Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pentru fetele care au facut cezariana


Recommended Posts

La cat timp dupa cezariana vine laptele si ce se poate face sa vina mai repede si mult? Se poate intampla sa nu apara lactatia? Dati-mi ceva informatii pentru cumnata mea care tocmai a nascut. As vrea s-o ajut pentru ca nu stie ce sa faca sa aiba lapte pt bebe. [url="http://community.webshots.com/user/numeioana"]POZE[/url] Ioana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa puna copilul cat mai des la san. Asta e solutia. Nici eu nu am avut de la inceput lapte. Bebe era mare, manca mult si eu nu aveam destul. Asa ca il puneam pe el la san si dupa aceea ii dadeam bibe. In timp am constatat ca nu mai bea din bibe. Cat lapte praf am aruncat pana m-am prins ca nu mai era nevoie de el!

 

Succes cumnatei tale si multa rabdare!

 

Andreea, mamica lui [bibe] Tudor - 10.08.2005

POZE

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce coincidenta, Andreea, asa il cheama si pe baietelul cumnatei mele, Tudor. Sa fie sanatos flacaul tau! Deci asta e secretul, chiar daca i se pare ca nu are lapte sa-l puna cat mai des la san. Ea a zis ca l-a pus pana acum de cateva ori, dar ca nu prea stie sa-l apuce si sa traga din el...Trebuie sa-l invete cineva si pe el[:D] E mare, 4.200 kg, dar nu prea poate sa suga , are doar o zi.

 

Pid="green">Oid="purple">Zid="red">Eid="blue">

Ioana

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La mine a venit laptele a doua zi. Bebele pus la san la cateva ore dupa nastere.

Asistentele ar trebui sa fie perseverente si sa duca bebele la supt cam din 2 in 2 ore si totul va fi ok.

Multa sanatate mamicii si puiutului.

 

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am nascut acu 3 luni si ceva prin cezariana. Bebe a avut glicemia mica si a stat in perfuzii, deci nu mi l-au putut aduce la sin, dar o asistenta de treaba mi-a zis sa ma mulg. Asa ca in a 3-a zi mi-am putut hrani copilul cu lapte de la sin (i-l dadeau cu seringa); in ziua a 2-a am avut colostru (am folosit pompa Isis de la Avent, foarte buna).

 

Ioana, mama Miruneiid="red"> (25.08.05)id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, depinde de femeie...ca sa zic asa...

...eu am alaptat-o prima oara la 6 ore dupa ce s-a nascut, aveam atat de mult lapte incat cu pompitza scoteau fro' 500 ml/zi....am avut si "febra laptelui" a doua zi dupa nastere...de fapt atunci a inceput....

...poate faptul ca am nascut destul de tanara(22 ani) a fost motivul coborarii lactatiei asa repede...a ajutat mult ca asistentele imi aduceau mandra la alaptat de cate ori dorea ea...

...un sfat ar fi sa te mulgi, daca nu exista posibilitatea ca bebe sa fie adus la cerere la san...asta cu siguranta stimuleaza in oarecare masura lactatia!

 

....succes!

 

 

Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

 

poze cu noi

 

 

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si la noi a fost delicat. Am nascut duminica, iar marti dimineata am fost mutata la lauze, iar bebe a fost pus la san. Laptele inca nu venise, dar si cand a venit... cam in a 4 a zi... Am avut parte de furia laptelui si de o semidepresie pe fondul acesta. O infirmiera a avut rabdare si m-a ajutat cu mulsul, ca eu habar n-aveam cum sa fac.

Pana la 2 luni jumatate, am avut senzatia ca puiutul nu se satura, pentru ca era mereu in cautarea sanului, dar am perseverat si am pus-o la san de cate ori cerea si a fost bine in final. Functioneaza principiul "cerere si oferta"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca de la ceaiul de chimen, dar stand doua zile la reanimare am baut 4 litri de ceai. Din pacate asa era politica spitalului si m-au tinut atata fara bebe, dar a treia zi mi-a pornit lactatia, bebe si mami fericiti si linistiti, incat noaptea intrau asistentele sa vada de ce doarme asa bine. Eu mai putin ca nu se stingea neonul din salon si nu prea puteam dormi. Alta politica tembela a spitalului!

Pana azi tot alaptez.

 

mami de dani (26.iulie.2005)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu dupa cezariana am baut multe lichide.Nu ceai de chimen,dar au fost lichide.A doua zi nu venise inca si o doamna mai invarsta,infirmiera la nou nascuti mi-a facut un masaj la sani cu ulei de bblusi..de in urmatoarea zi imi curgea laptele pe genunchi[:D]

 

Cred ca si asta a ajutat mult.Dar binenteles cel mai important este sa fie pus bebele cat mai des la san.

 

Pupici si sper sa vina repede laptele pentru bb

 

Giana [mamica] de [bonjovi] Daniid="purple">

POVESTEA NASTERIIid="purple">

POZELE NOASTREid="purple">

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

saluare mamici si burtici!

 

n-am mai scris de 4 luni aici!intre timp s-a nascut comoara mea Alexandra-Diana[bibe]

[bis][bis][bis]

asa cum am vazut si mai sus in alte mesaje nici eu nu am avut lapte din prima zi!insa am pus-o de fiecare data la san cand cerea si ii dadeam si bibe.Colostru a fost din prima zi si am baut si lichide si totul a fost bine!

 

Alina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...