Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

de ce....?


Recommended Posts

Am realizata astazi in drum spre servici ca a posta pe forum e o nevoie pentru mine, in momentele in care ma simt la pamant, in care nu am cui sa ma descarc, nu cer neaparat sfaturi, dar simt nevoia sa ma descarc undeva sau cuiva. Cu trecerea timpului realizez tot mai mult ca m/am indepartat de prietenul meu, ma simt de f. multe ori singura desi sunt implicata intr/o relatie si ce ma sperie si cred ca se va intampla e faptul ca probabil ma voi instraina si mai mult de el daca el va alege sa faca tot felul de lucruri care il vor tine departe de mine, care ne vor face sa ne vedem 1-2 ori pe saptamana. Nu imi doresc pe cineva care sa stea 24 de ore din 24 cu mine, dar nici pe cineva care sa fie prezent in viata mea doar pasager, in acest caz pentru ce as mai avea nevoie de cineva. De multe ori incerc sa le inteleg sau sa inteleg oamenii care sunt implicati in relatii cu pers. care sunt f ocupate, cupluri care ajung sa se vada f rar, care in fond au fiecare viata lui si totusi accepta si rezista, ma intreb eu de ce nu pot? Ma simt foarte obosita, psihic vorbind si ma inreb din ce in ce mai des de ce mai tragem de relatia asta, nu mi/as dori pe altcineva as vrea sa imi fie bine cu el dar poate relatia noastra nu a fost niciodata sortita sa tina, probabil este o relatie trecatoare, una de care peste ani vom vorbi nepasatori, vom spune a...am umblat si cu aia/ala, dar iubirea pentru el/ea nu se compara cu ce simt pentru tine. daca nu esti iubit esti cel mai sarac om de pe fata pamantului!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ramba - eu am inteles ca el e cel care vrea sa o vada mai ra, ea ar vrea sa il vada mai des, nu? ratusca, zi-mi daca am inteles gresit.

 

ratzusca - dragoste cu forta nu se poate... daca el nu vrea sa te vada mai des, inseamna ca nu ii e dor de tine. lasa-l in plata domnului. daca i te bagi pe gat cu forta, cu atat mai mult nu te va dori. mai rareste-o si tu si vezi-i reactia. daca devine gelos si posesiv e bine, daca nu-i pasa... asta e.. n-a fost sa fie.

 

parca ai mai postat mai demult despre asta.

 


Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz [pis] Bubulina [pis] Maritza [pis] Fulgushor [pis]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o prietena care de la inceputul relatiei cu prietenul ei nu se vedeau in fiecare zi si pentru ea e ceva normal, dar la noi a fost altfel, suntem impreuna de 2 ani jumate si ne vedem cam in fiecare zi, cred ca e vorba de cum s/a obisnuit fiecare, pentru mine e f greu sa nu il vad cateva zile. Nu e vorba ca ne vedem rar, ne vedem in fiecare zi, eu nu sunt o fire posesiva, nu ma bag pe gatul lui, nu il cicalesc, nu il sun sa il intreb de ce nu vine odata, unde e, ce face...si i/am spus de multe ori ca nu e neaparat sa ne vedem in fiecare zi, dar in aceste cazuri ma intreaba de ce, m/am saturat de el? Inteleg nevoia fiecaruia de spatiu, de timp doar pentru el, dar ma intreb in acelasi timp de ce un om care spune ca iubeste incepe sa aiba tabieturi de care parca a devenit obsedat. Fiecare zi e aceeasi, in timpul sapt. nici gand sa mai iesim undeva, lucreaza pana la 18, in fiecare zi merge la sala, pe la mine ajunge pe la 21,30 si mereu acelasi program, nu exista exceptie...poate e vina mea, cred ca daca as avea si eu un program incarcat nu as fi atat de afectata.

 

daca nu esti iubit esti cel mai sarac om de pe fata pamantului!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ai tu esti plictisita, asta e nu? ai intrat in rutina, si te plictiseste. cu toate astea nu poti trai o zi fara el.

pai pregateste o seara romantica speciala cu care sa-l iei pe sus [il].

sau pregateste o seara de iesit in oras...

acuma inteleg ca nu stati impreuna (ma rog, oficial) ... pai daca de acu te-ai saturat ce o sa faci cand o sa va mutati impreuna si o sa te saturi de felul in care se spala pe dinti, de felul in care casca seara, etc?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Ramba

Scuze!!!


id="quote">id="quote">sa stii ca cei care se vad rar si au fiecare viata lui nu sunt fericiti; pt cavrei nu vrei te instrainezi; chestia asta cu libertatea e o prostie pt ca dace e dragoste sau macar dorinta iti doresti sa stai cel mai mult cu celalalt nu sa il vezi din joi in pasti, sa fie acolo langa tine si asta nu inseamna sa av sufocati unul pe celalalt
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...