Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mamicilor...


lilianis

Recommended Posts

Din cate am observat...mai toate viitoarele mamici sunt ingrozite de nasterea normala si bineinteles accepta ideea unei cezariene.Si pe buna dreptate,nasterea normala poate fi un chin ingrozitor....Si eu sunt o viitoare mamica,tocmai am intrat in cinci luni,iar drama unei fete,ii pot spune asa,care a nascut acum 5 ani,in acelasi timp cu sora mea de la care stiu si amanuntele asa de "picante", la maternitatea din Ploiesti m-a ingrozit pe buna dreptate. O fata destul de saraca,la a doua nastere a fost lasata de o dna. doctor,mai precis dr.FUSU,sa se chinuie si sa tipe ingrozitor timp de 3 zile pe motivul ca asa e o nastere....Sotul fetei,face rost de 500.000 lei si se duce la aceasta dr. iar raspunsul:" Pai tu la mine vii cu 500.000 lei ca sa-i fac cezariana?Eu am tarif de la 100 dolari in sus..." Ce mai poti face la un asemenea raspuns din partea unui doctor care ar trebui sa te ajute neconditionat??????? SFATUL VOSTRU PENTRU MINE CARE AR FII?????SUNT INGROZITA DOAR LA GANDUL CA VOI NASTE POATE CU UN ASEMENEA DOCTOR.... ASTEPT SFATURILE VOASTRE PENTRU MINE SI PENTRU VIITORUL MEU PUIUT!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ideal ar fi sa ai un medic care sa te monitorizeze pe tot parcursul sarcinii, un medic in care sa ai mare incredere si care cu siguranta te va ajuta la nastere (iar daca va considera necesara cezariana va actiona in consecinta).

Sarcina usoara si un bebe sanatos!

[pup]

 

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

 

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

 

Sanatate Maxima!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna

Si eu intreb acelasi lucru: unde este medicul care iti urmareste sarcina? Ai cateva luni bune sa-l cunosti, sa capeti incredere in el. Medicul meu putea sa-mi zica si sa sar pe geam [:D] ca eu l-as fi ascultat orbeste. Mi-a placut de la inceput, am avut incredere oarba, nu mi-a fost frica de nastere si am nascut in 5 ore. E drept ca nu toate primiparele au asa noroc ca mine, dar poti sa speri, asa cum am sperat eu toata sarcina.

[flo] Curaj, nu e chiar asa de greu. Citeste daca vrei cum s-a nascut Filip, cu singuranta o sa-ti mai ia din teama [:D]

 

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Pozici cu Filip

Cum s-a nascut Filip

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu zic la fel ca fetele dinainte: nu ai un doctor care iti urmareste sarcina si cu care trebuie sa si nasti? Daca nu, gaseste-ti cat mai repede unul si nu o sa-ti mai fie frica de nimic!

Eu am nascut prin cezariana, dar nu la cerere ci din necesitate, am avut anestezie generala. Recuperarea a fost un chin. Multa durere, neputinta, mi-am vazut copilul dupa 15 ore. Of, nu vreau sa-mi mai aduc aminte!

 

 

Laura si bebe Cristina

( 20.06.2005 )

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

'ai ma, nu te gandi la toate exemplele negative...

da, sunt si cazuri din astea, dar daca asa pornesti la drum, nu o sa faci decat sa te stresezi toata sarcina.

Si eu am nascut la o ora jumatate dupa ce mi s-a rupt apa, iar contractii aveam de 3 1/2 h - prima sarcina. Dupa cum vezi, nu dracu' chiar atat de negru.

 

Poti sa te refaci foarte usor dupa cezariana, sau nu.

Eu as zice sa nu te mai gandesti la experiente de-astea, si sa vorbesti cu dr tau.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lilianisid="red">, eu am mai multe prietene in Ploiesti, si stiu ca maternitatea e mizerabila si medicii de acolo nu mai spun.

Ai posibilitatea sa vii la Bucuresti la un medic obstetrician? Aici macar gasesti si medici de treaba. Stiu ca suna un pic ciudat ideea.

Conteaza foarte mult sa ai incredere in medicul tau.

 

off-topic: despre "doctorita" pe care ai pomenit-o poti scrie la Medici de care sa te feresti

 

Nastere usoara si bb sanatos!

 

 

Christina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, cel mai bine ar fi sa vii in Bucuresti. Nu faci mult pe drum...si ai parte de altfel de conditii si de dr foarte buni!! Eu cunosc multe fete care au venit din provincie, sa nasca in Bucuresti!

Nu te mai gandi la tampenii!! Bucura=te de sarcina...ea trece si vei privi inapoi cu nostalgie!! Gandeste-te la lucruri frumoase...si vino in Bucuresti!

 

 

Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

 

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

 

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

 

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu aveam incredere intr-o doctorita care mi-a urmarit sarcina si cu o sapt inainte de a naste m-a lasat balta(nu numai pe mine ci si pe alte mamici in situatia mea)exact cu o sapt inainte de termen.Cand am ajuns la cabinetul dansei sa imi faca programarea pt cezariana secretara mi-a spus ca "Nu se afla in localitate pana la sfasitul lunii!!" Si era abia ziua de 8 a lunii, iar eu intr-o sapt ajungeam la termen.Am vazut negru in fata ochilor cand am auzit ...

Nu vreau sa sperii pe nimeni...dar mai sunt si situatii intre situatii...

Nastere usoara si fara probleme celor care urmeaza sa nasca si sanatate la[copil] celor care au nascut deja[:D]

 

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">

 

[pegeam]SARBATORI FERICITE!!!id="purple">

id="right">

 

 

[foto]POZE NOI-NOUTEid="orange">id="size3"> [:D][:D][:D]

 

[cit]O poveste minunata...id="red">

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Maternitatea din Ploiesti era o pacoste si este in continuare. De madam doctor Fusu am auzit povesti la fel de interesante si ingrozitoare ca si despre maternitate. Eu locuiam in Ploiesti acum 9 ani si nu am vrut nici in ruptul capului sa nasc acolo. Am zis ca mai bine nasc pe DN1 in drum spre Bucuresti decat la Ploiesti. Si a doua oara tot la Bucuresti am nascut. SI de fiecare data am facut drumul Ploiesti - Bucuresti fara nici o problema si ajunsa la spital am nascut.

 

Gaseste-ti un doctor bun in Bucuresti - aici pe forum sunt destule exemple. E mult mai bine si pentru tine si pentru copil (stii cu ce fel de boli pleaca bebelusii din maternitatea din Ploiesti?)

 

Nu vreau sa te sperii dar mai bine stii in avans ca sa poti lua hotararea cea mai buna.

 

Diana

mamica Aneiid="red"> si a Marieiid="red">id="Comic Sans MS">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am aceiasi parere cu Diana9703...eu am nascut la maternitatea din Ploiesti doar cu gandul "cum naste toata lumea in ploiesti eu nu pot?"...si am regretat amarnic, mai ales ca aveam si posibilitatea de a merge la Bucuresti...ziceam ca e doar un moft...din pacate mara mea a capatat 5 germeni in maternitate si a primit antibiotic 14 zile...numai eu stiu prin cate am trecut imediat dupa nastere...

Acum nici nu ma gandesc sa mai calc vreodata pe-acolo...deja am un medic in Bucuresti la care ma duc si de care sunt f multumita...eu pe toata lumea am sfatuit sa fuga de aceasta maternitate.

 

Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios

 

Eliza si Mara (24 ian 2002)

________________________

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...