Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sofati cu sotul alaturi?


Recommended Posts

Am permis de conducere de 10 ani si am facut suficient de multe drumuri ca sa nu-mi fie frica sa pornesc la drum. Cu toate astea, cand sotul meu se aseaza in dreapta mea, e un stress permanent. Ii este frica, comenteaza, gesticuleaza, se enerveaza. De cateva ori am coborat de la volan si l-am lasat pe el sa continue drumul dar nici asa nu-i bine pentru ca ii pare rau si insista sa conduc tot eu. Daca nu vreau, iar se enerveaza. Daca vreau, rezista un pic apoi incepe iar cu observatiile si agitatia. Ce sa-i fac sa se linisteasca, ajutati-ma! Nu certati copiii cand viseaza!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am gasit o solutie de compromis.Pentru ca Dennis nu sta singur in spate, cand nu conduce sotul meu sta in spate cu el.Solutia a fost mai mult pentru mine, ca sunt exact ca sotul tau...si atunci cand nu sunt la volan, stau cuminte si ma joc cu copilul! Inainte sa avem copilul, tin minte ca cel mai tare ma enerva cand punea frana, in gol...ii ziceam mereu ca intr-o zi o sa-l las numai pe el sa franeze...Succese!

 

Claudia,soacra frumoasei Oti

 

Povestea nasterii

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am mai condus o perioada (tot asa am carnetul de 10 ani) si acuma mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu mersul prin oras , ca la drum lung nu am probleme. Sotul meu are incredere in mine, nu stiu daca ii este frica sau nu, dar nu o arata ; ma incurajeaza de obicei, mi-a dat sa conduc din prima masina lui noua.Chiar ma simt in siguranta cu el alaturi.O singura problema am cu el:nu prea are incredere in mine cand dau cu spatele sau parchez si de multe ori o parcheaza el (bine, asta si pentru ca nu m-am obisnuit inca cu spatele masinii).

 

 

Delia

 

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Si mie mi-e foarte cunoscuta situatia. Al meu sot e crunt de certaret si bodroganeste tot timpul cind conduc. La vremea cind imi luasem carnetul ne certam furca in masina, de altfel numai in masina ne-am certat cel mai rau.

 

Cea mai eleganta solutie : il lasi pe el sa conduca. Eu asa fac si mi-e mult mai bine.

 

 

Mik.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:D]

Interesant subiect. Tot felul de soti...[:D]. Unii fac scandal la inceput si atunci sa zicem ca e normal ca sotia e incepatoare si le e frica, altii fac scandal si dupa 10 ani....

Altii nu fac deloc ca sotul lui delsim. Apropo' felicitari pt. un asemenea sot! [bis] Mai rar...

Eu mi-am luat carnet anul trecut si sotul a fost oripilat sa ma lase cu masina singura prin oras, iar cand eram amandoi in masina... el se agita ca o sampanie langa mine...[:D]. Asa ca atunci cand am vazut cum face am luat hotararea sa imi iau masina mea. Anul asta sper sa reusesc. Mi-am dat seama ca situatia asta poate sa se mentina si dupa 10 ani de condus, asa sunt unii pur si simplu, asa ca de ce sa ne stressam unul pe altul?

Va pup, spor la condus![sofer]

 

Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002)

Poze

oana5874@yahoo.com

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu conduc mult mai prost cand este sotzul in dreapta mea. Desi nu este decat o diferenta de un an intre vechimea carnetelor noastre, el are mai multa experienta decat mine... automat la drum lung conduce el pentru ca merge mai repede, si uite asa ajungem intr-un cerc vicios... Iar eu ma simt mai rau decat la examenul de politie si fac greseli. Sau judeca anumite lucruri dupa reflexele lui -- de exemplu ma bate la cap sa depasesc intr-un anume loc ca am loc, dar eu stiu ca nu reactionez suficient de rapid incat sa ma bag, si atunci stau cuminte...

 

Mai e rau cu gropile. Sotzul meu e maniac sa protejeze masina si cum iau un damp sau o groapa (recunosc ca si iau destul de multe, mai ales noaptea cand nu vad prea bine [:D]) el incepe cu "au, arsh, aoleu" de zici ca a prins masina glas [:D]. De cateva ori i-am facut si eu scena cu tras pe dreapta sa-l las pe el sa conduca, dar s-a iscat un asemenea scandal ca am renuntat.

 

Acum ma incapatanez sa conduc si eu destul de des ca sa capat experienta si incredere in mine, mai ales la drum lung. Si ca sa capete si el. Ca prin oras merg zilnic... I-am spus cat de tare ma deranjeaza sa fiu cicalita si ca ma stresez, si parca a lasat-o mai usor...

 

La noi nu merge solutia cu statul in spate pentru ca avem amandoi rau de masina. Nu stiu ce o sa facem cand o sa vrea copilul in fata [:D].

