Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce se intampla..


Recommended Posts

Nici nu stiu de fapt care e intrebarea. Ma gandesc ce se intampla cu noi....de ce se indragostesc doi oameni, si simt ca nu pot unul fara celalalt apoi dupa ani uitam totul (sau nu?), se pierde farmecul undeva pe drum, nu vedem decat lucrurile marunte, ne inecam in ele, ne reprosam nimicuri (de ce nu ai venit la timp, cu asta il sacai eu pe sotul meu cel mai mult). Nu spun ca avem o relatie proasta dar mi-e dor de vremurile in care am fi lasat totul doar sa fim impreuna. Acum parca ma prostesc in fiecare zi tot mai mult, ma enervez ca numai eu stau cu copilul (nu am cu cine sa il las nici cand am treburi de rezolvat, spre exemplu azi am purtat-o cu mine vreo doua ore pe la banci pana si-a pierdut rabdarea), ma enervez ca nu vine la timp de la servici (desi are motive, e firma lui), chestia e ca ma bosumflu asa de tare ca ma tine o zi doua, ma enerveaza colega lui care ii aduce tzigari si merge acolo la veceu desi are si ea la biroul ei numai ca o enerveaza nu stiu ce baba de acolo, ma enervez cand aud cand vorbeste cu unele femei la telefon si i se inmoaie vocea (iarasi fara motiv caci el respecta femeile, le considera finute , asta imi place)..........vreau sa spun ca uneori toate aceste nimicuri ne fac sa uitam de ce suntem de fapt impreuna. Sunt obosita, fizic si psihic. Vreau sa scap de ganduri rele....imi dau seama uneori ce proasta sunt, ma enervez degeaba.....sau nu? NU vreau sa devin o nevasta sacaitoare si acra....si parca inspre asta alunec. O iau razna oare? mai sunteti careva in aceste situatii? Ar fi atatea de spus........ tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) [url="http://community.webshots.com/user/tyaa2002"]Pozele noastre[foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Recunosc situatia fratelui meu si a cumnatei mele. El muncea foarte mult, ea statea mult singura, cu copilul frate-meu o ajuta doar cu baita dupa 500 de telefoane "hai acasa sa faci baita baiatului" (cumnatei mele i-a fost frica o perioada sa-i faca baita singura copilului), ajunsesera de tipau unul la altul pana cand copilul de disperare ori dadea televizorul la maxim ca sa le acopere vocile ori il inchidea de tot si-i zicea ca "ori tipa mami, ori ma uit la tv, amandoua nu pot".

 

Dar lucrurile s-au aranjat de la sine, odata cu varsta s-au schimbat prioritatile pt amandoi, frate-meu nu mai doarme la birou, cumnata mea nu mai tipa ci ia copiii (acuma-s doi) de-o aripa, ii inghesuie in Matiz si se plimba cu ei, face vizite, a vazut ca nu merita sa-si strice ziua cu certurile.

 

Se iubesc foarte mult si am fi suferit cu totii daca nu se indreptau lucrurile. Acorda-i incredere, fa lucruri care-ti plac tie si lui BB, nu lasa stressul sa te acreasca.

 

[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tyaa, esti om ca toti oamenii, nu ti se intampla nimic deosebit,decat ca ai nevoie de ajutor, pe cineva cu care macar cateva ore pe zi, din cand in cand, sa poti lasa copilul. Te inteleg ca simti ca o iei razna,am trecut si eu prin asta si inca mai am momente, e greu cu un copil atat de mic, ce trebuie supravegheat tot timpul, ce nu poate sa-ti spuna ce-l doare si ce ar dori,cine nu a stat toata ziua cu un copilas nu poate sti cat e de obositor; oricat l-ai adora, simti nevoia de o pauza, cat de scurta, dar sa fii doar tu cu tine. cunosc multe mamici care imi spun ca se bucura cand merg la serviciu, ca isi mai ocupa mintea si cu altceva.[:)]

Repet, cred ca ai nevoie de putin timp pt. tine , in care sa nu fi cu ochii pe ceas si de putin timp doar cu sotul, in care sa nu va ganditi la nimic decat la voi doi.Usor de zis, greu de facut, asa ca-daca te consoleaza cu ceva-poti fii sigura ca multe dintre noi avem momente de disperare, momente cand devenim cicalitoare, cand ni se pare ca sotul nu se grabeste sa vina acasa la fel de repede cum ne grabim noi...Timpul sa fie rezolvarea?Nu stiu,cred ca primul pas e acela ca (,) constientizam ca avem o problema. Si o mica solutie pe care am experimentat-o azi-venind de la serviciu nu m-am mai grabit spre casa, am dat o raita prin magazine, chiar daca nu am cumparat nimic mi-a facut bine la moral; iar intre timp sotul mi-a dat 3 telefoane ca "de ce nu mai vin?"[:D]id="teal">id="Comic Sans MS">

 


Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Boticelina, ce bine ar fi sa stiu sa conduc, m-as plimba dar nu prin oras ca e asa de mic...Vizite, nu fac, nu imi ajunge timpul nici sa fac curat si mancare cum ar trebui, plus de cateva zile nu stiu ce are fata mea ca vrea numai in brate si doarme rau.

