Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Centura abdominala dupa nastere


mandyksch

Recommended Posts

Chiar azi am mai discutat acest aspect, am auzit pareri pro si contra. Care este insa parerea voastra despre centura abdominala, este ea utila sau nu dupa nastere? Eu urmez sa nasc prin cezariana si am intrebat mamici daca e util sau nu sa porti centura, cele mai multe au zis ca nu are prea mare utilitate, si ca ar trebui lasati muschii abdomenului sa "lucreze". Astept opiniile voastre.Multumesc. Mandy, 32+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu l-am intrebat pe medicul meu si mi-a zis ca astea sint mofturi. De la 6 saptamini ai voie sa faci gimnastica usoara si incet corpul isi revine. Eu am nascut prin cezariana si am stat citeva ore cu un sac cu nisip pe burta, dar asta era pentru retragerea uterului, din cite am inteles.

Altfel, la greutatea dinainte am revenit intr-o luna, dar la forma fizica abia in 9 luni. Chiar rideam, ca stii vorba aia: o femeie are nevoie de 9 luni pentru a deveni mama si de alte 9 luni pentru a redeveni femeie :)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Natasa

Eu l-am intrebat pe medicul meu si mi-a zis ca astea sint mofturi. De la 6 saptamini ai voie sa faci gimnastica usoara si incet corpul isi revine. Eu am nascut prin cezariana si am stat citeva ore cu un sac cu nisip pe burta, dar asta era pentru retragerea uterului, din cite am inteles.Altfel, la greutatea dinainte am revenit intr-o luna, dar la forma fizica abia in 9 luni. Chiar rideam, ca stii vorba aia: o femeie are nevoie de 9 luni pentru a deveni mama si de alte 9 luni pentru a redeveni femeie :)


id="quote">id="quote">Avind in vedere ca nu toata lumea poate sau are voie sa faca gimnastica, cred ca e buna si centura abdominala. Am vazut aici, seturi de cite 2 sau chiar 3, la doar 15 sau 20 $, culori diferite. Imi voi lua si eu.Refacere rapida dupa nastere!Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burticaVirsta bebe2Virsta DeiuHome, wherever you are...Excursie la Lake ArrowheadLaguna BeachBeach Cities
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu a nascut prin cezariana si imediat dupa operatie mi-au pus o punga mare cu gheata pe burtica, pentru ca uterul sa se retraga incet-incet, si tin minte ca medicul meu ginecolog cu care am nascut mi-a spus ca pot purta centura, dar nu este ceva obligatoriu ! Si cum eu nu pot suporta ceva care sa ma stringa oricare ar fi partea corpului in cauza, nu am purtat defel nici o centura si vreau sa iti spun ca m-am refacut superbine, iar la doua-trei saptamini de la nastere urcam cu bebe in brate scarile, ba imi amintesc ca odata am ridicat cu tot cu carut - si al meu este "tutankamon", vorba sotului meu !!!

Fiecare organims are modul sau de adaptare si de refacere, asa ca in ultima instanta va fi decizia ta !

Nastere usoara si bebe sanatos, frumos si voinic !![flo][flo]

 

Alice si[copil] Andrei Florin (12.08.2004)

 

http://community.webshots.com/user/alice20041

http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am nasacut cu cezariana si am purtat centura putin timp. Mi-a prins bine pt ca dupa operatie simteam ca imi iesea afara tot ce aveam prin burta [il] Ma puteam misca mult mai lejer si doar pt asta l-am purtat, nu ca burta s-ar retrage mai repede. Dupa 2-3 saptamani am renuntat pt ca deja ma simteam mai bine. Nu are nimic cu faptul ca lasi muschii abdominali sa lucreze singuri sau nu, doar iti da un plus de confort. Parerea mea.

 

 

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uite ca pe mine m-a ajutat. La nici 2 luni dupa nastere aratam ca inainte de a fi graviduta... Si gimnastica sigur nu puteam face, ca am avut cezariana.

Dar fiecare alege ce vrea, bineinteles.

 

 

 

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

 

Virsta bebe2

Virsta Deiu

 

 

Home, wherever you are...

 

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...