Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oare am facut alegerea corecta????


Recommended Posts

Nu de mult am fost nevoita sa fac o alegere. Sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de un barbat care ma iubeste la nebunie si pentru care prezint scopul vietii lui, dar el nu este bogat.[il] Sau sa-mi petrec restul vietii linga un barbat bogat care nu renunta la distractii.[alcool][il] Trebuia sa fac alegerea sa fiu iubita ,fericita, dar nu bogata, sau sa fiu bogata dar nu atit de iubita ca in primul caz. Dupa multe[bang][bang][bang]am ales primul caz. Am sot care ma iubeste ca ochii din cap, si pare sa fiu fericita dar ma framinta in ultimul timp intrebarea oare am facut o alegere corecta????????????[japan]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Dar tu-l iubesti pe cel care l-ai ales, ca nu pomenesti nimic de asta, doar atat ca el te iubeste si "tu pari a fii fericita". Daca raspunsul e "da", atunci nu pot sa-ti spun decat ca ai facut alegerea cea buna si nu te mai gandi la bani. Nu cred ca erai mai fericita langa celalalt, asta doar daca tu nu privesti altfel viata si nu ai alte principii dupa care te ghidezi in viata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga mea, nu inteleg de ce inca se mai pune pe picior de egalitate dragostea cu banii.

Eu una m-am maritat cu unul sarac, apartamentul pe care il avem l-am cumparat din banii mamei, dar imi iubesc sotul si nu l-as schimba cu nimic in lume. Este adevarat ca nu avem luxul din lume, ca de cele mai multe ori traim la limita saraciei, dar asta nu ne intereseaza. Suntem impreuna, suntem fericiti si asta este tot ce conteaza.

Iti iubesti sotul? Care au fost motivele pt care te-ai casatorit cu el? Acest domn bogat a aparut in viata ta inainte sa te casatoresti sau dupa ce te-ai casatorit?

Fa o lista cu ce iti ofera unul si ce iti ofera celalalt. Nu te lua dupa bani, ca ei nu aduc fericirea. Chiar daca nu aveti situatia materiala pe care ti-ai dori-o tu cu munca, intelegere si dragoste banii vin pana la urma.

 

catalina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bineinteles ca este foarte important pe cine iubesti si tu mai mult si laga cine crezi ca ai fi mai fericita.

Dar referitor la cel bogat,tu crezi ca averea lui ar fi fost obligatoriu si a ta?In general cei bogati sunt foarte atenti in ce privesc actele 'avutiei' lor; iar cum la noi nu se prea fac contracte prenuptiale....

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alunita,

 

Stii ce mi se pare mie trist?

Ca nu-l iubesti pe nici unul dintre cei 2, daca poti sa enumeri asa, la rece, avantajele si dezavantajele.

 

Poate eu sint un caz aparte, dar nu m-am gindit nici un moment la ce imi ofera, cind l-am luat.... Imi oferea dragostea lui. Si banii urma sa-i facem impreuna!

 

Elise

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salut!!!

Mi-am cunoscut si eu sotiorul prin internet acum jumatate de an si ne-am casatorit acum 3 saptamini si sint foarte fericita deoarece sint iubita.

Si acum pentru a fi complet fericiti ne pregatim pentru aparitia unui bebe

 

 

 

Uite ce ai scris tu la subiectul dedicat modului in care ne-am cunoscut jumatatea. Mai fata draga, eu nu mai inteleg nimic. Pai daca spui ca esti fericita si ca asteptati sa apara un bebe, cum poti sa te intrebi daca ai facut alegerea corecta?

ELISE faina poveste de dragoste ai.

 

catalina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa ai bani multi, avere mare, bogatii peste bogatii, daca nu exista putina iubire,intelegere, dragoste, poti spune ca de fapt n-ai nimic.

Fii convinsa ca ai facut alegerea cea mai potrivita ptr. tine.

Sau ai fi preferat sa ti se spuna aproape zilnic: sint banii mei, e averea mea,e casa mea,e masina mea......pana la urma ....e amanta mea, etc.

Eu spun asa: bucura-te de iubirea ce ti-o ofera sotul tau.[bis]

 

 

 

MG

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Elise

Alunita,Stii ce mi se pare mie trist?Ca nu-l iubesti pe nici unul dintre cei 2, daca poti sa enumeri asa, la rece, avantajele si dezavantajele. Poate eu sint un caz aparte, dar nu m-am gindit nici un moment la ce imi ofera, cind l-am luat.... Imi oferea dragostea lui. Si banii urma sa-i facem impreuna!Elise


id="quote">id="quote">Subscriu!!!Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu cumva cel de-al doilea este putred de bogat si din cauza asta, pe langa el, primul pare sarac-lipit - cand de fapt el e un om normal, cu un venit mediu... acum sunteti o familie, puteti munci amandoi ca sa "faceti" bani si da, cred ca ai facut alegerea corecta - te-ai maritat din dragoste si nu din interes.

 

Cristina,

mama lui

Robert, 14 decembrie 2002

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...