistita intinsa si sa numeri miscarile. In mod normal trebuie sa numeri cel putin cinci miscari. Nu te stresa prea tare, insa orice ti se pare anormal (contractii, pierdere de lichid, modificarea miscarilor in sensul ca devin fie mai slabe/rare decat te-ai obisnuit, fie, dimpotriva, fatul devine foarte agitat), fuga la doctor. Si daca poti vorbeste cu medicul tau sau cu moasa sa te monitorizeze cardiotocografic saptamanal - n-ar strica, pt linistea ta.

 

_______________________________________________________

"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am citit eu, in burtica nu exista riscul de a se sufoca bebeul, deoarece cordonul este foarte lung. Numai in momentul in care se naste pe cale vaginala. La cezariana nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.

 

Codruta & [copil] Petra (9 august 2005)

 

poze & Povestea nasterii

varsta lui Petra

 

scoala de schi

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by codruta_grg

Din cate am citit eu, in burtica nu exista riscul de a se sufoca bebeul, deoarece cordonul este foarte lung. Numai in momentul in care se naste pe cale vaginala. La cezariana nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.Codruta & [copil] Petra (9 august 2005)poze & Povestea nasteriivarsta lui Petrascoala de schi


id="quote">id="quote">Ihi. Da' de cordon scurt ai auzit?_______________________________________________________"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...