Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa te portzi cu un sot z rac?!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu il iau cu calm si cu argumente , dar nici eu nu reusesc de fiecare data.Eu sunt scorpion , sunt foarte impulsiva si destul de brutala in limbaj cateodata. Ma exaspereaza incapatanarea lui.Si este mai calm, mai lent , mai echilibrat.Eu sunt la polul opus. Dar daca incerc sa-mi domolesc reactiile , de cele mai multe ori reusim sa ne intelegem. Si cred ca si el face cateodata eforturi sa colaboreze cu stilul meu mai energic de a ma manifesta. E o diferenta de ritm, ca sa zic asa intre noi si atunci trebuie sa ne intalnim undeva la mijlocul drumului.

 

 

Delia

 

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga delsim, si eu sant scorpioanca si sotul rac, al meu e foarte sensibil si eu mai directa si impulsiva, asa ca imi mai controlez iesirile, dealtfel totul merge ok daca e atmosfera vesela , dealtfel il las in pace cand nu e in apele lui[:D]

 

mamica lui Ana Maria

 

 

Nihil Sine Deo!

Nimic fara Dumnezeu!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da si cu toate astea daca citesti la zodiac relatia barbat rac-femeie scorpion este una din cele mai reusite si armonioase. Asa simt si eu despre relatia mea , per asamblu, chiar daca suntem destul de diferiti.

Cam in toate relatiile trebuie sa faci compromisuri ca sa mearga.

 

 

Delia

 

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cate am citit si eu prin zodiace, se pare ca racul, pestii si scorpionul formeaza trigonul semnelor de apa, si ca atare se inteleg si se completeaza foarte bine!

Ei dar eu sunt semn de foc, si se zice ca "apa stinge focul!"

O sa incerc sa-l iau cu blinda, poate reusesc sa ma inteleg cu el, ca de foarte multe ori trebuie impins de la spate ca sa duca un lucru la bun sfarsit; poate asta ma deraqnjeaza cel mai mult la el, ca nu e consecvent deloc in ceea ce face! Puteti spune si voi la fel despre ai vostri?!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt tot o scorpiutza cu un sotz rac. Da, racii sunt inconsecventi, cu variatii de umor, in functie de fazele lunii.(sunt dominati de Luna) Eu uneori chiar glumesc cind vad ca are reactii ciudate, pt. ca ma duc la calendar si-i spun:"Aaaaa e clar! E luna plina! Inseamna ca tre' sa te las in pace sa spui tot ce-ti trece prin minte, ca oricum n-am ce-ti face!"

La capitolul consecventa si... a duce la bun sfirsit ceea ce face, banuiesc ca o sa-ti aduci tu aportul. Racii sunt un pic delasatori...probabil ca de asta sunt atrasi de zodii energice: scorpion, leu, berbec.

Sunt sensibili, sensibili, sensibili. Cred ca asta este si marea lor calitate si marele lor defect! Nu trebuiesc raniti pt. ca devin ranchiunosi, ursuzi, distanti! Sprijina-l cu caracterul tau puternic si nu-i reprosa niciodata ca el nu e in stare sa faca aia sau cealalta! In esenta lor sunt barbati minunati!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ma inscriu si eu in lista scorpiutzelor cu soti raci.eu sincer,inainte ma jignea orice vorba a lui.daca mai spuneam ceva,era si mai rau,ca se aprindea mai tare.cu timpul am invatat sa nu il mai bag asa de mult in seama,sa fac o gluma,la orice remarca de-a lui.asta destinde foarte mult atmosfera.si in timp,incerc sa uit ce m-a enervat pe moment.

 

Ema[cit]

[disco]Iepurasii trazniti[disco]

[foto]Poze noi[foto]

Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

 

 

Bazar pentru Alex

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca s-au strans aici toate scorpiutele cu sot rac...Ma inscriu si eu: sunt scorpiuta si sotul meu e rac si e cel mai bun barbat din lume. Va spun un secret: cand se inchide in carapacea lui racul trebuie putin rasfatat si, cu multi pupici dulci, va reveni la sentimente mai bune. Barbatul rac e ca un copil mai mare, dar poate la fel de bine sa iti fie ca un parinte ocrotitor atunci cand ai nevoie. Sotul meu este pentru mine lumea intreaga: imi e si frate, si prieten, si amant, si iubit, si mama, si tata, si confident....si multe altele...si ca sa fiu sincera cu voi nici nu simt ca trebuie sa fac vreun efort special sa il inteleg...suntem pe aceeasi unda...pur si simplu...

 

http://community.webshots.com/user/sandinaivascu

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...