Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

revenirea dupa nastere


dariana

Recommended Posts

Fetele care ati nascut deja, dati-ne si noua niste indicatii, ce trebuie sa faci sa-ti revii, sa-si revina burta, etc etc, nici nu stiu exact ce sa intreb, dar cat mai multe sfaturi ar fi foarte utile. Nu pt mine deocamdat, dar am o verisoara care naste peste vreo 3 saptamani si m-a rugat sa va intreb. Pupici si sanatate milta bebeilor vostri si voua!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa nu isi imagineze ca imediat dupa nastere va fi top model. Eu asa ma crezut si am fost enorm de dezamagita ca am plecat acasa din spital tot cu hainele de gravida care inca imi veneau bine. Se zice pe buna dreptate ca in 9 luni cresti, in 9 luni scazi. Cat alapteaza sa nu tina cura de slabire pt ca alaptatul e prea important pt bebe incat sa renunte la el, ca sa arate ea bine. Apoi o cura cat de cat, usoara si de lunga durata va fi nevoie. Cat despre burtiera, am auzit pareri pro si contra. La unele fete a ajutat mult si burta s-a tras, la altele s-a tras burta dar pielea a ramas flanca si atarna. Eu pe cezariana verticala nu am purtat-o, dar abia acum, dupa 8 luni pot spune ca ma incap hainele dinainte de sarcina. Sora mea a nascut si la 3 saptamani dupa nastere arata superb. cred ca depinde de fiecare organism.

Succes!

 

POZICI:

Happy birthday, Albert!

 

Omuletul_meu_drag

Omuletul_meu_drag_2

Omuletul_meu_drag_3

 

BABY_LAND id="red">

 

 

 

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

 

______________________________________________________________

 

„Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.”id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu la un an si 3 luni de la nastere am vreo 7 kg in plus. Imediat dupa nastere slabisem si imi revenisem frumos dupa care din grija fata de bebe (alaptam si aveam impresia ca trebuie sa mananc mult si bun)am inceput sa pun usor pe mine pana am ajuns la 7 kg peste. Momentan am inceput sa dau jos, merg si la lucru si alergatura cred ca imi e de folos. Am si ceva burtica cu toate ca am purtat burtiere de toate tipurile la recomandarea medicului care m-a operat (am nascut prin cezariana) dar marea mea problema sunt kg in plus. Sunt gurmanda, asa ca nu pot tine nici o cura de slabire oricat de mult m-as stradui. Daca se inventeaza o metoda prin care sa nu faci nimic dar sa slabesti miraculos eu ma inscriu!!! Acum am inceput sa mananc mai putin si evit sa mananc seara, desi mai fac si exceptii uneori. Sfatul meu pentru viitoarele mamici este sa nu faca excese alimentare imediat dupa nastere, pentru ca e foarte greu sa dai jos ce acumulezi atunci. Si alaptand, chiar mai pierzi niste calorii.

Multa sanatate tuturor!

 

printze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Initial creeata de dariana

Fetele care ati nascut deja, dati-ne si noua niste indicatii, ce trebuie sa faci sa-ti revii, sa-si revina burta, etc etc, nici nu stiu exact ce sa intreb, dar cat mai multe sfaturi ar fi foarte utile.Nu pt mine deocamdata, dar am o verisoara care naste peste vreo 3 saptamani si m-a rugat sa va intreb.Pupici si sanatate multa bebeilor vostri si voua!


id="quote">id="quote">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dariana in primul rand ii urez nastere usoara verisoarei tale si un bb sanatos.

Eu am revenit aproape de forma avuta inainte de a ramane insarcinata cam dupa 1 an de la nastere. Fara nici un regim alimentar, doar cu foarte multa miscare si nopti nedormite. Am un bb foarte energic care are grija de silueta mamei lui. Am luat 17 kg in timpul sarcinii si am dat jos 7 kg dupa nastere. Bineinteles am fost f dezamagita cand la controlul de 6 saptamani am constat ca nu incap in hainele pe care le imbracam in luna 4-5 de sarcina.

Am insa o prietena care la botezul ficei sale de 6 saptamani arata impecabil.

Asa ce sunt cazuri si cazuri...fiecare organism isi revine in felul lui dupa sarcina si nastere.

 

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)

poze Arthur

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am plecat cu un plus sanatos de kilograme fata de ideal, am mai pus vreo 17 si am dat jos-la 7 saptamini dupa nastere- 12. nu ma incap decit pantalonii de trening si cei de pijama[bang][bang]. macar alea 5 luate cu sarcina de le-as da, ca tot mai am 7-8 dupa cu care sa ma lupt. ma simt ca un elefant si mi se pare ca niciodata nu o sa mai fiu supla si frumoasa. probabil asa si e si as face mai bine sa ma obisnuiesc ca asta sunt acum, hipopotamitza-mami. noroc ca bebeii astia sunt asa de scumpi, ca la ce dezastru fac cu siluetele noastre, nu i-ar mai face nimeni... cu alaptatul nici nu se poate tine regim, asa ca voi mai fi [grasa] si de-acum incolo o vreme...

M

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...