Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa opresc o infidelitate????


Recommended Posts

acum ceva timp am aflat ca mama mea il inseala pe tata si nu stiu cum sa fac sa discut cu ea pentru ca ea nu stie ca eu stiu,am vazut niste mesaje pe telefon ........si o suna toata ziua.Bine ca nici tata nu e usa de biserica ,mai bea si nu se comporta frumos cu mama dar parca nu as vrea sa se intample asa ceva!Dati-mi niste sfaturi va rog!!!!!!!1 Dyany
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

acum ceva timp am aflat ca mama mea il inseala pe tata si nu stiu cum sa fac sa discut cu ea pentru ca ea nu stie ca eu stiu,am vazut niste mesaje pe telefon ........si o suna toata ziua.Bine ca nici tata nu e usa de biserica ,mai bea si nu se comporta frumos cu mama dar parca nu as vrea sa se intample asa ceva!Dati-mi niste sfaturi va rog!!!!!!!

 

Toti avem dreptul la fericire si fiecare si-o gaseste unde poate. Ai recunoscut chiar tu ca tatal tau o neglijeaza pe mama ta. E greu sa fi obiectiv cand e vorba de proprii parinti dar incearca sa te pui in situatia ei s-ar putea sa ajungi la concluzia ca si tu ai face acelasi lucru.

 

michelle7

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca mama ta face foarte bine.

Spui ca tatal tau mai bea si ca nu se poarta frumos. E posibil sa fie mai mult de atat, si tu s nu stii, sau sa nu spui aici.

Fidelitatea mi se pare ceva sfant, dar nu mi se pare conditionata de o hartie care se numeste certificat de casatorie. Fidelitatea tebuie sa vina din iubire si din respect.

 

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Eliza mea

Eliza de 2005

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea este problema ta si nu e bine sa faci pe justitiara in astfel de cazuri.Ce poti sa faci este sa-i dai de inteles mamei tale ca stii despre asta si sa incerci sa afli ce simte si de ce a ales sa insele in loc sa divorteze daca nu este fericita langa tatal tau.Dar fa-o cu tact, sa nu se simta judecata si pusa la zid.

 

 

Delia

 

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dyany,

 

eu in locul tau as discuta cu amindoi, in parte, daca amindoi gresesc.

Nu poti sa le tii predici, dar poti macar sa le asculti argumentele si sa ii rogi sa faca ceva de dragul tau. Tu esti, poate, unicul liant dintre ei. De pasat, le va pasa de parerea ta....

 

Nu vad de ce iei in tragic comportamentul memei, si pe al tatalui nu - o femeie nu e mai scandalos sa insele pentru ca e femeie. Asta e o prejudecata. La fel de vinovat e si un barbat care inseala.

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...