 


Luminous beings we are, not this crude matter.id="blue">id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am permis doar de doi ani, nu prea am condus in timpul asta iar in Bucuresti nu am condus decat de vreo cateva ori, sunt cam fricoasa [:D]

Sotul meu ma incurajeaza sa conduc mai mult, imi spune ce trebuie sa imbunatatesc si ma apreciaza destul de des. Probabil ca il mai enervez uneori dar el isi pastreaza calmul si e f. dragut [pup]asa ca nu ma simt rau cand e in dreapta mea, dimpotriva, sunt mai sigura pe mine.

 

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O, am permis de 16 ani. Acum, e banal cu sotul in dreapta, atunci... m-a bodoganit pana cand am tras pe dreapta, m-am jos din masina si furioasa la extrem i-am spus ca o sa-i dau permisul sa-l puna in rama, sa se dea mare ca nevasta-sa a luat permisul (era pe vremea cand era o singura scoala de soferi,si se facea destul de greu scoala, in '89) si sa spuna totodata ca el nu are incredere in capacitatile ei de soferita!

 

La vremea aceea el avea permis de 5 ani.

 

I-am spus ca sunt convinsa ca atunci cand era incepator il enervau toti "sfatuitorii", i-am spus ca nu pot sa ma concentrez la ce am de facut fiindca sunt atenta la ce bombanenile lui... Ei, si cate nu mi-oi aduce aminte din cele ce am insirat!

 

Am fost convingatoare :), acum se lauda la toata lumea ce gand bun a avut el cand si-a trimis nevasta la scoala de soferi!

 

Cand il mai apuca cheful de bombanit il "amenintam" ca la urmatoarea petrecere va fi sofer oficial. Azi asa, maine asa, incet - incet s-a linistit, mai ales de cand am inceput sa conduc si masinile firmei la care sunt angajata!

 

 

Kehleyr, stiu cum e si faza cu gropile.:) Mecanicul ii spunea intotdeaua: daca lasi nevasta sa conduca, de aia apar probleme! Drept care l-am intrebat clar: "Vrea sa schimbi mecanicul? Te ajut eu sa gasesti altul care suporta si femeile sofer! Pana sa o conduc eu de ce te duceai la el?"

 

Delsim, si faza cu parcatul, garatul, iesitul din curte etc.suna cunoscut! Pana intr-o seara cand reveniti de la o petrecere a declarat singur - singurel ca el ar baga masina in garaj ca de obicei dar ca are o singura problema. Faptul ca vede mai multe usi decat cele doua, e de inteles. Dar de unde sa stie el care sunt cele doua usi adevarate?

 

 

Inteleg, deci, ca sotii au comportament previzibil in a "ajuta" sotiile la sofat! Dar si sotiile sunt ... femei! :)

 

Ca sfat: calm, calm, calm cat n-am putut eu avea! :) Si readucerea aminte a ceea ce faceau ei cand erau incepatori. Au fost asi incepand de la primul km? Nici o depasire anapoda, nici un oprit de motor la semafor, nici un carait de ambreiaj la schimbatul vitezelor? Nici un pieton alergat pe trecere? Nici o frana ...nerecomandata? De la caz la caz mai adaugati voi.

 

Va doresc stapanire de sine si putere de convingere!!!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eeeei, subiectul asta imi trezeste niste amintiri...Fostul meu sot, ursuz si morocanos cum era el de obicei, ma bodoganea de cand deschideam usa sa ma urc in masina. Nimic nu faceam bine. Si aveam la inceput o nenorocita de Dacie careia abia ii gaseam vitezele cand eram singura si calma, cand era el cu mine si tipa si ma facea in fel si chip, nici atat ! Parca il aud si acum: "accelereaza, femeie !" Intre timp, ne-am despartit, am un Cielo doar al meu, care intra usor in viteza si pe care il conduc calm si frumos si nu ma mai face nimeni cu ou si cu otet.

Dar nu pot sa nu remarc ca atunci cand se intampla sa mai fiu cu cate un coleg in masina, doar politetea ii face sa-si poate tine in frau bolboroselile si sfaturile. O fi ceva genetic la ei, sa ni se creada superiori in toate cele ?!

 

Iulia, mama lui Cristi (13)

 

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Care va sa zica nu e unicat? Asta o sa ma ajute sa ma stapanesc cand ma voi gandi ca-l las in camp cu tot cu masina si plec pe jos [bonjovi]

Ne-am gandit la varianta sa-mi iau masina mea... DAR... nu pot sa-mi iau masina mea pentru ca ce-mi place mie cica nu e suficient de "safe" si ce e suficient de "safe" pentru el, nu-mi place mie [^]

 

Nu certati copiii cand viseaza!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...