Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Epidurala sau nu?


Dory232002

Recommended Posts

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut posibilitatea sa aleg atunci, la fata locului. Si, pentru ca durerile nu mi s-au parut prea mari, ci in limita suportabilului, am zis ca nu vreau anestezie. Am nascut bine-mersi si fara, dar am auzit aici pe forum pareri favorabile in legatura cu epidurala, probabil cine a nascut de 2 ori, prima data "fara" si a doua oara "cu" a simtit diferenta si e pro-epidurala. Eu n-am nascut decat o data, fara anestezie si am avut o nastere usoara. Probabil cu epidurala ar fi fost si mai usoara[:D].

Succes!

 

Cristina,

mama lui

Robert, 14 decembrie 2002

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa parerea mea, fa-o daca ai posibilitatea! Daca ai norocul sa fie facuta cand trebuie si mai ales cum trebuie, te scapa de dureri si ramai cu cele mai placute amintiri despre nastere. id="Comic Sans MS">id="purple">

 

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Mariaid="purple"> (22.06.2005)

 

 

id="left">

[foto] Album Daria & Povestea nasterii

id="left">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut cu peridurala si pot sa-ti spun ca e super. Am avut ocazia sa experimentez dureri crunte inainte de a mi se pune epidurala (apropos, era cat pe aci mie sa nu mai apuce sa mi-o puna, dilatatia a decurs repede, si asa mi-a pus-o la o dilatatie mare), dar dupa a fost o adevarata usurare; travaliul a mers si mai repede dupa, iar expulzia a fost fara probleme.

 

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dory,nu stiu cum e in Romania, dar aici in Suedia se face foarte frecvent la aproape toate viitoarele mamici la prima nastere.

 

Daca este o nastere rapida nu are rost sa ceri.La mine prima nastere a durat aproape 23 de ore(astia numara din momentul PRIMELOR CONTACTII)desi am stat in sala de nastere doar 90 de minute.

 

Nu are rost sa suferi in dureri cumplite.Daca epidurala este facuta prea tirziu poate avea niste efecte negative asupra bb-lui.Aici personalul medical nu stie cum sa se poarte mai frumos si sa te "scutesca" pe cit posibil de dureri.

 

La a doua nastere aveam deja dilatatia 8 cind am ajuns la spital asa ca desi as fi dorit sa-mi dea ceva impotriva durerilor nu a mai fost posibil.

 

Aici doctorii si moasele au bunul simt sa ia in consideratie pe cit posibil dorintele viitoarelor mamici si chiar tatici asa ca daca le cerem epidurala ne-ar da-o si la a 3-a nastere nu numai la prima[:)]

 

numai bine

Mariana--->1976id="purple">

Monica--->1998id="red">

Matei--->2001id="blue">

bb--->feb.2006id="teal">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu aveam 40 de ani cand am nascut si am folosit-o.Nu am simtit nici un fel de durere si daca ar fi sa mai nasc o data as folosi-o din nou.Totul a decurs normal pana sa iasa capul copilului si atunci s-a proptit in barbita si a fost riscant sa mai continuam si am trecut urgent la cezariana.

 

andreeat

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...