Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dar barbatii aia din fecioara?


Recommended Posts

daca mai sint alte subiecte pe tema asta sa ma atentionati! am tot citit de berbeci, varsatori si scorpioni asa ca m-am gindit...dar fecioarele? eu sint maritata de 14 ani cu un barbat nascut pe 8 septembrie si drept sa spun ii gasesc pe acesti nativi...deosebiti si plini de calitati. Un singur defect : mult prea materialisti, ce-i drept defectul este mare dar am ajuns sa inteleg de ce si cum...asa ca tot dragutz il gasesc pina la urma, mie imi place, e un tip comod pentru mine, ma face fericita insa e cam prea usor de dus de nas la o adica...In rest, onest pina la extrem, sincer, ambitios si cind vrea el..foarte dulce. Cind nu vrea...e ca un pumnal arab si te ingheata cu privirea. Eu l-am vazut nervos doar de 3 ori pina acum si m-a lasat "masca". Poate fi infiorator. Din fericire nervii lui nu erau din pricina mea dar tot m-am speriat...Iar eu nu-s chiar sperioasa... Cu toate astea, stie sa spuna te iubesc ...suficient de des, sa te priveasca tulburat de emotie si sa arate ce simte, ca tu sa fii fericita. Comentarii? Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Al meu nu este materialist dar e prea pasiv.Cateodata ma scoate din minti cu pasivitatea lui.Trebuie sa-l rog de multe ori sa faca ceva.Este bland, niciodata nu am avut o cearta in doi, cum spune el, ma cert singura,asta e bine pentru ca daca era la fel ca mine iesea razboi.Nu se prea pricepe la multe lucruri dar nici nu-l prea intereseaza,cateodata ma gandesc ca nu fac bine ce fac, adica faptul ca eu le fac pe toate,ca le vreau in momentul ala si nu-l las si pe el.cred ca fac o mare greseala in privinta asta.In rest e barbatul ideal:ma alinta, imi face mii de surprize,nu exista zi in care sa nu-mi faca cate o surpriza,imi spune tot timpul de ce sa ne certam cand viata e scurta si trebuie sa o traim din plin?se enerveaza rareori si foarte greu.Totusi,ii multumesc lui D-zeu ca l-am cunoscut si este asa cum este, eu fiind in zodia Taur ne intelegem perfect, contrastele se atrag,nu?

 

Nunta noastra-16 iulie 2005

mihaela&adrian16iulie2005

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si sotul meu e fecioara, eu capricorn!!!

 

si al meu e destul de calm, ma tempereaza, si cind se enrveaza (rar) nu face urit!!! nu ridica tonul niciodata, nu vorbeste urit.

 

e familist, strins la punga (nu arunca cu bani pe prostii ca mine), ii plac lucrurile de calitate (adica prefera sa ia ceva scump si bun), este introvertit...nu stiu exact ce gindeste....nu foloseste cuvinte mari si nu face promisiuni, este adeptul "mai bine sa faci si sa simti" decit sa dai din gura!!!

 

daca se supara rau nu mai vorbeste....noi am fost suparati la un moment dat si nu a vorbit cu mine mult timp....[bang]

 

daca stii cum sa il iei este un barbat de nota 10!!!

 

 

 

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...