Eu nu il sun pe al meu sot decat foarte rar, daca am nevoie de ceva. Nici cand intarzie nu il sun decat daca exagereaza si nu stiu ce se intampla. Cate o data suna el.

Teodora.D, ce mi-ar placea sa privesc si eu lucrurile mai detatsat, cum o fac barbatii. Al meu zice ca e curat in casa ca toata ziua frec, bla bla, fac dimineata si seara mi se pare ca nici nu se vde. De fapt fac toata ziua. Si asta e un factor de stres pt mine, si mancarea....nimicuri....mi-ar placea sa le pot da la o parte ca oricum nu le fac mai bine daca ma stresez.

In decembrie cred ca o sa lucrez vreo 4 ore zilnic, daca vine soacra-mea acasa si sta cu Elisa. Am lucrat si sapt trecuta cate 3 ore. Mi se rupea inima cand iesam si plangea, dar se calma repede.

va pup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

Pozele noastre[foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tyaa, te rog eu frumos, nu mai "freca" toata ziua; noi, femeile maritate ce stau acasa cu copilul si eventual merg si la serviciu, am descoperit ca, pt. a-ti mai pastra niste urme din sanatatea mentala, atunci cand nu te vede nimeni(copilul nu se pune ca te vede) ori te joci cu cel mic, ori citesti sau stai pe DC, sau faci orice alt lucru care-ti place, dar nu freci faianta, WC-ul etc, astea se pot face si o data pe saptamana. Stiu ca sunt femei pe care smotruitul le relaxeaza, dar se pare ca tu nu faci parte dintre el.

asa ca fa mancare, ca e un rau necesar, da rapid cu carpa de praf si in rest gaseste o activitate care sa-ti faca placere; daca-ti place sa stai pe DC-stiu din experienta ca se poate si cu copilul in brate![pup]id="teal">id="Comic Sans MS">

 


Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Teodora.D, imi place sa smotruiesc (nu la nebunie dar imi place), bine....as prefera sa ma plimb cu fetita sau cel mai mult SA FAC CUMPARATURI (atunci cand imi permit), ceea ce nu imi place e ca al meu cupchil tocmai atunci isi gaseste sa se tina de pantalonii mei si vrea sa ne jucam, nu fac treaba cum trebuie. Sunt total de acord cu tine. Stiu ca ma stresez degeaba.

Cat despre stat cu copilul in brate pe DC...hm....a mers o vreme insa acum trage de mouse si tasteaza...deci total exclus caci nici macar nu reusesc sa citesc daramite sa mai si scriu[:D]. Apropo....tu lucrezi deja? Cat timp are copilul tau?

Te pup

 

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

Pozele noastre[foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

copilul meu are un an si jumatate si are si el o fascinatie pt. mouse si tastatura; acum doarme, deci ma pot desfasura in voie.[:D]

m-am intors la serviciu cand avea 4 luni, dar am avut avantajul ca mi-am facut programul in functie de el.parerea mea e ca mama ar trebui sa stea cu copilul pana la varsta de un an,dar fiecare face cum crede ca e mai bine.vad ca fetita ta are un an deja si cred ca nu-ti va fi rau sa te duci la serviciu cateva ore.

iti doresc succes in lupta cu rutina din cuplu, ca de aici am pornit discutia si sa ai intelepciunea sa nu devii o sotie cicalitoare![:)]id="teal">id="Comic Sans MS">

 


Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si fetita mea doarme, da am pornit de la rutina din cuplu si de la faptul ca incep sa devin cicalitoare:). Dar sper sa gasesc modalitati de relaxare, ca sa nu mai fiu o stress lady[:D]. Acum e totul imprastiat prin casa by Elisa, i-am dat voie ca sa pot pune mancarea la foc. Privesc si incerc sa nu ma enervez. SI pot[:D]. Cel putin acum..

 

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

Pozele noastre[foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sunt simptomele femeii care sta acasa cu copilul si nu are alte preocupari decat casa si cel mic.

Eu cand m-am hotarat sa-l fac si pe al doilea copil i-am zis foarte clar sotului meu ca eu , cand va face copilul 4 luni, o sa ma intorc la serviciu.Si asa a fost(numai ca am stat acasa de la 4 luni si jumatate de sarcina pana a facut rares 4 luni, dar asta e alta problema....).

Ne iubum copiii, fara indoiala dar simtim nevoia si pentru noi ceva in plus. Iesiri mai multe, si alte activitati in afara celor care ne rutineaza casnicia si viata.

Eu cred ca cel mai bun lucru este sa te intorci la serviciu, evident daca ai cu cine sa-ti lasi odorul...

 

Toate cele bune!

 

M.P

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mirunaa, in decembrie se intoarce soacra mea acasa (e in Ungaria), si asa am stabilit ca va sta 4 ore cu ea zilnic pt ca eu sa pot merge la serviciu. Asta doar daca fetita mea o sa vrea sa stea cu ea, adica sa nu planga in continuu dupa mine.

O sa vad atunci rezultatul (bun sau rau).

VA multumesc pt sfaturi si incurajari.

 

tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

Pozele noastre[foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...