Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand o femeie loveste un barbat


Recommended Posts

Se discuta mult pe forum despre situatia opusa, exista in acest moment vreo doua subiecte active. Dar in cazul in care femeia e cea care ridica mana? Este acesta tot un abuz? Sau se considera ca barbatul, oricum ar putea s-o opreasca avand superioritate fizica? S-a gasit vreuna din voi in aceasta situatie? Ma gandesc ca poate, cunoasterea unor experiente de acest gen ar fi de ajutor, pentru a intelege cum se ajunge si eventual cum se poate depasi o stare 'agresiva' in relatia de cuplu. Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E vorba de ideea in sine de violenta. De cele mai multe ori o femeie are de suferit, dar da, exista cazuri de barbati batuti de consoarte.

Problema nu se pune cine pe cine loveste sau jigneste ci de ce? Si de ce inca ne educam copii in ideea ca barbatul e cocosul si femeia trebuie sa suporte, si sa suporte si sa lucreze 8-9-10 ore la serviciu si apoi sa vina si acasa sa munceasca si la sfarsit de saptaman ei sa stea cu telecomanda in mana si noi sa spalam, sa facem mancare sa, sa facem curatenie si sa avem grija si de 1-2 copii.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Crini, eu nu sunt de acord nici cu femeia care loveste un barbat si nu inteleg de ce in general este acceptat ca o femeie sa dea o palma unui barbat ca ceva normal, amuzant, chiar pasional...

Eu nu am ridicat mana la nici un partener in viata mea - mai mult nu i-am injurat serios. E tot violenta si abuz din punctul meu de vedere. Si sa nu credeti ca ei nu se tem de noi (fizic). Sotul meu a tresarit o data foarte serios cand am facut o miscare brusca spre el cand ne certam.

Deci nu - este inacceptabil de ambele parti.

 

J

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca e tot un abuz, cum adica, barbatul nu are dreptul sa loveasca dar femeia da?

Nu am fost in situatia asta si nici nu-mi doresc.

 

 

 

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.id="navy">[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu e OK nici ca o femeie sa loveasca un barbat si nici invers. Dar general vorbind, femeia care loveste un barbat nu este o problema in societate si se intampla mult mai rar si cu consecinte mai putin grave, din cauza diferentei de forta fizica. Ceea ce este cel mai respingator este lasitatea celor superiori fizic, care lovesc un om care stiu ca este mai slab ca el. Pai ia-te la bataie cu cineva la fel de puternic daca esti asa de tare, nu iti arata forta cu un om lipsit de aparare.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aveam in RO niste vecini..of doamne![V]. El profesor universitar (de filozofie!), ea - statea acasa sa se ingrijeasca de copii. El: mic si slabutz, ea: inalta si solida.

De cand se stiau, el o batea. Dar rau de tot, nu asa oricum! Fugea saraca si se adapostea la celelalte vecine. Pana cnd intr-o zi o vecina a intrebat-o cum reuseste barba-su sa dea in ea, avand in vedere ca ea era de 2 ori cat el.

Se pare ca asta i-a dat curaj femeii, ca situatia s-a schimbat imediat. [audinti]

Acum stiu sa cunt batrani... nu stiu daca se mai bat.[haibat]

 

E penibil. Cand ajungi sa dai in celalalt inseamna ca nu mai ai nici cel mai mic respect ptr el..si nici ptr tine de altfel. Animalele se bat![duel]

 

 

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)


id="right">

 

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Am impresia ca barbatii o iau pe cocoasha ceva mai des decit se afirma. Atita doar ca treaba se face cu discretie. O diScretie din categoria amintita nu mai stiu de ce carte, serioasa de felu-i, si care vorbea de violurile tata/fiica, respectiv MAMA-FIU.

Viata bate filmul.

 

mircea42

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa parerea mea... nu vreau sa fiu sarcastica, dar o femeie care loveste un barbat trebuie sa fie pregatita sa "si-o ia" la rindul ei, pentru ca asta e riscul cu care sari la bataie!

 

Si cum barbatii (i maj. cazurilor) sint superiori ca forta si "tinta"... nu cred ca e o decizie inteleapta. Sincer.

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...