Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

A nascut cineva la Spitalul dr Nanu din Cluj


serini_r

Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am nascut acolo si am fost foarte multumita, din toate punctele de vedere.

Spre deosebire de spitalele de stat, acolo macar sti ca platesti si esti tratat cum se cuvine, personalul medical este la dispizitia pacientilor si nu invers.

Din cate stiu eu, acolo pot sa nasca doar cele carora tot acolo le-a fost urmarita si sarcina. Daca ai fost acolo in perioada sarcinii, ma gandesc ca ti-ai format deja o parere [:)]

 

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu am nascut acolo si a doua oara tot acolo o sa merg desi e destul de departe de bistrita, e greu cu drumul mai ales in ultimele luni...insa toate eforturile astea au meritat.

am avut un travaliu luuung si obositor (am nascut 100% natural si asta datorita lor; spun asta pentru ca mi-am dorit sa nasc natural, fara anestezii insa la un moment dat as fi fost in stare sa cedau durerii. ei au fost insa cei care m-au ajutat sa trec mai usor peste durere doar cu vorbe bune), nu am dormit toata noaptea insa moasa a fost tot timpul langa mine (si cand spun tot tompul asta inseamna 12 ore din 13 cat a durat travaliul. a fost o dulce, mi-a explicat tot ce urmeaza sa se intample cu mine, m-a incurajat si m-a sustinut imens de mult. am fost tratata cum cred ca n-as fi fost nicaieri altundeva de catre tot personalul de acolo. mi s-au spalat hainutele cu care am fost in timpul travaluilui si pe care le-am patat cu sange, fara sa cer eu asta, mi s-a dat de mancare la alegere din doua variante de meniu, mi s-au respectat toate dorintele, inclusiv pe cea de a-l avea pe sotul meu langa mine in timpul travaliului si al nasterii.

chesia cu sotul nu e valabila la toata lumea. cred ca ii lasa doar pe cei pe care ii "citesc" ei ca vor si sunt in stare sa stea. sotul meu a fost un curajos de la inceput si de asta l-au lasat.

as putea sa povestesc despre clinica mult si bine insa ma opresc aici sa nu plictisesc. daca ai intrebari ssunt aici. [:)]

 

nastere usoara iti doresc si pup-o pe gabi din partea mea [;)].

 

Andreea & Tudor

 

unu

doi

trei

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mara "colega" mea de salon era tot din BN :)

Cand ai zis chestia cu sotul, mi-am adus amintede o intamplare, in ziua in care am plecat acasa: nastea o tipa (natural) iar sotul astepta pe hol. Cand o auzea cum se vaita, tot intra peste cei din sala de nasteri si lua personalul medical la intrebari :"ce faceti cu nevasta-mea?" era disperat omu, probabil nu o mai auzite strigand asa vreodata [:)] Moasa il scotea afara, iar el la urmatorul sunet al nevesti-sii, intra din nou ca o vijelie sa vada ce se intampla. Saracu medic...so abtinut. Da Gabi...a venit in salon rosie de nervi si a inceput sa injure ca sa nu o auda sotul disperat, trebuia sa se descarce femeia ca o auds-o la disperare.

Eu am avut cezariana, si al meu sot nu suporta sa vada sange, deci s-a "scos"

 

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica spitalul e mic si medicul principal este dr Nanu, care este si proprietarul. Cand am nascut eu, mai era un medic primar ginecolog si unul neonatolog, da acuma imi scapa numele. Oricum Nanu se ocupa de cazuri.

Spitalul e pe strada Decebal 55, pe langa gara.

 

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...