Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tiramisu??


mamica dulce

Recommended Posts

Mamica dulce, poti amesteca mascarpone cu frisca, nu trebuie sa pui neaparat oua in crema. Pui insa arome: cafea, lichior amaretto sau lichior de cafea si iese excelent si asa. Eu mai mult asa fac, mai ales ca deseori prepar Tiramisu sub forma de tort (la pozele de pe yahoo din albumul "Hobby/creatii culinare", tortul in forma de cos cu fructe e Tiramisu) si am nevoie de o crema care sa nu curga[:D], insa cu gust de Tiramisu.In loc de cacao pudra eu prefer glazura pt torturi pt ca o pun peste piscoturi (in cazul asta, ultimul strat e tot de piscoturi). Cand fac Tiramisu la pahar/bol, pt fiecare persoana in parte, la desert, atunci presar cacao deasupra si pun numai un rand de piscoturi.

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul răspuns

gata,acum ma apuc,sa fac o proba inainte de Anul Nou[:D]

Pe unul din linkurile date de voi am vazut ca se face cu budinca de vanilie si asa o sa incerc.O amestec apoi cu mascarpone adevarat (adica nu la plic cum ziceti voi,nici n-am vazut de aia aici) si...va spun cum iese![^]

Am mai mancat o data,acu' vreo 2 ani la o verisoara si sincer n-am simtit diferenta intre budinca si crema clasica.

revin![:D]

 

poze de la mare-super!:)

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

asta o fac

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6290

insa nam nici amaretto ,nici alt lichior de cafea,o sa incerc cu martini sau bacardi (sau de-amandoua[:D] si cu esenta de migdale.

yammyyy...abia astept!

 

poze de la mare-super!:)

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

e super!!! uite mananc de nu ma mai pot opri[:D][bang]

e usor de facut,v-o recomand cu caldura.

Dupa parerea mea fursecurile nu trebuiesc inmuiate bine de tot,trag peste noapte suficient si apoi ai senzatia ca mananci numai crema.

Amestecul de cafea cu arome si lichior trebuie facut tare (pentru ca numai prin stropire sa dea gustul specific)E destul de inselator-in castronel mi se parea prea tare si aromat (cafea+migdale+martini) dar cu siguranta ar fi mers mai mult.Deci-turnati cu incredere,prea mult nu strica[:D]

 

poze de la mare-super!:)

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum o ora am bagat Tiramisu-ul meu la rece.

Pentru crema am folosit crema "tiramisu" de la Dr. Oetker, preparata cu 1 pahar de lapte, in care am adaugat cam vreo 500 g de smintina scursa. Piscoturile le-am inmuiat in cafea tare in care am turnat si un pic de lichior de ciocolata.

Nici nu ma indoiesc ca a iesit foarte bun. O sa fac poze miine.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

 

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai vin din bucatarie ... am facut tiramisu cu reteta recomandata aici, editez: de mcmid="blue"> [pup] [flo] [bis] a iesit un deliciu, un deliciu!! O minunatie! Crema cu mascarpone bate toate cremele, va rog sa nu va suparati. Am facut in trecut crema din pachet, Dr Oetker...nadina, fara suparare, crema cu mascarpone se prepara usor, in 10 minute si nu se compara cu cea din pachet, jur!

 


ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...