Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nasterea la iasi


emanuelaan

Recommended Posts

  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sarcina ta e destul de inaintata, dar nu e prea tarziu sa-ti schimbi medicul, daca nu esti multumit de ea.

Aici gasesti mai multe despre fetita nascuta fara picioare http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22881

Eu am fost o singura data la ea si mi-a dat niste pastile si niste ovule fara a lua o lama. Mi personal s-a parut superficiala.

 

 

[pup]id="Comic Sans MS">id="purple">

 

 

 

kiss

 

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Despre doamna doctor Cojocaru, din Iasi, spitalul Cuza Voda si cabinetul MEDIS, poate sa-mi dea cineva niste informatii? E buna, nu e buna? Ce pareri aveti, sau despre ce pareri ati aflat?

As aprecia foarte mult un raspuns cat mai prompt. Multumesc anticipat.id="maroon">

 

Kittutza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Joker numai cuvinte de rau pt. Socolov Demetra.Anul trecut aveam toate simptomele unei sarcini si mi-am facut programare la ea. Nici nu stiu daca s-a uitat la fata mea.Am intrat asa entuziasmata si ea f. scirboasa mi-a zis ca ea nu vede nimic.Eu aveam intirziere 15 zile in conditiile in care toata viata mi-a venit la 28 zile.Eu f debusolata am intrebat-o daca nu se poate insela si mi-a trintit o trimitere la dozaj hormonal.Cum sa prescrii cuiva dozaj hormonal fara analize fara nimic?

Si eu caut pe cineva acum care sa ma monitorizeze ca vreau anul asta prin noiembrie sa ramin insarcinata.Oare cer prea mult?Stiu de grigore dar as dori sa fie prezent si la nastere medicul respectiv.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorym , dr. Grigore este prezenta la majoritatea nasterilor. Eu la ea merg si de la inceput tot ma "documentez". Exceptii: daca e plecata in afara tarii. Chiar daca nu are cum sa ajunga ea(plecata din tara sau Iasi) te lasa pe maini bune - sunt putine cazurile in care ea nu e prezenta.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am fost ieri la un control de rutina la ginecologie. Mai precis am fost la cabinetul MEDIS, la doamna doctor Cojocaru, de care intrebam eu de cateva zile.

 

Doamna doctor este o scumpa si o profesionista desavarsita. Verdictul controlului (care a constat in toucheu si echografie endovaginala) a fost ca "Interiorul este la fel de frumos ca si exteriorul". M-am linistit ca sunt sanatoasa si ca totul este in regula.

 

Mi-a placut mult doamna doctor Cojocaru, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a dat si informatii suplimentare. Eu si-asa eram cam stressata, doar care femeie nu este cand se afla la un control ginecologic, insa doamna doctor m-a facut sa ma relaxez, mi-a vorbit foarte frumos si cald, are niste ochi blanzi si calzi, imi pierise orice stress si orice jena.

O recomand cu mare caldura!id="maroon">

 

Kittutza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de stare...mie mi-a facut doar echografiile si nu s-a inselat decat cu 17 grame...oin rest nu am avut de-a face cu ea.pe mie m-a supravegheat pana la nastere d-na zamfirescu dar cand m-am hotarat si eu sa nasc i-a venit ei sa iasia la pensie.plus ca nici nu era in iasi atunci...asa ca am zburat frumos la alt medic...daca vrei neaparat femeie incearca la Monica Holicov.daca nu la dr.Onofriesc sau Aursulesei....sunt in stare sa stea langa tine pana te trezesti din anestezie..si pe urma vin de cateva ori pe zi sa vada cum te simti..

 

Joker...mama de ied zapacit

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...