Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

prematuri?


numeioana

Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La 33s si 5 zile-greutate=2000g. Totul a fost bine. Nici o problema majora. Am alaptat un an. Este esential pt. prematuri sa fie alimentati la san. Am citit ca laptele femeilor care nasc prematur este cu mult mai hranitor si bogat in anticorpi decat al celor care nasc la termen. Ei iau foarte mult in greutate din a2-a pana in a 6-a luna de viata. Ajung sa-si tripleze greutatea de la nastere la 6 luni fata de un copil nascut la termen care isi tripleaza greutatea de la nastere la 10-12 luni.

Diana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Edi[copil] s-a nascut la 36 saptamani prin resorbtie prezentatie pelvina (cu funduletul inainte), a necesitat reanimare la nastere si a avut 3000g si Apgar 3 (cu indulgenta, ca sa citez doctorul).A stat 5 zile la incubator in perfuzii, apoi 6 zile la raze ultraviolete pt. ca a facut un icter puternic cauzat de suferinta la nastere.Icterul l-a tinut cam 2 luni.

Dupa aceste 11 zile am mers acasa si in afara de faptul ca nu a vrut sa-mmi manance la san si storceam si puneam in biberon, totul a fost Ok pana la 1an si 2 luni cand am constatat ca nu merge bine.La un control specializat am aflat ca are luxatie de sold.Urmarea: operatie, ghipsuri...luni de cosmar si o frica permanenta ca nu v-a mai fi bine niciodata.

Va doresc copii sanatosi si sa nu aveti parte de asemenea experiente, mai ales cand sunt cauzate de medici neatenti.

 

 

Carmen E.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Problema lui Edi am descoperit-o noi acasa si nu dr. de familie sau dr. din spital.Nici macar nu am fost avertizati ca s-ar putea intampla asa ceva in urma nasterii pe care am avut-o.Asa ca cereti mai multe detalii de la dr. dupa nastere.

Dezvoltarea lui a fost normala si nici nu am fi banuit ca are ceva...sau ca vom trece prin ce am trecut.

 

Carmen E.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eftimie imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Luxatia de sold cred ca a fost data de prezentatia pelvina si nu de prematuritate... Asta ca sa nu se sperie Numeioana. Si prematuritatea are patologia ei dar asta cu luxatia de sold mai rar... Ca de obicei copiii sunt micuti si stau comod.

 

Ana Maria si bebe Victor Stefan [bibe](15 12 2004)

 

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

AnaMaria, nu a fost intentia mea sa o sperii pe NumeIoana.Am vrut sa-i spun ca dr. a fost luat pe nepregatite, chiar el a spus ca "daca vrea sa iasa hai sa-l scoatem" si totusi nu mi-a facut cezariana promisa.Luxatia a fost cauzata de resorbtie.Vroiam sa-i atrag atentia ca e necesar ca dr. sa ne dea cat mai multe detalii, explicatii si sfaturi dupa o nastere prematura si in cazul in care are prezentatie pelvina sa intrebe dr. cum e mai sigur pt. copilas.

Va pup si sper sa aveti nastere usoara si fara probleme.

 

Carmen E.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...