Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum arata sotii vostri in casa?


Recommended Posts

Luam o zi de weekend, de exemplu. Ce fac sotii vostri cind se trezesc? Se tarasc pana la bucatarie unde incep sa soarba zgomotos din cafeaua pregatita de noi, se pling ca e prea dulce si apoi isi omoara plictisul stind toata ziua in fata calculatorului sau cu o carte in mina imbracati in pijama? Daca nu, ce fac? Cum v-ar placea sa ii vedeti prin casa? Raspund eu, spunind ca nu suport statul in pijamale sau in halat de baie in casa. Mama mea, numai asa statea in weekend si credeti-ma, ma exaspera. Primul pact pe care l-am facut cind am inceput relatia cu sotul meu, a fost "nu pijamalelor in casa"[afro]. Am reusit sa-l respectam pina acuma. Cred ca niste pantaloni de in, ceva si un tricou sunt acceptabile. Ce ziceti? Sau va este indiferent cum ii vedeti prin casa? " Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:D][:D][:D][:D]

 

o sa mori de ras, da al meu se scoala inaintea mea, face 2 cafele, dupa care dus si se imbraca ca pentru iesit afara.Adica pantaloni casual(nu blugi), camasa si daca e mai frig pulover.Taman ce fac si eu:),mai putin facutul cafelei.

 

la noi nu se sta in pijama decat daca suntem prea bolnavi.

 

 

 


Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

 

id="right">

 

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by denizel

Pai de ce sa mor de ris? Mi se pare super ce face sotul tau.[il]" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.


id="quote">id="quote"> in sensu ca nu pupa cu naturalismu pe care-l promovam in subiectu alalalt:)
Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Sabina

[:D][:D][:D][:D] o sa mori de ras, da al meu se scoala inaintea mea, face 2 cafele, dupa care dus si se imbraca ca pentru iesit afara.Adica pantaloni casual(nu blugi), camasa si daca e mai frig pulover.Taman ce fac si eu:),mai putin facutul cafelei. la noi nu se sta in pijama decat daca suntem prea bolnavi.


Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">
id="quote">id="quote"> Cum mai, si sta asa in pantaloni si camasa prin casa toata ziua? In weekend? ii este comod asa? Si tu faci la fel? Adica pantaloni si camasa in casa? [biz][biz] Al meu are "treninguri" o groaza si asa se imbraca prin casa, vara pantaloni de trening cu tricou,iarna pantaloni si bluza. NU se omoara cu aranjatul, se spala dar nu se barbiereste [sm] decat inainte sa plecam undeva.Mama de [copil]Lara Celine id="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Simpatic subiect [:D] Nici la noi nu se sta in pijama, de fapt sotul doarme in chiloti numai [:D]. Noi avem haine de casa, eu in pantaloni mulati si bluza sau tricou, el la fel, pantaloni sport si tricou. Mai stiu pe cei care stau in pijamale prin casa, arata ca la spital, plus ca nu e practic daca iti suna cineva la usa.

 

La noi in weekend sotul face micul dejun ca eu sint mai somnoroasa, iar daca e in toane bune, il aduce in pat. dar de cind avem bebe mic nu prea ne mai tine figura...

 

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

 

http://community.webshots.com/user/roxanabella

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai da, ca nu sunt de costum, sunt raiati sau tercot si camasa tot sport, nu de birou.

 


Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

 

id="right">

 

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

interesant subiect. [:D][:-)))]

 

deci, al meu e ca al Sabinei, nu are treninguri, nu suporta tricourile decat cand gradinareste, face curat in casa sau spala masina, etc. suntem in florida, asa ca poarta pantaloni scurti (nush sa explic, dar is de buna calitate, nu sort) si camasa, dar pe mine chestia asta ma cam irita, pentru ca poarta prin casa lucruri bune si, dupa cum mi-a intrat mie in sange din cultura nativa, asa ceva nu e in regula. :-) se barbiereste de doua ori pe zi, la dush, dimi si seara, se tunde in fiecare luna, foloseste deodorant si isi taie unghiile regulat. :-)) ce as vrea sa faca? sa arunce slapii si sa poarte sandale macar! :-))

 

cat despre program, se scoala la 5 inclusiv duminica, face cafeaua, micul dejun (si pentru mine, care ma scol la 7 sau nici nu m-am dus inca la nani), scoate gunoiul afara, ii da cainelui sa manance, ii schimba apa, scoate rufele din masina si le pune in uscator, si se ingrijeste si de vase. dupa care pleaca la munca si vine seara, cand o ia de la capat cu gospodaria, plus plimbatul cainelui, ca io nu-s acasa de la 8 dimi, cu o scurta pauza de pranz, pana dupa miezul noptii. duminica deci tot la 5 se scoala, pregateste cele de mai sus, apoi are program de gradinarit: tunde iarba, da cu spray de insecte, smulge buruieni, etc. la 8 ma scoala pe mine, sa mergem la biserica (mai nou). deci io nu fac nika pe-acasa, ati ghicit. nici macar in uichend, ca am teme pentru scoala. nu-mi place ca se intampla asa, dar deocamdata asta e programul meu pana in decembrie. [bis]

 

p.s. nu are nici macar o singura pereche de pijamale. [hot]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

la noi el se trezeste primul atat in cursul saptamanii cat si in week end.

 

in weekend sare din pat, face un dus si apoi fuge la bucatarie de unde intoarce mai tarziu cu micul dejun pt amandoi, cafeluta pt el si ceiut pt mine.

 

pe mine ma dispera ca nu poarta pijamale ci doarme in chiloti noaptea. asa ca acum are tot felul de pantaloni de purtat in casa. inclusiv unii care arata ca de pijama - adica din aia cu dungulite. mi se par simpatici si ador sa il vad purtandu-i. imi da o senzatie de comfort. mereu cu tricou, vara sau iarna.

 

nu avem probleme cu sunatul la usa pe neasteptate pt ca aici toti se anunta sau nu vin decat invitiati special. si apoi, oricum tre sa ne cheme sa le dam drumul in cladire pt ca nu avem interfon ci cheie la intrare :)

 

cinta

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...