Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Streptococ Agalactiae este de grup B sau nu ?


miruna28

Recommended Posts

Revin putin la un subiect mai vechi; la incepututl sarcinii mi-a iesit streptococ de grup B (am inteles ca este destul de rau, l-am tratat cu antibiotic apoi nu a mai aparut); prin luna a 8-a am repetat testul si mi-a iesit streptococ Agalactiae; Acum vine problema mea; medicul mi-a spus ca nu este de grup B, ca este mai banal decat cele de grup B, l-am tratat si de asta data insa cu un antibiotic mult mai slab, 5 zile, fara antibiograma ca prima data. Culmea este ca eu pe net gasesc ca este de grup B; in plus o prietena insarcinata, si-a facut analizele si i-a iesit "streptococ Agalactiae grup B". Sa inteleg ca exista si de grup B si de alt grup ?? Sau...acest streptococ este doar de grup B, adica destul de periculos si nu mi-a zis mie medicul bine ? Daca stie cineva mai bine cum este cu acest streptococ, va rog sa-mi scrieti; sau daca stiti care steptococi sunt de grup B, sau unde gasesc asa ceva pe net.. Acum am 39 de saptamani din clipa in clipa pot naste si vreau sa stiu, trebuie sa-mi puna perfuzii cu antibiotic, ca medicul nu mi-a zis nimic..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Miruna, am dat pe google o cautare cu cuvantul agalactiae si am obtinut mai multe site-uri; uitandu-ma pe scurt eu am inteles ca este unul si acelasi lucru cu streptococul de grup B!

 

Da si tu o astfel de cautare si studiaza mai in amanunt!

 

Si repeta cultura de col, sa vezi ce s-a intamplat in urma tratamentului!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

miruna-din cate stiu eu streptococul de grupa B poate sa fie prezent la inceputul sarcinii, dupa care testul sa fie negativ si apoi se apara din nou- de aceea testul se face prin saptamana 35 iar tratamentul in timpul nasterii-riscul infectiei la fat devine major odata ce s-au rupt membranele...eu am nascut un bebe (Lia) dupa ce am testat pozitiv strepB,am fost tratata in timpul nasterii-tratamentul preferential e penicilina, si ea a fost perfect sanatoasa...

 

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31 [baietel]

id="blue">

poze de copii cuminti

 

povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acelasi streptococ a iesit si la analizele mele. Dar dupa nastere...cred eu ca l-am luat din maternitate. Acum alaptez iar medicul meu de familie spune sa repet analizele pentru ca acest streptococ intrerupe lactatia ori eu am avut lapte din plin.

 

Cristina si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (02.10.2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miruna, daca streptococul nu-ti rupe membranele inainte de a incepe cezariana, fatul nu este afectat in nici un fel. Sper sa ai bafta. Oricum, neaparat dupa nashtere cere sa i sa face analize copilului. In caz de, Doamne-fereshte, vreo infectie, va trebui tratat imediat cu antibiotic.

 

Hai nashtere fara probleme sai ai!

Lordra

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...