Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati apela la un detectiv particular?


Recommended Posts

Asa, teoretic vorbind. Daca ati avea o banuiala (..de genul..”intuitie feminina”)..si nu ati putea-o demonstra, nu v-ar tenta sa o confirmati..sau infirmati..in orice caz, sa o lamuriti? Sau ati prefera sa nu stiti? Cum e mai bine oare? Sa traiesti in necunoastere (ignoranta e prea urat),dar linistit, comod si aparent fericit, sau sa stii adevarul, chiar daca el poate duce la zdruncinarea stabilitatii personale? …da, ati inteles unde bat… si tot pe tema asta, oarecum, mai am o dilema..Daca intamplator ati afla ca sotul unei cunostinte sau prietene o insala, ati juca rolul de „binevoitor”, spunandu-i, riscand poate sa-i pierdeti prietenia, sau ati tacea? Eu una m-as abtine..dar totusi, daca as fi in locul ei..parca nu m-as simti bine daca la un moment dat as afla ca a stiut si nu mi-a spus..m-as simti asa, victima unei conspiratii… de parca l-a protejat pe el…a sti sau a nu sti? a spune sau a nu spune?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

consider ca exista nenumarate alte cai de a afla ceea ce vrei (sau ce nu) decat detectivii particulari. dar cum si ei tre' sa manance...[:D]

 

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

 

Racusori

pozici

 

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu asa avea curajul sa ii spun prietenei mele daca barbatul ei intamplator era cu alta.L-as lua deoparte pe "sot" si l-as intreba cinstit "de ce",poate are motive..si nu as putea apela nicicand la un detectiv,nici macar pt. linistea mea.Poate as fi mult mai nelinistita.

 

cezara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu as apela la detectivi in nici un caz. Daca as avea vreo banuiala as prefera sa intreb si sa discutam cinstit si sincer. Inca mai visez ca exista relatii intemeiate pe respect si sinceritate.

In ceea ce priveste prietena, nu m-as baga. "N-am vazut, n-am auzit". O fi lasitate, cum s-o chema, dar eu nu m-as baga in nici un caz intre doi oameni, nici macar manata de intentii bune.

 

Iulia

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

As angaja un detectiv particular doar in cazul in care as avea nevoie sa dau de vreo rude de care nu mai stiu nimic, sau ma rog.... daca as avea nevoie sa aflu ceva despre urmasii cuiva care a decedat, chestii de genul asta.

 

In caz de banuieli de infidelitate, as lasa intuitia sa`si faca treaba. Mai devreme sau mai tarziu, vinovatul tot se da de gol....

 

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was id="red">id="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da,as apela in cazul in care as avea o banuiala. Mi se pare o metoda discreta si de ce nu,eleganta. Nu sunt adepta masurilor luate personal,gen urmarit la iesirea de la serviciu, luat de par cu individa,etc. Marturia unui detectiv poate fi si un real ajutor in caz de divort,se evita astfel scene penibile.

 

Mama de [copil]Lara Celine id="red">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...