Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum e la caritas?


mugulili

Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dr. Stefan e super, insa Caritasul e jegos. Eu am iesit din spital cu o deprimare totala si cu copilasul pe jumatate intarcat. Asa ca la al doilea bebe am fugit cat am putut, renuntand si la doctor, de care fusesem multumita.

Nu as recomanda la nimeni sa nasca acolo, insa cumnata mea a nascut ambii copii la Caritas, tot cu doctorul Stefan, a strans din dinti si a rezistat. Depinde ce astepti si cat suporti.

 

Miha

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by mihairi

Dr. Stefan e super, insa Caritasul e jegos. Eu am iesit din spital cu o deprimare totala si cu copilasul pe jumatate intarcat. Asa ca la al doilea bebe am fugit cat am putut, renuntand si la doctor, de care fusesem multumita. Nu as recomanda la nimeni sa nasca acolo, insa cumnata mea a nascut ambii copii la Caritas, tot cu doctorul Stefan, a strans din dinti si a rezistat. Depinde ce astepti si cat suporti. Miha


id="quote">id="quote">draga miha, mersi mult pentru raspuns.as fi vrut sa stiu care mai sunt preturile pantru ca sora mea merge la control in spitalul militar si nu stie care sunt preturile prin caritas.oricum isi pregatesc niste milioane.inca odata mersi mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu trebuia sa nasc la caritas ! Doar ca din fericire nu am facut-o si ii multumesc lui dumnezeu si prietenelor mele de aici de pe forum care m-au trimis la maternitatea CF2 !

Am avut o sarcina cu probleme si cu risc si in luna a 7-a doctorita care ma urmarea a decis ca trebuie facuta cezariana, fara nici un fel de analize sau ecografie, doar un control sumar care se rezuma la ascultare bcf-urilor si daca nu mi s-au ingalbenit ochii, stiti voi, ca pentru hepatita ! Si tin minte ca asistenta doctoritei cardiolog la care faceam vizite regulate la policlinica titan mi-a spus indirect, sa nu o auda si sefa ei ca maternitatea caritas nu este peformanta si sa o evit, daca pot !

Recunosc insa ca nu am fost acolo nici macar o data, dar si din spusele altor fete care au nascut la caritas, mai bine NU !

Va doresc numai bine si multa sanatate orice decizie ati lua ![pup][flo]

 

Alice si[copil] Andrei

Gizmo pina la un an

Gizmo dupa aniversarea de un an

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut la Caritas, acum 2 ani, tot cu dr. Stefan. Super multumita de doctor, de altfel is pacienta lui de vreo 6 ani. Spitalul nasol... Dar eu stiu ca dr. Stefan isi duce mamele in rezerve. Alea au fost cum au mai fost... Cam murdar pe la wc-uri, nici asistentele de la copii nu mi s-au parut grozave, cam spagare. Ma rog, depinde de asteptari. Eu stiam ca n-o sa fie grozava sederea in spital, dar m-am inarmat cu rabdare. Si mie mi s-au parut ca prea se reped asistentele la bagat supliment de lapte praf la copii.

 

_______________________________________________

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

 

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ca ai intrebat de preturi... Iti spun cat am dau eu acum 2 ani: la dr. 100 de euro (nastere naturala, fara anestezie), la neonantolog 1 mil, la moase cate 200 - 300 de mii. La asistente la copii cate 50 de mii pe tura, la toaleta 20-30 de mii.

 

_______________________________________________

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

 

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc mult, fetelor.nici nu stiu ce sa fac.sora-mea e foarte hotarata sa nasca la caritas.de fapt nu la caritas, ci cu dr. stefan.sper sa fie totul bine, desi ce mi-ati spus despre maternitate nu e deloc incurajator.cred ca o sa-i spun sa faca macar o vizita pe acolo saptamana aceasta, ca pe 16 e programata la ultimul control si poate chiar naste atunci, asa ca nu prea mai e timp.va multumesc inca odata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...