Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sfat pt viitoarele mamici-bb fractura de clavicula


Recommended Posts

la nastere baietzelul meu a suferit o fractura de clavicula(se intampla deseori am aflat si eu pe urma)nu e un lucru grav insa e bine sa fie observat imediat pt a se prevenii sudarea gresita.in cazul nostru nu a observat medicul in maternitate,am observat eu dupa cateva zile dupa ce am ajuns acasa un noduletz in zona respectiva,va inchipuitzi ce panica m-a cuprins si ce mustrari de constiintza...imediat am chemat doctoritza sa-l vada, dansa ne-a trimis sa facem o radiografie,am facut-o imediat si spre norocul nostru am descoperit ca se sudase bine,iar medicul ne-a asigurat ca nu va avea nici o problema , dar daca nu s-ar fi sudat bine nu mi-as fi iertat-o niciodata ca nu l-am verificat imediat dupa nastere(se sudeaza in 3 zile oscioarele bb-ilor)...si m-am gandit sa va povestesc si voua ce-am patzit sa nu patzitzi si voi. ancutzathree&BB Alex(17 iulie 2005) http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

Edi[copil] s-a nascut la 36 saptamani prin resorbtie prezentatie pelvina (cu funduletul inainte), a necesitat reanimare la nastere si a avut 3000g si Apgar 3 (cu indulgenta, ca sa citez doctorul).A stat 5 zile la incubator in perfuzii, apoi 6 zile la raze ultraviolete pt. ca a facut un icter puternic cauzat de suferinta la nastere.Icterul l-a tinut cam 2 luni.

Dupa aceste 11 zile am mers acasa si in afara de faptul ca nu a vrut sa-mmi manance la san si storceam si puneam in biberon, totul a fost Ok pana la 1an si 2 luni cand am constatat ca nu merge bine.La un control specializat am aflat ca are luxatie de sold.Urmarea: operatie, ghipsuri...luni de cosmar si o frica permanenta ca nu v-a mai fi bine niciodata.

Va doresc copii sanatosi si sa nu aveti parte de asemenea experiente, mai ales cand sunt cauzate de medici neatenti.

P.S. Problema lui Edi am descoperit-o noi acasa si nu dr. de familie sau dr. din spital.Nici macar nu am fost avertizati ca s-ar putea intampla asa ceva in urma nasterii pe care am avut-o.Asa ca cereti mai multe detalii de la dr. dupa nastere.

 

 

Carmen E.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Si DAvid a avut fractura de clavicula. A fost observat din maternitate si m-au sfatuit sa il tin 10 zile infasat cu un sul de pansamente sterile sub bratz. S-a sudat perfect si nici "nodul" nu mai exista acum la 3 ani.

Baietelul prietenei mele si-a fracturat clavicula la 1,2 ani(a cazut din pat) si in 2 saptamani s-a sudat, fara sa fie nevoie de gips. Doar o fasa care ii tinea bratul imobil.

 

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

 

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...