Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Stomatolog specialist ortodont pentru copii?


Recommended Posts

Stie cineva un stomatolog bun specialist in ortodontie/pedodontie pentru copii in Bucuresti? Am mare nevoie de un ortodont pentru fiica mea de 7 ani, care are probleme cu dintishorii. Astept detalii. Multumesc. Am postat si la "Parintii...", dar se pare ca acolo nu stie nimeni si poate am mai mult succes aici :-)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da, am fost acolo si ne plimba de luni de zile cu programarea - ba in februarie, ba in iunie, acum in septembrie-octombrie si iar ne-a zis sa revenim in februarie-martie ca-s prea multi peliste. Eu nu am rabdare sa astept atita, mai ales ca tot plateam si consultatiile si aparatul si ce se mai facea. Deci vreau sa merg la alt cabinet neaparat. Fetita mea are mare nevoie de aparat dentar si are si alte probleme la dintishori. Poate totusi stie cineva ce ne intereseaza.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, si pe mine ma intereseaza de principiu ptr fetita mea(6 ani si 9 luni), ptr ca va avea nevoie sigur de aparat dentar. Uite ce am gasit eu pe net: "B.B. Clinic - Calea Dorobantilor, nr. 208, sector 1, 320.01.51; Ambulatoriul spitalului „M.S. Curie” - bd. Brancoveanu, nr. 20, sector 4, 46.04.260/int. 280; Dent Estet - Bd. Aviatorilor, nr. 15, sector 1, 222.11.08; Denta Baby - Str. Levantica, nr. 55, sector 3, 327.16.44; Medicover - str. Gr. Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, 310.15.99; Dental Care - bd. Basarabia, nr. 106, sector 2, 324.54.81; " Despre BB Clinic am vazut si eu la stiri si ma gandeam sa incercam macar un control acolo sa vedem cum e. In speranta ca te-am ajutat cu ceva, sper sa pastram legatura! Miha, o mamica fericita
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumescmult pentru raspunsuri. Gratiela, voi incerca la dr Tesinschi, dar am sunat azi si nu a raspuns nimeni la cabinet pe la prinz. Am auzit de prof. Stanciu, am o prietena buna care merge la el, dar mi se pare foarte scump. Desi sint dispusa sa platesc sa rezolvprobleme, dar ma gindesc ca mai sint si alti doctori buni in specializarea asta. Stiu ca el are cabinetul Leodent, cu o cautare pe google se gasesc datele.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...