Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Eliminarea firelor dupa cezariana


miruna28

Recommended Posts

Buna, Am si eu o mare problema; desi ma aflu la a treia cezariana, in primele doua dati nu mi s-a intamplat ca acum; am 35 de ani si de doua luni am facut o a treia cezariana; vreau sa va spun ca dupa lohii care m-au tinut cam 5-6 saptamani, nu mai scap de o secretie galbena, urata de zici ca-i puroi nu alta; pe de alta parte, mi se elimina bucatele mici, inclusiv noduletele (desi au fost trei pana acum !!)de fire de la taietura din interior; mi se elimina prin vagin adica; ati mai auzit de asa ceva ? Medicul zice ca se poate intampla ca unele dintre noi sa eliminam firele care nu se resorb, ca uterul se curata, dar nu stiu ce sa zic. Au trecut doua luni si m-am trezit azi cu a patra bucatica de "fire" eliminata prin vagin, insotita bineinteles de nelipsita secretie galbena vascoasa. Ce ziceti de asta ? Vi s-a intamplat ?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mi-e mi s-a întâmplat aºa ceva la 1an ºi jumãtate de la operaþie. Am eliminat doua fire cu nodurile facute la menstruatie. Nu am avut scurgeri dubioase, ci dureri foarte mari la acea menstruatie. De fapt aveam contractii. Firele erau rupte un pic mai jos de nod iar capetele erau tocite(ca si cum vrei sa tai o sfoara cu un cutit neascutit). Am fost la 2 doctori care m-au intrebat de scurgeri dar le-am spus ca nu am avut. Asa mi s-a explicat si mie ca sunt persoane carora nu li se absorb firele si atunci organismul le detecteaza si le elimina. Am facut multe ecografii intravaginale, controale cu diferite pense si se pare ca nu mai am. Ele pot actiona ca un sterilet sau pot da infectii.Mi-e mi se pare ca totusi le elimini prea devreme.

Te pup

Diana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Diana, sa inteleg ca scurgerile mele ar fi normale , de te-au intrebat doctorii de ele ? Si daca faci infectie de la asa ceva, nu simti nimic ? Eu nu am alte simptome..; oare pot face infectie fara dureri, fara febra ?

Eu am facut o ecografie, dar nu transvaginala si totul e ok..cica.

Ce as putea face ca sa-mi detecteze alte eventuale fire neresorbite .

Totusi, mai bine sa se elimine mai devreme decat sa stea acolo si sa se infecteze, nu crezi ? Totusi am doua luni de la operatie..

 

Multumesc mult de raspuns.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ai mers la dr sa vada el cum arata secretia? Am avut si eu asemenea secretie...insa nu era chiar asa urata cum o descrii tu. Si nu a tinut asa mult...

Mai bine du-te sa faci un control. Eventual sa-ti dea ceva, sa te cureti mai repede, stiu eu...Daca faci infectie, faci si febra, cred eu. Eu, dupa a doua cezariana, am avut o complicatie urata...mi s-a inchis colul imediat dupa nastere si nu eliminam lohiile...Dupa 7-8 zile am facut febra...Am ajuns inapoi la spital si la echo s-a vazut ca aveam lichid in uter. Mi-a dilatat colul si am luat 10 zile antibiotic.

 

Multa sanatate!

 

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

 

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

 

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miruna, tot acum 2 luni am avut si eu a doua cezariana. Si tot asa, am avut secretii galbene. Erau cateva zile galbene, dupa aia iar rosii...si tot asa pana la 6 saptamani. Atunci parca ar fi spus cineva STOP si gata s-a oprit. A doua zi mi-a venit un ciclu luuuuuunnnng si abundent de vreo 12 zile. Acuma am scapat. Dar faptul ca ai inca secretia aceea si dupa 2 luni, mi se pare totusi cam mult. Eu am eliminat niste fire care se topeau pe la exterior, prin cicatrice. Arata operatia ca si cum ar fi zemuit continuu. A durat si asta vreo 3 saptamani, in timpul lauziei.

 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...