Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

epidurala


fanty

Recommended Posts

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut epidurala la nastere la sp.Municipal dar nu am mers pana la capat deoarece copilul s-a proptit in barba si nu mai iesea si atunci am trecut la cezariana. am stat cu epidurala cam 3 ore cred dupa ce au inceput contractiile si nu am simtit absolut nimic.doctorul zicea ca uneori aveam niste contractii de m-as fi urcat pe pereti de durere dar eu nu simteam absolut nimic.eu una daca ar fi sa mai nasc o data tot la asta as apela.nu stiu cum e cand incepe copilul sa iasa dar banuiesc ca e la fel sa nu simti nici o durere.

 

andreeat

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am intelas ca iti face in coloana o injectie ,aia nu doare?

oricum mersi andreea_tx,este super daca nu simti nimic ca mi se par niste dureri infioratoare din ce am auzit de la prietene care nascut normal.cu ce dr. ai nascut la municipal?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fanty relaxeaza-te, epidurala este mana cereasca.Ti se face o injectie in coloana dar nu simti nimik, acul cu care se face prima intepatura (pentru a face anestezia locala) este super fin iar la cel de-al doilea ac - cel prin care practic se monteaza epidurala nu mai conteaza dimensiunile pentru ca oricum nu vei simti nimik.Asa ca esti absolvita de orice durere, crede-ma pe cuvant.[pup][pup][pup]

 

 

Monica si Yasmeen 30 octombrie 2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fanty, am nascut cu dr. Badiu Alexandru o bomb. de doctor si el e unul dintre medici care practica asa ceva.Intradevar nu simti acul dar trebuie sa fie un specialist anestezist care sa se priceapa la asa ceva ca pe mine cel care era de servici m-a cam chinuit ca nu putea sa bage acul si pana la urma a chemat pe seful sectiei de anestezie ginecologul meu ca sa-mi puna epidurala.Asa ca stai linistita daca medicul tau ginecolog practica asa ceva foloseste-o.

 

andreeat

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca as fi nascut natural...as fi ales epidurala. De fapt am ales-o ...la cezariana. La a doua. Epidurala e cea mai buna anestezie si la cezariana, cu cele mai putine efecte secundare.

La nasterea naturala se face de la dilatatie 4, si apoi am inteles ca nu mai simti nimic.

Sincera sa fiu...pe mine m-a durut intepatura. A fost o senzatie cam ciudata.

 

 

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

 

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc pt informatii.

cristinamh ai o super poveste si eu una iti multumesc pt relatarea celor intamplate cu lux de amanunte ,este bine sa stii cam la ce sa te astepti la nastere si sa inveti din trairile altora .

fetelor nu stiu... dar chestia asta cu moasele care se comporta cu tine ca si cu un animal ma intristeaza si ma inraieste tot odata ,nu vreau sa ma gandesc daca doamne fereste mi se intampla sa dau la nastere peste una dasta ca poate in durerile alea nu ii pot spune nimic ,dar dupa... e vai de capul ei.este valabil si pt doctori macelari....

si v-asi ruga sa mai povestiti din intamlarile voastre pe la medici si sa dati si nume ,ca lumea sa se fereasca de anumiti medici macelari

eu va pot spune una singura dr.trifan de la municipal are o mana foarte grea si este brutala si este foarte spagara

cam atat dar daca mai aflu ceva va anunt,va pup pa pa

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...