Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutati-ma sa decis ceva..pls!!!


Recommended Posts

De 2 ani si ceva sunt bantuita de fantomele trecutului...si asta cu voia mea, cu pretul de a reedita ceea ce pt mine a fost marea mea dragoste. Am fost impreuna 5 ani, e drept in ultima perioada relatia se deteriorase. Poate eram mult prea dependenti unul de altul, poate nevoia lui de cunoaste si alte femei, poate nevoia de a fi liber, poate nevoia de afirmare profesionala...poate toate la un loc. Cert este ca oficial ne-am despartit, insa neoficial am continuat sa ne vedem, eu fiind constienta ca nu va mai putea fi ceva serios intre noi, insa cu speranta ca vom putea recladi relatia. Nu a fost sa fie asa...noi continuam sa ne vedem, simtim atractia si lipsa celuilat, insa lipseste dorinta sau/si motivatia de a face concesii, de a ne readapta unul cu altul, de a ne recastiga incredrea. Nu pot defini exact ceea ce ne leaga...si totusi exista ceva. Acest ceva care nu ma lasa sa renunt si sa ma implic intr-o relatie, care nu ma lasa sa dau sansa unui barbat de a se apropia de mine, acest ceva care nu ma lasa sa iubesc din nou. Am cunoscut insa un barbat cu care ma inteleg f bine, care a fost in ultimul timp alaturi de mine la bine si la rau, un barbat care ma respecta si incearca prin orice face sa ma multumeasca, sa ma faca sa ma simt implinita. Si totusi...eu nu ma pot apropia de el, nu ii pot da o sansa in adevaratul sens al cuvantului. Ce-i drept acesta din urma nu e la fel de aratos ca ex-ul, aspect care m-a influentat si poate inca ma mai influenteaza, insa sunt constienta ca imi poate oferi mult mai multe... Stai si recitec cele de mai sus si constat cu stupoare ca "poate" este un cuvant predominant. Si daca stau sa ma gandesc bine el reflecta chiar nehotararea mea, asa ca pls help me!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In locul tau, as uita de amindoi si as incerca sa ma reconstruiesc pe mine.

Prima relatie pare a fi una toxica: nu poti nici cu el, nici fara el. Cu el spui ca nu mai poti sa fi, deci fa un efort si desprinde-te. Daca tu nu faci acest efort, el probabil o sa te tina in stand-by mult si bine.

 

Pe al doilea evident ca nu-l iubesti, si e trist sa iti impui sa simti ceva pentru el. daca simti ca nu te poti apropia de el, n-o face. Asculta-ti instinctele. Probabil iti trebuie altceva. Sau altcineva. Fa-i loc sa vina....

 

 

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lasa-l pe ex ca este clar ca nu ve-ti mai fi impreuna oricuat de mult ai incerca si daca sa zicem ca ati fi din nou impreuna relaia ar merge bine putina vreme si intr-un ritm rapid ati ajunge de unde ati lasat-o.

ASa ca uite-te la prezent si viitor cas mai interesante,decat trecutul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

poze noi [foto]

bubulinele [vampa] [hippi]

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'

Sabina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand eu cred ca trebuie sa renunti la sperantele legate de "fostul", ba chiar la orice fel de relatie ai cu el.

 

Atata timp cat tu speri "ca veti recladi relatia", nici un alt barbat nu va avea aceeasi valoare in ochii tai.

 

Important e sa te desprinzi de trecut. Restul va veni de la sine. [flo]

 

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was id="red">id="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ma gandeam .... raspunsul la problema ta, andreutac, este evident. Si cred ca si tu il stii... si de la noi astepti un fel de confirmare.

 

Dar pana nu o sa reusesti sa te convingi singura ca e momentul sa mergi mai departe... [flo]

 

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was id="red">id="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am considerat intotdeauna ca una dintre cele mai mari greseli pe care le fac oamenii este sa se intoarca la persoana de care s-au despartit.

 

Daca ai ajuns la despartire, logic ca au existat anumite motive. Ei, motivele alea nu dispar pur si simplu si or sa revina in timp daca te intorci la el. Oamenii rareori se schimba si e mai bine sa nu privesti inapoi.

 

 

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.id="blue">[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...