Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum il conving sa vorbeasca?


Recommended Posts

Fetelor, am si eu o problema si sper sa aveti voi cateva sugestii; problema e ca de cate ori avem vreo contradictie, sau ne mai certam, el nu spune nimic... dar chiar nimic!!! Nici un cuvant!!! Il vad de multe ori ca e pe punctul de a spune ce gandeste, apoi se razgandeste si e tacut! Si pe mine ma enerveaza la culme; i-am spus si lui, nu o data, ca asa nu ma ajuta sa ma calmez, ba dimpotriva, sincer! simt ca explodez de nervi. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca ma enerveaza de mor sa "ma cert singura" si nu ptr. ca as simti ca ma ignora, ci ptr. ca intr-adevar vreau si am nevoie sa stiu cum vede el lucrurile sau situatia... in 3 ani, l-am implorat, l-am rugat, am tipat, am vorbit calm cu el sa-l fac sa priceapa, si degeaba... Apoi, dupa ce eu imi ies din minti de nervi, mai ales ca el nu vorbeste, singurul lucru ce spune e "Honey, I'm so sorry." Si daca discutia incepe de la ceva chiar marunt, in final (ptr. ca el nu vorbeste si ma enervez pe minut ce trece), in final, deci, ajung sa-mi urlu plamanii afara, ca nu ma pot opri... Cand il vad ca nu scoate un cuvant; cred ca si mut daca ar fi, ar lua o hartie si creion si tot m-ar informa despre ce gandeste, dar el, nu! Doamne fereste. As aprecia daca ati avea sugestii despre cum sa-l fac sa inteleaga ca pe mine tacerea lui ma innebuneste!!! Si, mai ales, sa-l fac sa vorbeasca... Acum, sa nu ma intelegeti gresit, e un om extraordinar, deosebit, bun si intelegator, certurile noastre, TOATE!, incep de la lucruri marunte si iau proportii datorita tacerii lui. NU, nu astept sa-mi dea dreptate daca-i spun ceva ce nu-mi place, pur si simplu vreau sa-mi spuna ce gandeste sau ce simte despre o situatie data la un moment dat!!! VA multumesc mult! http://community.webshots.com/user/nadia1412 Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nadia, e o idee buna cea cu hirtia si creionul. Eu asa as proceda. Chiar sunt persoane care nu pot vorbi despre nemultumirile pe care le au.

Asa e fratele meu. Uneori trec luni de zile pina afli ce l-a deranjat la un moment dat.[8D]

 

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm...Ma gindeam ca daca nu obtii aici niste solutii satisfacatoare, poate e bine sa transferi topicul la Cabinetul psi. Daca e Principesa prin zona, sigur va avea niste sfaturi pt. voi.

 

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

io zic altceva.de ce nu incerci tu sa fii f f calma, si atunci poate ca o sa-ti spuna singur ce si cum?

 

tu singura spui ca certurile iau proportii din cauza ta, care nu suporti tacerea lui[:D]

 

pe tine e mai usor sa te schimbi decat pe el:)

 


Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

 

id="right">

 

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu zic sa nu mai tipi. Daca ai tipa mai putin, poate ar spune si el mai des ce il deranjeaza. Acum, voi stiti de la ce va luati. Tu incepi sa tipi la el si el tace? Atunci nu mai tipa, ca nu e frumos, spune cu voce joasa ce ai de spus. Ca eu banuiesc ca tu incepi din moment ce zici ca el tace:))
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Nadia, parca l-ai descris pe sotul meu![:D] Te inteleg perfect!

 

Stiu cum este sa incerci sa discuti ceva serios (in contradictoriu) si sa ai impresia ca el te sfideaza cu tacerea lui... dar nu cred ca procedeaza astfel ca sa te enerveze pe tine, ci mai degraba ca asta este natura lui si astfel a fost invatat "sa treaca peste" conflicte![;)]

 

Cred ca este chestie de educatie, este "bagajul" cu care vine el de acasa, de la mama si de la tata si n-ai cum sa-l schimbi (si poate ca nici nu este cazul!)!

 

Eu doar atat iti mai zic: dupa 8 ani de zile, eu am ajuns sa nu mai tip[:D], iar el se straduieste sa-mi spuna ce gandeste, desi nu-i iese mereu....[batcap]

 

Tre' sa gasiti un "canal comun" de comunicare!!!!!

 

[pup] Vic & [bis] Sebi (04.02.2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:D]Tot eu (ca tot nu pot sa dorm)!

 

Incearca sa-l atingi cand stati de vorba! Ia-l de mana!

...Se creeaza o alta "legatura" si asta te va ajuta si pe tine, sa te calmezi si pe el, sa-si "deschida"... mintea, sufletul si... sa-si "dezlege" limba!

 

[pup] Vic & [bis] Sebi (04.02.2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...