Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salvarea sangelui din cordonul ombilical ?


AlinaCan

Recommended Posts

Buna tuturor, As dori sa stiu daca sunt printre voi parinti care au facut acest pas pt copil lor si daca exista motivatie destula pt asta. Am rasfoit internetul dar foarte multa informatie nu gasesc si mai ales impartasita din propria experienta. Imi cer scuze daca acest subiect s-ar putea adresa mai mult celor din afara Romaniei, dar totodata nu m-ar mira sa gresesc caci deja multe lucruri s-au abordat deja si in Romania. Numai bine tuturor. Alina, te rog mult sa editezi titlul subiectului si sa pui o denumire in limba romana. In afara de faptul ca e o prevedere a regulamentului marturisesc sincer ca pe mine una m-ai pus in mare incurcatura cu aceasta denumire chiar daca zic eu vorbesc destul de bine limba engleza. Multumesc Marina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mama! Asta ce mai inseamna si la ce foloseste???

 

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

 

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

 

Sanatate Maxima!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

aici nu se poate, dar daca as fi putut, as fi facut-o.

am donat placenta pt obtinerea de stem-cells si din membrane se obtin niste implanturi de retina- beneficiaza deja de ele cineva. aici se fac deja terapii revolutionare cu stem-cells, cu rezultate f bune, in boli de singe, dupa infarct, dupa traumatisme ale coloanei, multe altele...Doamne fereste, nu poti sa stii cind si pt ce...

 

M

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by gabitzam

Uite aici un articol:http://kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/pregnancy/cord_blood.htmlGabitzaid="blue"> si bebe Andrei-Stefan [bibe] (25.05.05)Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi


id="quote">id="quote">Gabi, multumesc! Am citit si m-am luminat [:D]. E o treaba super; daca m-ar fi intrebat cineva daca vreau sau nu, as fi optat pt salvarea sangelui; dar la noi....[dual][8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">Sanatate Maxima!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alina, noi optasem pt. asa ceva, prin Viacord, care se pare ca e cea mai mare companie din US pt. asa ceva, deci si cea mai avansata. Ne ofereau si un plan de plata in 12 luni, cam 150$/luna, deci acceptabil. Apoi doar taxa anuala de 125$. Si aveai tot felul de facilitati, fiind membru la ei.

In fine, am aranjat sa primim kit-ul de recoltare, dar... nu prea s-au tinut de cuvint privind timpul necesar, iar la mine fiind cezariana de urgenta, am pierdut ocazia!!! Imi pare extrem de rau!!! Mai ales ca sansa era pt. toti din familie, nu numai pt. bebele al carui cordon este folosit pt. recoltare! Asta e! Speram sa nu fie nevoie niciodata, nici pt. ea, nici pt. noi!

 

 

 

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

 

Virsta bebe2

Virsta Deiu

 

 

Home, wherever you are...

 

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Simina, asa cum spui sa nu fie nevoie.

Cred ca si noi pierdem ocazia pt ca ne-am trezit unpic cam tarziu.Apoi nici nu sunt f lamurita daca ajuta sau nu, printre ceea am citit si inteles se zice ca celulele HSC(Hematopoietic Stem cells) care se recolteaza din sangele cordonului ombilical se gasesc si in maduva. SI ca in cazul in care maduva e bolnava atunci se folosesc cele din cordon daca au fost salvate la nasterea bebe-ului.

Intr-adevar nu e exagerat de scump sa faci salvarea asta, dar nu poti stii ce te asteapta peste 10 ani cand vrei sa reinnoiesti politza. In plus unii se intreaba ca daca firma respectiva da faliment si dispare, ce faci tu? Altceva ce am mai citit e ca se poate salva garantat cam pe o perioada de 15 ani, dupa aceea s-ar putea ca celulele sa nu mai aiba aceleasi proprietari benefice.

In plus, se pot folosi si de parinti dar numai daca se potriveste, si cele mai mari sanse sunt sa se potriveasca intre frati/surori.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...