Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici cu placenta anterioara si cezariana


Recommended Posts

Buna fetelor, mai am cateva saptamani pana ce bb o sa vina pe lume si pe mine ma framanta problema pe care o am (nu stiu daca este o problema foarte mare, dar pe mine ma pune un pic pe ganduri) legata de placenta anterioara si operatia de cezariana pe care va trebui s-o fac din cauza problemelor pe care le am cu ochii. Am inteles ca exista anumite riscuri, ca medicul care va face operatia va trebui sa fie f. atent sa nu provoace o hemoragie prea mare, ca bbeul va iesi odata cu placenta etc Cine a trecut prin asa ceva si poate sa-mi povesteasca mai multe o rog sa o faca. Va multumesc mult. Mandy, 35+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga mea,

si eu am avut placenta praevia si am facut cezariana...totul a decurs ok, am facut anestezie generala, m-am ridicat la nici 24 ore de la nastere, am mers din acea zi normal, am alaptat si totul si-a intrat in normal f repede. Trebuie sa te gandesti ca totul va fi bine si va veti intalni, tu si bebe, in 50 minute de la intrarea in sala, sau daca nu ai anestezie generala, chiar imediat...

nastere usoara si fara problema, bb sanatos!!!!

 

mamiid="blue">[9cer] de [bibe]vladut(15 nov.2004)id="blue">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu am avut placenta praevia, culmea ca la mine n-a depistat-o nimeni, doar ce m-am trezit cu hemoragie. Operatia in sine nu mi-a facut mie insami nici o problema, dar doctora imi spunea ca placenta era crescuta in peretii uterului si ca au muncit foarte mult s-o scoata. nici eu n-am stiut ca e periculos.

 

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Am citit pe Net despre riscuri la placenta anterioara si cezariana.Doctorita mea nu mi-a spus in mod explicit ca ar fi o problema. Cred ca pe masura ce se apropie termenul sunt din ce in ce mai ingrijorata si cu tot felul de idei[bang].Mi-e greu sa ma stapanesc si ma gandesc la tot felul de prostii.Oricum ma bucur tare mult pentru raspunsurile voastre linistitoare.

 

Mandy, 36+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Placenta anterioara nu este acelasi lucru cu placenta praevia. Placenta anterioara este inserata pe peretele anterior al uterului, dar este o inserare normala, desi mai rara a placentei, care de obicei se formeaza pe peretele posterior, pe cand placenta praevia este o inserare anormala a placentei, care acopera deschiderea uterului spre col (de aici si sangerarile) si face aproape imposibila o nastere naturala.

Eu am nascut prin operatie cezariana cu placenta antero-laterala dreapta. Nu au fost probleme in timpul operatie, eu am fost treaza si stiu, intrucat am nascut cu anestezie epidurala.

Cezariana in sine a durat putin iar refacerea a fost extrem de rapida. Chiar nu cred ca asta reprezinta o problema pt. un medic in timpul operatiei.

Bafta, nastere usoara si un bb sanatos!

 

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...